En most talan mar 50%-os vagyok es level 5-os huhaDe probalgatom a fajokat meg minden fajta taktikat, hogy muxik.
Volt olyan gamem hogy 3 hero archmage bloodmage es pitlord es blizzard flamestrike es a "tuzes blizzard", nem is csinlatam egysegeket csak ezt a 3 host es majdnem nyertem csak a kis geci miutan kiuttottem az ijaszokat meg a sereget utanna dryadot csinalt en meg abszolut nem csinaltam serget
Ja meg neztem a level10-es dargon valami iszonyu eros , valamelyik palya kozepen egy gyogyito kutnal van egy rakat creepel es 8 ijasz nem birta kinyirni miutan mar csak o sarkany maradt.
Meg kiprobaltam huntress rusht es 1 db torony 1 hero (AM es elementallal) meg kb 3 footi kinyirta a warden es vagy 10 huntimat, szal ez a light armor a huntin szemetseg kell is a ballista a NE-nek de jo a 3.07-ben igy gyengen.( csak az kell majd hogy tier 2-on legyen egy upgrade amivel olyan lesz mint alapban).
Meg orkkal tok jo a grunt headhunter kombo kesobb ballistaval volt egy human enemy mass spellbreakerezett hat ugy kiszopott hogy ihaj
Ugyhogy jo a game meg jo ez a wf gyakorlasra majd bneten kell a stattal torodni, meg itt ugyis lesz meg ladderreset.