5978
  • xy21
    Hejj gyerekek!!! Az itt hallható marilyn manson szám egy mix vagy az eredeti?
    Mert ha mix akkor kéne^^ vkitől ha megvan!
  • VRSDM
    nyugathoz visszatérve, érdekes az is, nővérem pasija most jött inglend-ből haza kicsit, és örömmmámor volt neki a magyar dnb. kiint havonta 2-3 buli max, a városban ahol lakik, és azis olyan hogy 10-02ig, aztán villanyoltás jóéjt ... :]

úgyhogy örüljünk ennek hogy ennyi neves jó előadó jár hozzánk, ennyi jó buli van, és férjen el az aki ikszel, férjen el aki csak lötyög, férjen el aki alrébbvonulva csak élvezi a muzsikát. :]
  • systmatyk1985
    Húúúú!Ez már nekem is túl beteg!:)
  • Kaszi46
    yoyo szivemből szóltál.:)

itt egy fucktothemusic-os video. fellépő drumcorps aka aaron spectre. ez ien metálos törtütemes zúzás. kultiplex-ben volt.
    szar a hang minősége, de nem is ez a lényeg.
    szóval beraknék egy két xelős csodagyereket az első sorba, és megnézném mi lenne vele:D

egy másik videnyó jobb hangal japánból

vdkj
  • systmatyk1985
    Azt sajna nem tudhatom mert Currenten nem voltam!Sajnos!Rohadt meló!
  • xy21
    És current value-n hogy x-eltek az emberek?
    Mert cv zenéje sem tánca való^^
  • systmatyk1985
    Kíváncsi vagyok h 16-án bladerunnaz szülnapi buliján Robyn Chaos szettjére h tolja majd a sok csak Xelni tudó emberke?
  • systmatyk1985
    +Ez h sok ember nem is táncol és csak foglalja a helyet!Nálunk még mindig többen táncolnak mint sok nyugati clubban!Azt hiszem talán Dieselboy mondta 1 interjúban h azért szeret hozzánk járni mert itt táncolnak az emberek.Külföldön sok helyen olyan a buli mint 1 pub!Állnak az emberek,isszák a kis piájukat és csak pár ember táncol!Nem mindenhol de sok helyen!
  • systmatyk1985
    Ja és szerintem aki csak Xel az nem biztos h felszabadultan táncol mert figyeli a saját lépéseit h jól rakja e a lábát!És főleg ezért tűnik műnek 1-2 ember tánca!Jóóó elismerem h van 1-2 arc akik az x-et is elég lazán felszabadultan tolja!De a többség sztem,ahogy én látom,nem ilyen!Főleg a divat drumosok!És ezekből egyre több van!Sajnos!
  • systmatyk1985
    Én ezt az egész "ki hogyan táncol" dolgot baromságnak tartom.Én már 8 éve drum-ot hallgatok,pár éve már bulizok is de sose voltam 1 nagy táncos,én úgy nyomom ahogy jön belőlem.Lehet h a mai Xelős fiatalság röhejesnek tartja,de én nem szeretem ha a divat szerint kell táncolnom,öltözködnöm stb.A dnb sose arról szólt h azért megyek el 1 buliba h xeljek és röhögjek azon h más nem így csinálja!Régebben nem volt ilyen probléma!Mindenki a saját izlése szerint öltözködött és úgy táncolt ahogy akart és senki se szólta le!A zenéért és a hangulatért kell elmenni egy buliba!Csak az a baj h kezd egy kicsit ez a szcéna is felhígulni,mainstreammé válni!Sok ember divatból jár el buliba és divatból hallgatja a zenét!Lásd EMO-sok,"diszkópatkányok"/ez nem leszólás a diszkósoknak!/.
  • RIZLA
    :DD
  • Kaszi46
    Nem, a kalózos rész teljesen másra vonatkozott, azért is raktam zárójelbe. Pontosabban a #2205. komentjében erre a részre:"a szavak, részmondatok, mondatok utáni ........ -rol nincs vmi tanulmány? :) kiváncsi lennék egy agyturkász ezirányú véleményére."

• offkorz
    azt mondjuk nemnagyon.talán kalóz is olyan?vagymi
  • Kaszi46
    remélem a hsz.-om első mondatában érezted az iróniát, és a válaszod a másik részére érkezett.:)
  • offkorz
    nalátod.^^
  • LittleMole
    ja hát az "x"elésnél én is próbálok azért egyedibben mozogni amiből egész érdekes formációk lesznek, de addigra már olyan szinten vagyok hogy nem túlzottan zavar, hogy mit szólhat a közönség hozzá. meg aztán úgy is a zene kedvéért megyek, hogy hallgassam :]
  • LittleMole
    mi meg haverral ilyen pince bulit tartottunk (mindenki hozzon magával vkit) a vége az lett hogy 3+1(a haver aki kevert) voltunk törtritmus kedvelők. hát volt helyünk táncolni, a többi lény meg csak állt és nézett, aztán jött a "húú de jól toltad" meg egyebek xD mikor nem is vagyok egy nagy táncos, de hát hozzájuk képest akik még ilyet sem láttak. amúgy rajtunk kívül megjelent egy csapat diszkóóós vagy mifenék voltak, úgyhogy el is mentünk haza. egy héttel rá volt therapy, azért ott már jó volt :]
  • Kaszi46
    A másik meg 28 éves fejemmel hova kezdjek én már el x-elni?:DDDDD amugy is nekem ez az x-elés totál a néptáncra hajaz, azt meg sohasem kultiváltam.

2 év aztán térdigérő lakkcsizmába kell menni majd dnb bulikba kurjongatni kell, meg csapkodni a csizma oldalát. :D (bocs a néptáncosoktól hogy ennyire leegyszerüsítettem a táncukat. elismerem hogy ennél jóval sokrétűbb, és nem kis teljesítmény kell hozzá.)
  • Kaszi46
    "am amikor már kcisit túllövök a az alkhol és egyéb tudatmódosítószerek határain akkor énis elég durvba dolgokat szoktam csinálni" :DDD

Mit szóljak én? Sohasem voltam egy táncoslábú gyerek, ráadásul pályafutásomat rockkoncerteken kezdtem, szóval belém a pogó ivódott, ami a durvább alkoholizálásnál rendre elő is jön belőlem.:D
    Najó azért nem rendre de volt már rá példa. Illetve ez a pogo szerüség kombinálódik egyfajta modernebbnek nevezhető táncszerű valamivel, szóval el lehet képzelni:) Mondjuk magasról leszarom hogy a kis suttyók mit szólnak ahoz hogy nem követem az xelés táncdivatot. ÉN ez vagyok.:)

Ha pedig nem értem el a táncoláshoz szükséges alkoholmennyiséget, akkor rendszerint elismerően bólogatok a zenére. ÉS igenis igényt tartok az első sorok valamelyikében, hangfal közelében a kis helyemre függetlenül attol hogy táncolok-é, vagy csak bólogató jánosként ÉLVEZEM a ZENÉT.

Amióta kevés dnb pratira járok, és inkább a breakcore-t részesítem előnyben, minden problémám megoldódot a tánc(és egyéb téren is) terén is, ugyanis ott óriási pogózások, headbangereléseg, stagedivingolások mennek.
    Mondjuk az utolsó buli annyira durvára sikeredett(nem miattam) hogy kitiltották meghatározatlan időre a FuckToTheMusic rendezvénysorozatot Trafó bár-bol.
  • LittleMole
    nekem azért kell 1-2 sör hogy nekiálljak táncolni xD
  • Kaszi46
    ha bő gatyás volt és reppernek nézett ki már mindent értek....lol(Kalóz kedvéért: a pontok most hatásszünetet jelölnek:D)

mind1 hagyjuk, örüljünk inkább annak hogy, mitommén minek, más felfogásuak vagyunk oszt kész.:) peace
  • ecneb
    drojid-e vagy?
    :D najó semmi.. :D

am amikor már kcisit túllövök a az alkhol és egyéb tudatmódosítószerek határain akkor énis elég durvba dolgokat szoktam csinálni... multkor mondom tolok valami nagyondurva figurát.. erre kiment a bokám és zuhantam geci akkorát .. persze a padló is csúszott mert szétlocsolják a sört de az mellékes... viszont oylan is van.. amikor elkezdek valami hihetetlen szart nyomni szal egy mozdulat.. és azon eszmélek h 10 perce ugyanaztcsinálom.. :D

az ilyen divatos kérdésekről emg anynit h nézzétek meg jutubon valamelyik videó kommentjei között van " szerintem a legjobb cipő a dnbhez a DC.. " najó ilyenek miatt megy el a kedvem a világtól :) ísztpekk tatyó meg engem kvára idegesít.. egyszerkétszervolt rajtam de nemgyőztem tapogatni h megvane-még minden meg lecsúszott meg ugrált össze vissza... meg ráülök.. nemtudok benne teljesen leülni.. de amit errefeléis művelne vele... akkor szartam be amikor suliba ilyen versenyeredményhírdetésvalami megy ki a gyökérfiú átvenni a díjat.. öltöny nyakkendő ísztpekkktatyó meg ottlóg hátul neki... nem is az volt a fájó h ocsmányul nézett ki hanem az h be volt nyomódva.. szal még a hülye is látta h semmi nincs benne... ezaz...
  • offkorz
    hát szerintem kúrva idegesítő ha pont olyanok miatt nemtudsz táncolni már bocs :\

le nemnézem az olyat aki próbálkozik meg ilyenek,de ez mondjuk egy kúrvára nem odaillő ember volt ezt elfelejtettem említeni,ilyen bőgatyás ilyen repper gyerek lehetett vagymi.na az ilyen jóhogy idegel -.-
  • ColdFire

bunkó kecskeméti!!44
  • Kaszi46
    Mégis úgy viselkedsz. Legalábbis a hsz-ed alapján. Azt elismerem hogy nem tesz jót egy bulinak ha csak állnak az emberek, de ez a sorba küldöm el az embereket, beállok elé mosolygok(rgo lenézem mert szarul táncol) dolog elég cinkes.
  • offkorz
    nám,egyáltalán nem tartom magam annak épp eztmondom :-c
    csakhát ha olyan partyn vagy ahol mindenki csak áll,vagy csak totyognak akkor bárki az aki kicsit is tud,meg tudja egyáltalán hova is ment
  • Kaszi46
    menő-e vaty...
  • offkorz
    ja és én kúrvára egyszerűen öltözködöm,van egy vans cipőm,csak kényelmes cuccokat hordok amit szeretek,kicsit oldszkúl-os,de tényleg semmi feleslees szar,és van egy övtáskám eastpak mert az bírja,és hasznos amúgy is,
  • offkorz
    én általában sajnos csak kecskeméten tudok DnB-zni,mivel ittlakom,pesten nem mindig sajna :c

de itt mondjuk megszoktam oldani a hely dolgot,bemegyek előre ott mindig van egy kis hely,mivel szinte "senkisem" tud táncolni.én elkezdem tolni,én nem csak ikszelek meg ilyen egymozdulat egészeste :DDdsd
    én tényleg összetett táncot csinálok és mindig újakat,ezért is látják hogy mivan,arrébb mennek,vagy csinálnak nekem helyet nemrég is egy többen is odajöttek hány éve táncolok mióta tolom ilyenek,mondom 6 hónapja táncolok kb,mondjuk igaz énsem régóta bulizgatok,de már enyre többet.képeket is sorban csinálták rólam,na meg egy csajjal is így jöttem össze legutóbb,azóta is megvan.nemtudta nézni "milyen jól táncolok" én nem mondom magamról persze.nade ő 9 éve táncol mindenfélét,és már egy ideje DnB-zik szóval gondolom nemlehetek rossz akkor,na és így összejöttünk szépen,együtt tánciztunk ilyesmi^^
    de viszont rohattul zavart jópár ember engem is aki csak állt,küldtem el sorban őket.jaj meg volt egy gyerek így elkezdett topogni meg ilyen buzis mozdulatokat csinált,beállok elé,és nézem,mosolygok,elkezdem tolni,és látom már sétál is elfelé:DAS:SAD_ASD
    van ellenszer az iylenekre tehát,
  • offkorz
    loál_SDADS:ASAD
  • ecneb
    nekem volt egyszer olyan.. állok a fal mellet éppen élveze a state of mind gyönyörű z7enéjét.. erre odajön két bogyós csaj...mondanak valami. ee gec leszólítotak? :D már majdnem örültem... odahajolok " lécci menny má odébb nem tudunk táncolni " -_-.. megfogták egymás kezét, és elkezdtek ugrálni?
    oké....
  • VRSDM
    emo topikban ki lett tárgyalva, (jolvan én is belátom már, hogy hülye másolósdi volt az a 2-3 hónap az életemben((am. is az egész nagy sg-n párak által tudott EMO-zásom, kb. öltözködésből állt, meg hajsütésből, de azt a focista buzik is elkövetik, semmi lányosság tökömtudja... de legalább rájöttem hogy szűknadrágban kényelmesebb bmx-ezni :P)

szóval, az emo divat (en nemvagyok mint latod kozom se hozza), a dnb szintén divat, majd kikopnak az ilyen emberek, jolvan én se mondhatom magam ősdnb-snek, a kemény 1.5 éves bulizásommal, de 2001óta hallgatom, az hogy a bulizásra msot jött el az idő hát sokmindennel (tk. szülők) is köze van stb.

szóval én fiatal vagyok a bulizásdiban, hallgatásban már kevébé, de az én szememet is rohattmód bátja (és fogja pl. BSE-n) hogy retkes nagy tömeg lesz, ebből minden harmadik csaj telelesz bogyósszarokkal, és keményen tagadja majd hogy Ő emo, de mégis az. könnyű felismerni mint a messziről jött embert, jolvan hát nincs bajom végülis egy lány lehet szép sokféle képpen, de könyörgöm akkor ne csak álljon a parketten végig :CC és foglalja a helyet. szerintem azért eltűnik majd ez a réteg idővel...
  • offkorz
    de már nem emo :-c
  • Kaszi46
    nem bántásiból, csak tényleg kíváncsi vagyok hogy milyen apropóbol merült fel ez a kérdés:)
  • ColdFire
    akkor vrsdm, kérem kapcsolja ki!
  • xy21
    bocs
    Én kérek elnézést!
  • Kaszi46
    ??? ez annyira abszurd, hogy már a kérdést sem értem hogy vetődhetett fel!:DD

magyarázatot követel

• offkorz
    lófaszse,csak divatból nyomják.
    egyéb?
  • xy21
    Lehet egy kérdésem?
    Mi közük az emósoknak a Déenbéhez?
  • offkorz
    szeri <3
    _DAS:Dd

jólvan értem én,^^