• Ferro_TwL
    2001- 2003-ig egyatalan megjelent 5 db RTS?:)(En nem nagyon vagyok ilyen mindenevo csak egy-par gameval jaccok de ha tehetem azokkal sokat.)

Ja es szutyok akkor a te logikadbol kovetkezoen mondjuk barmelyik jatekban ahol at lehet irni a "hotkey"-et az csalasnak minosul vagy mi. Itt is egy ilyen dologrol van szo csak mivel a programm nem tudja egy kulso programm segitseget veszed igenybe, amihez mindenki hozzaferhet, nem warez, nem illegalis, atir egy file-t ARRA HOGY beallithasd a hotkeyket azatn csokolom.
    Nem minden ilyen kulso programm minosul csalasnak a keycraftot jobb ugy elkepzelni mint egy MOD-ot pl. mint azt hiszem C&C generlasban van olyan mond hogy ne kellejen vegignezni a bevezeto animot allandoan:) (Je a C&C generals is RTS jaccotam is vele kb 3 orat aztan delete szoval abban is lehet hogy van atallithato hotkey lehetoseg, de vegul is abba tok mind1 mert alig van egy -egy egysegnek kepessege amit hasznalni kene csak klikk es tuz, mig wc3-ban szinte minden egysegnek van akkar tobb is, nem beszleve a herokrol)