6256
-
#2987 -sok torony, amennyit csak birsz, annyit....
-sok dryad, ameddig fér
-aknákat használni rendesen
-mindegyik arany bányát szedni
-imádkozni -
pocok25 #2986 Sziasztok!
Tud valaki tippet adni, hogy az Elf kampányban hogyan lehet megcsinálni a 7.-ik pályát, normál fokozaton. 45 percig kell visszatartani az ellenséget, már vagy hússzor nekifutottam, de sehogy sem sikerül. Ti hogyan csináltátok meg?
Köszi,
Gábor -
#2982 Ha nem, akkor használj frekvencia lockoló progit, ami egy adott felbontáshoz és szinmélységhez egy általad megadott frissítési frekvenciát rendel. -
#2981 A war3 defaultként 75 Hz-es frissítés állít be. A monitorod kezeli ezt a frekvenciát? -
#2978 Volt olyan gondom egyébként az "Arx Fatalis" játéknál, hogyha bekapcsolva volt az élsimítás, akkor a menü eltünt és csak a háttérkép jött be. Nem hiszem, hogy itt is ez a gond (bár egy próbát megér), mivel nekem a war3 kiválóan kezeli az élsimítást.
-
#2977 Nekem is egy "szar" nvidia van GeF4ti4200, és nyoma sincs az említett problémának. -
#2976 én megmondom neked a farnkot ez egy tipikus nvidiás probláma elöször is add el azt a szar kártyát azé egy jo atit lehet venni, ha ezt mégsem tudod akkormegkérdezem hány colos a monitorod, ha 14 es és nem 17 es akkor biztos hogy az a probléma hogy 800*600 ba rakja és az valamiért szarozik ilyenkor asszem vga modban behozod a windows és ugy inditod a gamét a lényeg hogy valahogy átállitsd a felbontást a warcraftba mert hiaba fekete a képernyő a warcraft az fut tökélesen, tapasztalatbol beszélek egy havermnak is nvidiája volt persze aztán megjött az esze ....Nvidiot -
#2975 Szerintem nem kellett volna letekerni a fényerőt az intro után! :))) -
#2969 helytelenség -
#2968 nem le csusztunk.. -
#2966 na igen de heoját lekapttad onnantól ugyzeded szét mint a pinty :)
-
#2963 Lnyx a hunti azert gyenge mert light armorja van amin a peircing 200%-ot sebez tehat a a tower es az elemental ugy szet szedte oket mint a pinty. -
#2962 én meg 66%ra feltornáztam magam, a disconnecteket igy legyűrve, és 7es szintű vagyok :)
de még most is disconnctel csomót..
szal elöbb vertme el egy 6os szintű udt, belőle léptem meg 7es szintet :), szal ez húzosab, volt, mert hogy ud-t, ugye nehezebb ám rusholni, mert neki a főépülete kurva idegesítő, na meg aztán ez pókozott, és mindig bujkált be a földbe, azt idegesítő volt az i, aztán elkezdett abozni, akor én meg beszorítottam ázisára, de a hólye főépülete miatt, meg nem bírtam bemenni, már kiépítette egy aowt is, bázisa elé, de ez emg jött pókkal, azt nyomta a burrowot, azt így szivatott szépen...
aztán csak kirontot,t szarrá verte ott bázisomat, én nekem csak heom marad,t azt indult lefel szélsebesen hozázm, csak hogy én +két protector basre, meg ancinet of lre, + wonders, hogy legyen MG, de már szükség nem volt rá, mert az ész győzedelmeskedett, és mint leggyorsabban elérhető casterm nyomtam talon druidot 1000el, azt az fogta az abokat, még ha lassan is, a hunták, meg a pókokat tanítottak meg, bukfencezni :)
gyrek közben hajtogatta, hogy elf is owerpowered, meg insanly overpowered..., csak azt nem figyelte, hogy én meg KÁNTER unitokkal megyek elene :)
még paráztam is, mert neki hamarabb meglett 6os szint, DKja volt, azt nem lett volna jó, ha az éppen levert abokat felnyomja...
de mint mondtam az ész győzedelmeskedett (közben paráztam, mert lekapta expem, azt no arany)
és elkaptam pókokat hátulról huntival, abokat meg talon intézték, közben jött egy kis bosszú a wardentől, és már ott is pattogtak a kis bosszú éhes lelkek, és noymák a villámot....
na persze 8as siznt is megjött, csata közben, és észre se vettem, hogy mikro haltak meg a heroi..., de besegítettem azért egy kis 3as sizntű poison daggerrel :)
gyerek meghalt, azt még mondta, hogy overpowered....
és kilépett :)
overpowered vagy nem, nem figyelte, ohgy én kánterezek, és direktbe olyan unitokat nyomtam :)
hátrányom, még mindig, hogy wardenen kívül wardent szoktam még cipelni magammal, minth ero...majd biztos rábaszok egyszer, és elkezdek mást is, de olyan ratyik már a régi herok, és nincs mindne pályán tavrn :(
hát ahhoz, meg, hogy kinyirta a wardent, meg a 10 huntit...
hát ez nem azt jeletni, hogy gyenge a hunta, hanem azt, hogy béna vagy :)
engem human eddig nem tudott, meg ijszteni se :)
wardennel 1v1ben, meg nem fan of kinves kell, hanem poiso dagger, mert itt nincsenek akroa tömegek, mint egy 2v2bn, vagy 3v3ban, szal lényeg, hogy sztem többre mész azzal, ha heroját gyorsan elrakod a polcra :)
aztán meg, naogyn kapóra jött ez a moon kristály, meg a sima este is, mert úgy szivatom elent, mintohgy rusholok, csak alap untijaim vanak, melyeknek shadow meld, van, azt olyan jó, amikor fut k bázisáról, és akor így hátba kapom :)
-
#2961 En most talan mar 50%-os vagyok es level 5-os huhaDe probalgatom a fajokat meg minden fajta taktikat, hogy muxik.
Volt olyan gamem hogy 3 hero archmage bloodmage es pitlord es blizzard flamestrike es a "tuzes blizzard", nem is csinlatam egysegeket csak ezt a 3 host es majdnem nyertem csak a kis geci miutan kiuttottem az ijaszokat meg a sereget utanna dryadot csinalt en meg abszolut nem csinaltam serget
Ja meg neztem a level10-es dargon valami iszonyu eros , valamelyik palya kozepen egy gyogyito kutnal van egy rakat creepel es 8 ijasz nem birta kinyirni miutan mar csak o sarkany maradt.
Meg kiprobaltam huntress rusht es 1 db torony 1 hero (AM es elementallal) meg kb 3 footi kinyirta a warden es vagy 10 huntimat, szal ez a light armor a huntin szemetseg kell is a ballista a NE-nek de jo a 3.07-ben igy gyengen.( csak az kell majd hogy tier 2-on legyen egy upgrade amivel olyan lesz mint alapban).
Meg orkkal tok jo a grunt headhunter kombo kesobb ballistaval volt egy human enemy mass spellbreakerezett hat ugy kiszopott hogy ihaj
Ugyhogy jo a game meg jo ez a wf gyakorlasra majd bneten kell a stattal torodni, meg itt ugyis lesz meg ladderreset. -
#2960 hát az, hogy gyengitették elft, mert balsita ha nem is olan jó, de azér üt...
ma eddig nyomtam már 8 solot, ebből orkot, umant laposra aláztam, ud-val, még nem találkoztam, és uccso 2 gémet Warpanda ellen nyomtam :)
meg is fejlődtem belőle a 6os szintet solora:)
szal ő volt az EGYETLEN aki meg tudott szorítani, kétszer noymtam vele, elsőben el is kente a számat, mer nyomott olyan archer rusht, mint picsa, de másodikra ( pont őt sorsolta ki, virult is fejünk egymásnak :))
ugyanazt a taktikot nyomta, sok archer elején, de én ügyesen nyomtam kapsából huntára, amiko dmg type miatt alázzák őket, szal még így is elég húzos volt gém, egyszer fen tegyszer lent, aztán csak lekaptam bázisát..
szal rusholok én is mint picsa, meg vna már taktikom is:)
verem a 100as rankosokat:)
na hozzáteszem a humanok, meg az orkok, nem voltak ám nagy témák, volt egy ultra-orc nevezetű, aki 8as siznten volt, én 5ös, és őt is szépen elkentem azért:)
de a többi az iylen 3as-4es szintű volt:)
ud-vaé meg még nem találkoztam, azt azt még nem tudom, hogy mennyire tud fenyíteni :)
másik meg az, hogy még mindig kapok néha disconnedtet, és ez még zavaró, nem loss maitt, csak amikro látom, hogy 11es szintűtvel nyomhatnám cuccert, akor szívesen kipróbálnám eddigi tudásom, de disconncet, azt kapok köv gámába egy 4es szintűt...
-
szutyok #2959 :)
Még mielőtt a szórakozásos témátban elveszne valaki: ha szórakozni akarsz, játszál Custome Gamet, az pont azért van, ha viszont nyerni akarsz, akkor Play Game, de csakis akkor! CG-ben is lehet normális melee játékot nyomni, ha esetleg nem találnál, akkor kreálj egyet te! De ha nem csupán szórakozni, hanem nyerni is akarsz (hogy esetleg lvl 30-as lehess valamikor), akkor játszál PG-t!
Egyébként ezt az EQ-s dolgot akár el is lehetne már most dönteni, bnetn, mert aki ott nem nyomja, az kb. esélytelen a versenyen (nem egy ismerősöm van, aki hónapok óta próbál engem megverni, pedig én még nem is vagyok olyan jó játékos - na persze rossz sem ).
Ennek a 307-nek meg igazából nem tudom, mi értelme volt... -
#2958 dav ne is álmodozz, merzt ha elmegyek úgyis én viszek mindent :P -
#2957 Ha akkor még játszok simán indulok:) Lehet nyerni videokártyát meg hasonlokat:) -
#2956 Es te elmesz dav de ott csak 1v1 lesz nem? -
#2955 Nálink az EarthQuake lesz az egyetlen ilyen rendezvény. Nemtom mit nyer az első 3 de az biztos hogy a győztes megy koreába a WCG-re:) -
#2954 --------------------------------------------------------------------------
WARCRAFT III BETA VERSION HISTORY
--------------------------------------------------------------------------
- BETA PATCH 307
--------------------------------------------------------------------------
BALANCE CHANGES:
- Runes no longer are on random drop tables. However, they still drop on
Turtle Rock at certain pre-determined locations.
- Ballista hitpoints reduced to 300 from 380, build time increased to 48
from 36, and damage reduced to 1d12 + 38 from 1d14 + 55. Additionally,
Ballistas can no longer damage trees. We will re-add the capability to
attack trees in some capacity in a future patch.
- Breath of Fire now deals 50/100/150 damage by level, down from
70/140/210 damage by level. Its mana cost has also been reduced to 75,
but its DoT from comboing it with Drunken Haze has not changed.
- Impale effect area increased to 300 from 200. It now has the same area
of effect as Shockwave.
- Blood Mage speed increased to 300 from 270.
- Summon Bear now costs 125 mana down from 135 mana.
- Beastmaster speed increased to 320 from 270.
Undocumented change:
Bears and Quilbeasts now have proper formation priority -- Bears will tend towards the front of a formation-enabled group, while Quilbeasts will arrange themselves with archers and ranged heroes (between siege and melee). -
#2953 Ezert jo ez hogy vannak ilyen profi jatekosok, meg nagy penzes versenyek mert igy az atlag gamer is tud nagyon jo replaykokat nezni, nagyobb az erdeklodes hosszutavon is a gamera meg minden. Az mondjuk mas kerdes hogy vannak olyan hujek akik az ebay-en vesznek level20+-as accokat meg fizetnek tiller-nek meg crazyassasin-nak a gyakorlasert ezeken csak rohogni lehet.
Egyebkent vannak olyan profi jatekosok akik igen szepen keresenek ezzel (wc3,sc) akar evi tobb SZAZEZER dollart is ok lenyegeben ebbol elnek. De vannak klanok is pl az intel klan akiket az intel szponzoral ,fizeti nekik a versenyekre valo kijutast meg kapnak havi fizetest is. Vannak olyan versenyek ahol nagyon komoly osszegeket lehet nyerni. -
#2952 Nem tudom, ki hogy van vele, de mikor elkezdtem a bneten játszadozni, rohadttul felbosszantott, hogy sorozatosan elkenik a számat. :) Nem is tudom, hogy úsztam meg infarktus nélkül. :)))
Most már tisztábban látom az erőviszonyokat.
No de egy lvl10-es játékos uralkodjon már magán (itt az ud-s játékosra gondolok)...
-
#2950 Pont erre gondoltam én is! Persze én is nyerni akarok, de azért uralkodok magamon, és elfogadom, amikor kikapok :) Legalábbis most már uralkodok magamon. :)))
-
#2948 Ja bocs. Hippogryph-re gondoltam... -
#2946 Attól tartok akinek már lvl10+ karaktere van az már nem a szórakozás miatt játszik, hanem mert győzni akar.
Tegnap lenyomtam a bneten egy undead-játékost aki ott cseszte el hogy nem figyelt a exp-jeimre. (volt kettő) Hagytam veszni a fő bázisomat, és amig gyepálta, addig gryphonokkal lenyomtam az ő egyetlen expjét és felfejlesztettem a két expansionömet. Visszatámadtam és annyi lett neki. Rengeteget káromkodott, szidta a "overpowered" NE-t.
Hát nem tudom, aki ennyire kiakad azért mert elnézett valamit és kikapott, annak sem a szórakozásról szól már ez a játék.
-
#2944 tanfolyamat = tanfolyamot -
#2943 CrazyAssassin meg tanfolyamat tart, meg hozzáférést a replay adatbázisához, persze nem ingyér! :)Van olyan barom aki ezért fizet?
Szoktak árulni lvl20+ karikat is, no az még nagyobb barom aki ezt megveszi. Mi értelme van? -
#2942 Vagy billgécc 1 perc alatt:) -
#2941 Bár ha belegondolok, UK-ben egy mérnök két hét alatt megkeres ennyit... -
#2940 Mondjuk az is érdekes, hogy különféle warcraft3 versenyekkel már 5000 dollár körüli összeget keresett...ami kb 1.2 millio Ft... Nem rossz. -
#2939 skót....
akkor annyit spórolnak, hogy még ideje is van bneten lógni....
kösz oldalt, de nem érdekel tiller mit ír maágról, elég mókás volt már az is, amikor éppen pénzér visa kártyával fizetve lehetett venni tőle AT gémeket....
306 pecs első benyomások:
két új hero nagyon ütős:
beastmasternek van egy olyn nem rakok rá, majd csak 8. szinttől skillje, a war eagle, ami ugye egy hawkot summonol...
szal ez alapból nem támad egyes siznten, nem invulnerable, akor már inkább bagyol a potmmel :)
2es szinten ugye már tud támadni jajj de jó jajj de jó, nm ér sokat, hármas szinten meg invizible is:)
potmnek meg invul végig, és akor invizible nem is kell :)
a boar, range unit, és többet is lehet belőle, mint elementalból (a többiből is lehet több, csak mackó táposabb, és lasabban jön:)
3as szinten area effect dmg, és akár 3 is lehet belőle egy csata közben, mellesleg nagoybb a sebzése ilyenkor mint macinak, tehát nagon is jól tud jönni
a mackó, meg egy tank, sok hp nagy sebzés, bash 2es szinten :), és blink 3ason, amivel frankón rá lehet ugrani egy menekűlö herora:), magas sebzés miatt, nagy valószínűséggel le is kapja :)
pit lord:
van neki egy ilyen rejtett bug féle auto taunt szisztem instalálva, hisz ahogy mentem, mindig őt ütötték előszőr, és kevés hpja is volt erősen gyakran!
howl sztem legjobb skillje, nem tom lehet e dispellezni, remélem nem :)
rain of fire, nagoyn jó íLLYászokra, emg ilyen lo heltes unitokra, pl casterek, ércsd inkább papa, meg szorci, hisz lehet, hogy kisebbet sebez mint blizz, alapból, de initial fire dmgje, vna, és égnek még utána unitok
a 3as skillje, spalsh dmgt ad, jól jöhet ez is :)
6os skill, nagyon ütős, szépen rá kell rakni knightra, vagy taurenre, és utána meg nyomni dom guarddal a nagy hentet :)
ja meg, hogy beastmaster is egy tank, nagyobb tnak, mint pit lord, tök sok hpja van, nem tom menniy van taurennek, vagy crypt lordnak, de ennek 1275 volt 5ös szinten...
mindenesetre jóval több, mint pit lornak, és pit lordnak ott vna az engem üss passziv skill,tehát vigyázni kell rá..
beastmaster 6os szinte egyenlőre, még érdekesen néz ki számomra (hülye gyíkok rohangálnak, int állat, és kamikáze módjára szétfröccsenek, és így sebeznek......)
crypt lord impale, most egy hosszú csíkban nyomja ki a tüskéket, mint shockwave, csak talán hosszabb is, szal figyelni kell, hogy hova dobjuk, de a stun miatt, jó is, mert ha hero fut, msot még messzebre elér ezzel a skillel, és enemy hero, már stunolva is van :)
destroyerek, igazán destroyolnak :)
obsidian mostmár teljesen egy mozgó moon well
auto castos mana repenishhel vigyáznni kel, ha van destroyer is, mert szépen ki tudja ám fogyasztani a mana készletünket :)
ja és runéket majdnem elfelejtettem, szal ezek őgy müxenek, hogy ha meghla creep, ahol meghalt, ott marad rune, fel nem lehet venni, cipelni nem lehe,t azt ott helyben lehet csak elhasználni, ha nem tudod hasznositani (pl: lesser ressurection rune, mer nics hullád) akkor ott marad akár gém végéig is...
eddig ami runevel találkoztam:
-watcher: lenyom egy sntry wardot ott helyben
-lesser ressurect: ressurect paldintól
-rebirth: egy meghalt creepet, vagy unitot, feléleszt ( naogny jól jöhet, elöbb szereztem így két darab ogre magit, és ott nyomták bloodlustot, elen csak nézett :))
-dispel: nagy területen minden buffot dispellel
-healing rune: környéken lévő unitokat gyógyiccsa
-replenish mana: manát ad a környező unitjainknak, akik éppen szűákölködnek benne :)
valahogy így vannak, nem pontos neveket írtam, kéretik elnézni 0:39-kor :P
egyenlőre ennyit tapasztaltam ki, mjad nézem emg többi cséndzset is :) -
#2938 "Tillergeci" egy skót gyerek.
Olvasd el itt mit ír magáról:
http://www.warcraftreplays.com/forums/showthread.php?s=&threadid=1419
-
#2937 A tárgyilagosság kedvéért a kormegoszlás:
CrazyAssasin - 17
SK.Insomnia - 19
ai16.hazeem - 19
Tillerman - 27
Bei - 19
Death-Lizard - 17
forrás: www.warcraftreplays.com (interjúk)
-
#2936 egyébként meg:
server up v2es loader kell, és frozen throne.exe" -wf-vel kel inditani :)
(306-nál tartunk gyengébbek kedvéjér) -
#2935 na igen de a tilergeci az egy kis amerikai buzi, és a faszát veri egész nap otthon, mer anyujék biztos pénzesek :) -
#2934 Latjatok igy legalabb van egy kis elet ebben a topicban jo ez igy( bar be kell vallanom jobban elveztem szutyokkal a kis theorycraft vitainkat, de ha lo nincs jo a szamar is) -
szutyok #2933 Nagyon izgalmas vita alakult itt ki, gratula!
Amúgy megsúgom, hogy Tillerman is 25 fölött van, és hát ő nem kispályás... Sőt, MadFrog is akörül van meg Nitemare is! :) A többit nem tudom. :) -
#2932 gratulálok -
Braveheart #2931 Ezaz öcsi! Igen kemény gyerek lehetsz! Szarrá röhögtük magunkat a haverommal a szövegedet olvasva, így tovább!