WarCraft III
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Saint of Underworld N/Me
\"It was Wednesday morning. We were in the Volley playing pool. That much is true. But Begbie is playing absolutely fucking gash.\"
Valaki, aki mar tapasztaltabb jo jatekos, megnezne egy replayemet, hogy min kene fejlesztenem magamon? itt a replay:
ehun e
Aquli
\"It was Wednesday morning. We were in the Volley playing pool. That much is true. But Begbie is playing absolutely fucking gash.\"
War. War never changes.
bibisz: viszonylag regi jatek, neten nehez lenne rabukkanni, persze nem lehetetlen, egy kis szerencsevel...
A kanin a fenti probléma nincs, csak az, hogy kevesebb a jó ellenfél. Azért vannak, ha türelmes az ember. 😊

Azoknak való akik nem tudnak Warcraf3-zni.
Bár én csak a Hero Arena-ról tudok nyilatkozni, ezt próbáltam ki. Elég is volt... Olyan volt mintha FPS-t csinálnánk egy RTS-bõl!
Mi a velemenyetek a tower defense, hero arena, stb palyakrol?
War. War never changes.
A w3 problemara senki sem tud megoldast?
Bár nekem a AoK sem jött be.
Mindig is zavart, az Age of sorozatban, hogy a fajok (népek) csak annyiban különböznek egymástól, hogy más színû a ruhájuk...
Amikor telepiteni akarom a war3-at cdrol, akkor kiir vmi olyasmit, hogy nem tudja a war3.mpq fajlt olvasni, egy rendszerhez csatlakoztatott eszkoz nem mukodik, ilyesmi. Regen w3-aztam, akkor internetrol letoltott iso-val daemon toolssal hasznaltam. Mi lehet a gond? csak a cd van roszul megirva?
Plz help!
A masik dolog, hogy letszi irjatok ide (tudom lapozzak vissza, de jobb lenne osszefoglalva egy helyen latni) hogy hol lehet crackelt w3-al mostanaban jatszani neten, mi az aktualis patch, es honnan lehet letolteni a crackkel egyutt.
Elore is koszi!
Aquli
nemtom felrakni a wc3-at. felrakom, ra a pathc, de nem tudja felrakni a pathcet. mar reinstallaltam meg minden, de egyszeruen nem tudja felrakni a patchet. exevel error, amugy meg error applying the patch. pls help...
aok legalabb tortenelmi volt.
na mind1 lehet ujjaeled a pd, szerreztem egy havert.
V9ykn8_TZL0
nahat nem igaz hogy a war3 szoritottaki mikor az aom is ott van, mikor az gigaszar.
V9ykn8_TZL0
V9ykn8_TZL0
ja a wcg-re zzzz amugy azt mondana hogy nevetseges. mondjuk szanalmas is, hogy fifa es aom kinn van a wcg-n(!!!), de minden cybersport elinditoja a quake nincs. oke halott meg minden, de akkor is inkabb mint a fifa(lol)
WARCRAFT3 a WORLD CYBERGAMES 2003-on!!!
Hol van ilyenkor ez a ZZZZ gyerek? 😊
Nekem is a tököm tele van a mass casterezõkkel!
Szerintem ez egy nagy elcseszés, mint a starcraftban a terran-gyógyítók. Az egyik patchben le kellene korlátozni a caster egységek megengedett számát, mondjuk 4-5-re.
Persze ez a probléma nem lenne probléma, ha humánokkal nyomulnék, de mivel nightelf-párti vagyok, így idegesít! 😊
Egyébként a www.warcarftreplays.com egy jó oldal én is onnan töltögetek replayeket.
Mondtam magamban, ha ezzel könnyebb feldolgoznia a vereséget legyen úgy... Bár szerintem a láma taktika inkább a tower-rush.
A hyppozás inkább rizikós taktika, mert nagyon sokba kerül és ha valaki nem figyel oda a használatukkor rengeteget lehet veszteni vele. Aki jót tudja használni õket az nagyon veszélyes lehet! Én még csak próbálok jó taktikát kidolgozni velük, bár elég sokszor bejött, bár mass caster ellen a dryadokkal egyszerûbb harcolni és olcsóbbak is.
40%-60%-ban csinálok dryadot és ijászt, elõttük meg huntressek. Amig a dryadok decastolnak addig huntressek és az íjászok leápolják a castereket. Ha kissé láma az ellenfél és hagyja techelést, akkor a hypographra megyek rá és elõrõl huntressel támadok, hátulról (vagy oldalról) pedig hypokkal - 'patrol'-lal küldve õket.
Ha nem bénázok közben akkor ez mindig bejön.