Lynx baszki mostanaban sokat olvasom a bnet forumot es ott is ugyanigy vinnognak a Ne playerek mint te pedig toled ezt nem vartam elvegre TWL vagy igaz csak 16 eves
"elf meg nem erös, azért se, mert elmondom, hogy tegnap is jácottam, azt nagoyn sok fa kel nekik azt mire nekem van elég wisp fán, ohgy legyen, mert csak 5-t hoz be a geci, (inkább baszna meg a fát, de hozna 10et)"
Az igaz hogy 5 fat hozz be a kis geci wips de az ork human es ud meg zabalja a fakat es kb 15 perc mulva mar expelni kell fa miatt mert kifogyott a fa a bazis kornyekerol, szal igaz a wisp 5 fat banyasz de nem fogy el a fa.
"elf mer hunta elmehet picsába"
A hunti eleg szar range egysegek ellen de a tier1-es meleket iszonyuan oli, probald majd ki footik ellen ugy kinyirja oket mint a picsa.
Amiket leirtal nem kell annyi egyseg. 1v1-ben ha kozel vagytok egymashoz az enemynek annyi. Csinalsz archert,par huntit es ballistat. Tamadsz es szetlovod 2-3 ballistaval az enemy town hallt aztan ha meg el is veszted a csatat akkor is nyersz.
EZ a ballista fast push mukodott addig is amig a ballista tier2 volt (crazyassasin nevu gyerek csinalta ezt mindig:) szal semmi ertelme nem vol ennek. Es a towereknek ne felejtsuk mar nem fortified armorja van szal a tower rush is sokkal jobban kivedheto, sot a 3.06-ban meg noveltek a towerek epitesi idejet szal ezt nagyon nem ertem.
Nemtomm miert mondod nekem hogy oruljek a spell breakernek en random player vagyok ,de orulok neki legalabb latni fogom hogy nez ki mert eddig senki nem hasznalta, de most szerintem is egy kicsit tap lat.