• Kaszi46
    "am amikor már kcisit túllövök a az alkhol és egyéb tudatmódosítószerek határain akkor énis elég durvba dolgokat szoktam csinálni" :DDD

Mit szóljak én? Sohasem voltam egy táncoslábú gyerek, ráadásul pályafutásomat rockkoncerteken kezdtem, szóval belém a pogó ivódott, ami a durvább alkoholizálásnál rendre elő is jön belőlem.:D
    Najó azért nem rendre de volt már rá példa. Illetve ez a pogo szerüség kombinálódik egyfajta modernebbnek nevezhető táncszerű valamivel, szóval el lehet képzelni:) Mondjuk magasról leszarom hogy a kis suttyók mit szólnak ahoz hogy nem követem az xelés táncdivatot. ÉN ez vagyok.:)

Ha pedig nem értem el a táncoláshoz szükséges alkoholmennyiséget, akkor rendszerint elismerően bólogatok a zenére. ÉS igenis igényt tartok az első sorok valamelyikében, hangfal közelében a kis helyemre függetlenül attol hogy táncolok-é, vagy csak bólogató jánosként ÉLVEZEM a ZENÉT.

Amióta kevés dnb pratira járok, és inkább a breakcore-t részesítem előnyben, minden problémám megoldódot a tánc(és egyéb téren is) terén is, ugyanis ott óriási pogózások, headbangereléseg, stagedivingolások mennek.
    Mondjuk az utolsó buli annyira durvára sikeredett(nem miattam) hogy kitiltották meghatározatlan időre a FuckToTheMusic rendezvénysorozatot Trafó bár-bol.