-
Hat sracok a kovetketo patch-ben nagyon nagyon nagyon nagy valtozasok lesznek, nem csak ilyen kis "balance" valtozasok, hogy a Mountain Giant a restiance skinje 20hp sebzesfelfogas helyett 15-ot ad, meg hogy a spellbreaker is kap uj upgradet meg ilyenek. Nem nem igazi jatekot atformalo valtozasok.
Itt a 3 legfontosabb:
-A blizzard valamilyen modon (hogy mi modon azt nem mondtak meg) sokkal nagyobb lehetoseget biztosit a jatekban a "rush"-ra es a "harrasment"-re ami nagon nagyon jo dolog sokkal izgibb lesz a game . (Na kivancsian varom, hogy valaki azt irja, hogy ez hujeseg mert a jatekban lehet rusholni...annak csak azt tanacsolom hogy JACCON a gameval es ismerje meg a techcraft fogalmat
- ezt a bnet forumrol vettem, hujen hangzik de nagyon igaz..marmint a techcraft)
2- TP scrollok. Na szoval most mar csak az elso hosnek lesz TP scrollja a 2. ill. 3. mar e nelkul jon ki. Az is lehet hogy a sajat boltban mar nem lehet venni csak a goblin kereskedoknel.Sot meg talan dragabb is lesz.
3-Hu ezt vagy 5-szor vegigolvastam mire megertettem (ha megertettem
). Na szoval a hos barhol tartozkodik a terkepen kap exp pontot a legyozott ellensegeert , creepert stb. Peldaul: 3 wyvernt elkuldesz creepelni a hosoddel meg megtamadod az ellenseg bazisat peonokat irtani. A hos kap exp pontot a creepelesert es a peonokert is....
HU vadul hangzik mi. Egy szabaly van csak: Ha az ellenfel, creep halalakor hos/hosok van/vannak jelen a akkor csak o/ok kapjak a tapasztalati pontot. Peldaul: Mondjuk teamgamet jaccol es az egyik jatekos heroja elmegy "peonvadaszatra" a masik creeplni akkor az egyik a peonokert kap exp pontot- mert ha megoli oket o van jelen a halalukkor- a masik meg a creepekert kap- mivel itt szinten o van jelen a halalukkor.De ugyanaz ha 1v1-et jaccol es az egyik hero creepel a masik "harassol" akkor az egyik a creepert a masik a peonolesert kap exp pontot.
(Es hogy mi ennek az ertelme. Nos a wc3-ban az volt a baj hogy nem nagyon erte meg a sereget reszekre bontani mindenkinek csak egy nagy serege volt ahol a hosok voltak. Most lehetoseg nyilik arra, hogy a sereg egy resze itt kuzdjon a masik ott es a hos kap exp pontot.)
Nagyon kivancsi vagyok az uj valtozasokra. en szemely szerint az elso ponntal 100%-ig egyet ertek , a 2. pont mar kicsitt necesebb, a 3 pont... nos arrol egyenlore nem tudok/merek nyilatkozni majd meglatjuk..