• Ulvar
    (és mielőtt szétesett az sg ezt írtam erre a kommentre).

Még mindig nem érted, Valentino Rossi miért olyan kiemelkedő sportágában? Miért megy most a Ducattihoz? Honnan hozta fel anno a Benettont Schumaher 3 év alatt? Miért ment át Ferrariba ami hosszú éveken át szenvedett és ő vele többszörös világbajnok lett és a 2. évében már tényleg javában harcolt a címért. Nem utálatról van szó ember hát nem érted??? Eddig soha, nem volt ilyen az F1be mert nem erről szólt! De ezt sokan soha se fogják felfogni mert nem voltak abban az időszakban benne amikor a dicsőségért komoly árat fizettek a pilóták és rengeteg munkájukba telt mire eltudták érni.

Én ezeket tisztelni fogom sőt Villeneuvet is és még sorolhatnék jó pár száz pilótát, Hamiltont ezért nem fogom és mellette még sok más pilótát, bár F1ben nem volt ilyen versenyező még soha aki kapásból top csapattal kezdhette igazán és meg is nyerte volna majdnem a VBt. Az ilyet nem tudom valahogy kedvelni. Nem mondtam hogy szar vagy köcsög vagy valami bár azt is lehetne, de most kivételesen nem tettem. De ha a tényekkel vitázol legyen.