WarCraft III

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

gothic1
www.kani.hu

Hello! Megtudnátok nekem mondani , hogy mi szükséges ahhoz , hogy nem eredeti game-val tudjak neten játszani? Elõre is thx!

Saint of Underworld N/Me

Aquli
jo tudom eleg hulye keres, csak ha valakinek esetleg sok ideje van, vagy ilyesmi...

\"It was Wednesday morning. We were in the Volley playing pool. That much is true. But Begbie is playing absolutely fucking gash.\"

Aquli
Hi!
Valaki, aki mar tapasztaltabb jo jatekos, megnezne egy replayemet, hogy min kene fejlesztenem magamon? itt a replay:
ehun e
Aquli

\"It was Wednesday morning. We were in the Volley playing pool. That much is true. But Begbie is playing absolutely fucking gash.\"

a kiegészítõ beta-t le lehet valhonnan tölteni?
Aquli
nah megyek a kanira

Aquli
jah. w3-hoz most jon meg ki a kieg, de nem fogja olyan sokaig huzni mint az sc +bw. korabban ki fog dolni a sorbol. Sc2-re kivancsi leszek.

magus
öreg a starcraft nem a warcraft

hihetetlen hogy nemrég még a béta screenshotokat néztem, most meg már "öreg játék"

War. War never changes.

Aquli
Na most megyek a kanira.
bibisz: viszonylag regi jatek, neten nehez lenne rabukkanni, persze nem lehetetlen, egy kis szerencsevel...

gothic1
Egyébként most zajlik ott a bajnokság. Nézd meg kik szerepelnek benne. Én nem akartam a telefonos netemmel benevezni, mert csak este 9 után tudom lefoglalni a vonalat erre a célra.

gothic1
Gõzöm sincs ki számít réginek. lásd. egy hónapja nézegetek fel a kanira. Talán Mass20 lehet ismerõs. Tegnap váltottam vele egy pár szót.

gothic1
hát igen. Én kb egy hónapja mentem fel a kanira elõször. Elõtte battleneten játszottam, de telefonos nettel a kanin sokkal jobban lehet játszani. A battleneten néha egy másodperc eltelik mire az utasításomat egy egység végrehajtja. Idegesítõ. Pláne mikor teleportálni, vagy iszkolni kéne a hõsömmel. Kiadom az utasítást és mire megmoccanna kinyírják a hõsöm. A microzás sokkal szarabb, pedig jó játékosok ellen ez a lényeg! Adsl-em vagy kabelnetem lenne állandóan a battleneten lógnék.
A kanin a fenti probléma nincs, csak az, hogy kevesebb a jó ellenfél. Azért vannak, ha türelmes az ember. 😊

Davidus
Jön a beta ugyhogy a kani ujraéled😊

V9ykn8_TZL0

gothic1
Persze.

gothic1
A "nem tudnak warcraft3-znit" úgy értettem, hogy nem tudnak érvényesülni pl. egy 1vs1-ben. Jó lehet, hogy ez általánosságban nem igaz. Csak bosszant, hogy alig lehet a kanin 1vs1 partnert találni, mert mindenki ezeken a pályákon bohózkodik.

gothic1
Én nem sokra tartom ezeket a pályákat!

Azoknak való akik nem tudnak Warcraf3-zni.
Bár én csak a Hero Arena-ról tudok nyilatkozni, ezt próbáltam ki. Elég is volt... Olyan volt mintha FPS-t csinálnánk egy RTS-bõl!

Aquli
na megvan a patch, a crack, mar csak a kani loader kellene.

Aquli
Fel is dobok egy uj temat, legyen mirol beszelni a topciban:
Mi a velemenyetek a tower defense, hero arena, stb palyakrol?

Aquli
Valaki fel tudna nekem vhova rakni a kani 1.04-es loadert? mert a kanirol nem jon 😞. Vagy mailra is kuldhetitek ha valaki raer: [email protected]

Aquli
ne csusszon már le a topic héj!

Aquli
Honnan toltsem le a cracket es a patchet a w3-hoz, mert kanirol nem jon. Ja es a 1.04-el lehet jatszani 1.05-os szerveren is ugyanugy?

Nem lehet hogy nálad az AOK-nél be volt kapcsolva az all tech? Mert akkor mindenki építhet mindent, tök mind1, kivel vagy...

War. War never changes.

Aquli
a hibakban igazad van, de nekem a single resze egy kellemes jateknak jo volt, ennel nem tobb, multizni, foleg komolyan meg nem kezdenek el vele.
A w3 problemara senki sem tud megoldast?

gothic1
Az AoM nekem se jött be, háromszor próbáltam meg játszani vele, de mindig beleuntam. Az egységek kicsik és sokan vannak. Túl nehézkes az irányításuk és nehéz vigyázni rájuk, ha ennyien vannak. A hõsödet, alig lehet észrevenni. Gagyi szerintem. A grafikája viszont nagyon jó.

Bár nekem a AoK sem jött be.
Mindig is zavart, az Age of sorozatban, hogy a fajok (népek) csak annyiban különböznek egymástól, hogy más színû a ruhájuk...

Aquli
bar lehet hogy en bena vagyok nekem eleg nehez volt neked meg tul konnyu.

Aquli
Miert volt unalmas? nekem eleg izgalmas volt vegig a game

Aquli
Ja es hogy vki azt irta, hogy az aom gigaszar. Hat en ma este fejeztem be az aom utolso palyajat, es szerintem egesz jo. A single resze nagyon kellemes, persze az sc-hez vagy a w3-hoz kepest csak kozepes, de azert nekem bejott, bar multit nem nyomtam meg vele.

Aquli
Hello!
Amikor telepiteni akarom a war3-at cdrol, akkor kiir vmi olyasmit, hogy nem tudja a war3.mpq fajlt olvasni, egy rendszerhez csatlakoztatott eszkoz nem mukodik, ilyesmi. Regen w3-aztam, akkor internetrol letoltott iso-val daemon toolssal hasznaltam. Mi lehet a gond? csak a cd van roszul megirva?
Plz help!
A masik dolog, hogy letszi irjatok ide (tudom lapozzak vissza, de jobb lenne osszefoglalva egy helyen latni) hogy hol lehet crackelt w3-al mostanaban jatszani neten, mi az aktualis patch, es honnan lehet letolteni a crackkel egyutt.
Elore is koszi!
Aquli

magus
mar ugy is porbaltam, akkor azon belul irja ki hogy nem tudja apply-zni a pathcet...

magus
1.00 -ra akarom rarakni az 1.05-t

magus
1.00 -ra akarom rarakni az 1.05-t

magus
naaa

nemtom felrakni a wc3-at. felrakom, ra a pathc, de nem tudja felrakni a pathcet. mar reinstallaltam meg minden, de egyszeruen nem tudja felrakni a patchet. exevel error, amugy meg error applying the patch. pls help...

magus
hat en multiba nem probaltam tul sokat mert amikor en probaltam meg nem lehetett lan alol nyomni nemtom most lehet e, de nekem vhogy nem jon be. tul lassu nekem(pedig allitolag eleg gyors) tul picik az egysegek. warcraftban mindegyik egysegnek van karaktere de ott egyiknek sincs.

aok legalabb tortenelmi volt.

na mind1 lehet ujjaeled a pd, szerreztem egy havert.

Davidus
AOM az AOK-ot ütötte ki szal azt nem lehet hibáztatni😊 Fél év mulva lehet hogy jo lesz. Addigra megtanulnak vele játszani meg pár patch is kijön hozzá.

V9ykn8_TZL0

magus
ut2k3 azert sem jon fel mert ugye milyen putto orszag vagynuk es ahhoz kekll am vas.

nahat nem igaz hogy a war3 szoritottaki mikor az aom is ott van, mikor az gigaszar.

Davidus
De ha már itt tarunk akkor megsugom hogy a war3 szoritotta ki a q3-at😊Egyel több startégia egyel kevesebb FPS😊 Viszont a Q3 már most is halodik akkor mi lesz fél év mulva. Az utk23 meg jön fel mint a talajvíz(persze nem MO-n)

V9ykn8_TZL0

magus
volt. bar akkor nem zavart senkit. engem ugyan nem zavar hogy nincs quake de azert kisse furcsa hogy ugy van kinn egy sportjatek, hogy a quake nincs

Davidus
De szerintem az elözö wcg-n is volt sport cucc.

V9ykn8_TZL0

Davidus
Azért kell lenni mert a szervezök ugy döntöttek😊

V9ykn8_TZL0

magus
hanem?

miert kene lennie sportjteknak? aki sportolni akar az ne a monitorra verje

Davidus
Nem kell szidni szegény fifát nem õ szorította ki a Q3-at. Ráadásul kell lenni 1 sportjátéknak is.

V9ykn8_TZL0

magus
engem meg sem kerdezel. hüpp hüpp

ja a wcg-re zzzz amugy azt mondana hogy nevetseges. mondjuk szanalmas is, hogy fifa es aom kinn van a wcg-n(!!!), de minden cybersport elinditoja a quake nincs. oke halott meg minden, de akkor is inkabb mint a fifa(lol)

gothic1
Most látom a www.warcraftreplays.com-on!

WARCRAFT3 a WORLD CYBERGAMES 2003-on!!!

Hol van ilyenkor ez a ZZZZ gyerek? 😊

gothic1
Ne húzd fel az orrod!

Nekem is a tököm tele van a mass casterezõkkel!
Szerintem ez egy nagy elcseszés, mint a starcraftban a terran-gyógyítók. Az egyik patchben le kellene korlátozni a caster egységek megengedett számát, mondjuk 4-5-re.

Persze ez a probléma nem lenne probléma, ha humánokkal nyomulnék, de mivel nightelf-párti vagyok, így idegesít! 😊

Egyébként a www.warcarftreplays.com egy jó oldal én is onnan töltögetek replayeket.

gothic1
Az undeadeknél szerintem a mennyiség a fontos és nem a "minõség"! Két használható egysége van a ghoul és a crypt fiend a többi nem elég hatékony. Ezeket kell szerintem feltechelni és csinálni jó sokat. És persze a hõsekkel megtámogatni õket. A despellezéssel nem nagyon érdemes foglalkozni...

gothic1
Tényleg! Láma dolog hyppogryphekre menni? Egyszer a battleneten lenyomtam egy csávót "plunder isle"-n egy csomó hippoval. Mikor padlóra került azt mondta, hogy láma taktika volt. Mondom neki, de vesztettél nem? Erre azt mondja: igen de láma taktika volt...

Mondtam magamban, ha ezzel könnyebb feldolgoznia a vereséget legyen úgy... Bár szerintem a láma taktika inkább a tower-rush.

A hyppozás inkább rizikós taktika, mert nagyon sokba kerül és ha valaki nem figyel oda a használatukkor rengeteget lehet veszteni vele. Aki jót tudja használni õket az nagyon veszélyes lehet! Én még csak próbálok jó taktikát kidolgozni velük, bár elég sokszor bejött, bár mass caster ellen a dryadokkal egyszerûbb harcolni és olcsóbbak is.

gothic1
No ez meg a másik... 😊

gothic1
Én mindig nightelfekkel vagyok. Ezért errõl nyilatkoznék.

40%-60%-ban csinálok dryadot és ijászt, elõttük meg huntressek. Amig a dryadok decastolnak addig huntressek és az íjászok leápolják a castereket. Ha kissé láma az ellenfél és hagyja techelést, akkor a hypographra megyek rá és elõrõl huntressel támadok, hátulról (vagy oldalról) pedig hypokkal - 'patrol'-lal küldve õket.

Ha nem bénázok közben akkor ez mindig bejön.

gothic1
vagy nyomni kell egy 'Death and Decay'-t a casterekre a Lichcsel 😊