mennyit érdemes rákölteni szerinted?
  • item
    #171
    Sziasztok! Érdeklődnék tőletek,nem vagyok nagy szaki az elektromos zavarszűrésekben, ha van itt valaki aki eltudná magyarázni mit jelent az hogy "gyújtászaj" , "generátorzaj" , "elektromos kapcsolási zaj"
    A kérdést a következő miatt teszem fel, nemrég beszereltünk egy dvd-s fejegységet egy autóba, és a következő hibajelenséget tapasztaltuk.
    Mikor a motor jár halvány zavaró csikok jelennek meg a képen,és változnak a motor fordulatszámától függően. Na erre ajánlottak nekünk zavarszűrőt, (kis fekete hengeres alakú egyik felén egy vezeték, és a másik felén két vezeték) na ezt be is kötöttük megfelelően ahogy irva volt. Ez elég jól csökkentette a prolémát, mondjuk a ha nincs bekötve a videó rca kábel a monitorba akkor a motorjárás közben sincs a 12V os tápkábeltől zavaró jelenség. Mikor a motor áll és berakok a fejegységbe egy lemezt akkor mikor beolvassa a cd-t vagy dvd-t tehát felpörgésnél jelentkezik ismét a zavarjelenség,persze itt most bevan kötve a video rca kábel. Elsődlegesen arra gondoltunk hogy az rca kábelre ami a videóképet viszi a tft re oda valamilyen szűrőt rakunk, de nemtudom milyen szűrő kellene oda. Ha esetleg tudtok segiteni akkor nagyon megköszönném!!!