182274
Motorsportal | F1 Hírek | Hirado.hu/F1 | Boxutca fb | Wéber Gábor fb | Nagy Dani fb | F1 reddit | Motorsportstats | Formula Podcast-
vinc3nt #101898 hallod kajakra arra utaltam hogy hami levágta a sikánt és úgy engedte vissza hogy egyből vissza húzott szélárnyékba ahonan előzni tudott
-
vinc3nt #101897 jaja ez a mellérizsa a részéről de azért minden győzelem után elmondja ő mekkora ász és az a kedvenc pályája és élete legnagyobb futama.na meg hogy Schumi legyőzése számára már értéktelen.(nyomta volna le 2004-ben) -
IXEMGabeo #101896 összetettem a képet ami számodra él:D Webber pedig nem hinném, hogy több szemétséget csinált, mint Alonso. Webber pozíciókért, évekig jó autóért harcolt és a maxot hozta ki aktuális gyengébb csapatánál... harcolt nem pedig lopott adatokért:D és mai napig is küzd a pályán ott van a tabella elején a vb legjobb kocsijával és a mezőny egyik leggyorsabb pilótája (Vettel) előtt, ami nem piskóta másodpilótaként elvileg xD... -
tiéd az ötös :D -
IXEMGabeo #101894 nem említetted, de összetettem magamban a képet, Alonso az Isten az ártatlan bárányka, még Kimi is szemét, az, aki abszolút a versenyzésért ment előre és nem érdekelték a csalások, nem szorított le senkit, csak magával törődött. Jól is tette, ellenben Alonso ahelyett, hogy a nagy tehetségét használná mi a francnak nyúl a kiskapukhoz:D régen csalódtam én már benne pedig bírtam, de az már a múltté... -
ezt tudom, nem is az érdekel ha bunkó vagy sem nálam nem azon volt a hangsúly
viszont belegondoltam mennyire lehetne Alonso a sportszerűség lovagja, ha csak a Hamiltonos szivatására gondolok ami be volt linkelve :F
-
vinc3nt #101892 Hol említettem ilyet?
Bírom a srácot.Hamiltonra céloztam ő volt a téma.
-
vinc3nt #101891 Bunkóról annyit hogy ismerek pár Mclarenest aki élesen kifogásolta 2005-2006ban azt hogy Alonso nagyképű azok most (tisztelet a kivételnek) Hamiltonnak szurkolnak.Tedd a kezedre a szíved és kérdezd meg magadtól h nem e nagy ellentmondás-e egy kicsit.Ellentmondás önmaguknak.Én legalább Alonso arcát még sosem tagadtam :) -
Hamilton minden csak nem bunkó, aki olvassa a szavait az tisztában lehet ezzel. Tisztelettel van a csapata és a versenyzőtársai iránt, sosem okol senkit, viszont ha ő hibázik az láthatóan bosszanatja és tudja hogy a csapatnak is keresztbe tett. -
IXEMGabeo #101889 ennyi erővel akkor egyetlen pilóta sem ártatlan na, dehogy Alonso sportszerűbb legyen, mint Kimi szted az már nekem is abszurd és fájdalmas:D:D:D -
Akkor Sumi kiszorításai, kamikaze mozdulatai mik voltak idén? vagy Webberé? vagy vagy... lol. -
IXEMGabeo #101887 evvel egyetértek pont ezért nem bírom én se... -
vicces, hogy más pilótán egyből észreveszed ha sportszerűtlen pláne, hogy bunkó :) -
madmanic #101885 nem bírom ki....
olvass már utána könyörgöm, ki lopta ki a ferkától az adatokat... -
vinc3nt #101884 Se szeri se száma a bunkó sportszerűtlen megmozdulásainak.A padockban bőven tudnának mesélni neked hamilton arcáról és vezetői stílusáról, arról hogy majdnem mindent megúsz zéró büntetéssel és még büszke is rá.(igazi féreg)
Kimi féle alig lassítok vissza máris előzök(spa).Webber hajmeresztő kiszorzása(monza) cikázás Petrov előtt(malaysia). Csak hirtelen pár megmozdulása eszembe jutott... -
Hamilton miben volt benne? ok hogy pokoli gyors és agrasszív, de semmit sem csinált, csak veri az aktuális kedvenceket ha ép jó az autója. -
vinc3nt #101882 Jaj ne haragudj h megmertem sérteni a te (ál)szent csapatod emme tudatlanságommal.Mclaren az ám egy totál becsületes csapat.(mint tudjuk)
Mert aztán nem egy Mclarenes félnek lettek átadva azok az adatok
(ironia)
Ott sosincs csapatutasítás.(hát persze) Ezzel még nem is lenne baj ha nem ők lennének mindig az elsők a sárdobálásban.(ha valami éppen nem sikerül)2:kb a mezőny legsunyibb csapatában ül a legsunyibb pilóta.(Hamilton)
Ezek alapján én továbbra is azt mondom szapulhatod sok mindennel Alonsot csak éppen hogy egy dologgal nem: CSALÁSSAL Nálam ezzel verted ki a biztosítékot. A vitában egyik félnek sincs joga ezzel szapulni a másikat mert tény hogy Alonso is benne volt már sok mindenben meg a Mclaren is meg Hamilton is.
Én ezt a vitát itt befejeztem.
-
IXEMGabeo #101881 árulkodott? a tervekről? telemetriáról? mármint ez árulkodásnak számít, hogy más beállításait használta? azért kérdezek ennyit, mert nem emlékszek ezekre pontosan akkor kezdetleges netem volt, nem is követtem a híreket úgy... -
Fölösleges. Erre az fog jönni: " és ehhez mi köze van Alonsnak"... :)
Szerintem tényleg értelmetlen ezt folytatni. -
G_ArchAngel #101879 Vádalkut kötöttek. Vallott a McLaren ellen, így megúszta. Számára jobban nem is sülhetett volna el a dolog, mert ez pont a hungaroringi nézeteltérés után adódó lehetőség volt, így keresztbetehetett Ron Dennisnek.
Egy fair világban Alonso-nak, De La Rosa-nak már nem lenne super license-e. De a McLaren is kizárást kaphatott volna, akár évekre.
De az F1 soha nem volt fair és sportnak is egyre kevésbé lehet nevezni. -
Vádalkut kötött a FIA-val úgy mint 2008-ban.
Árulkodott, cserébe mindent megúszott.
Maxnak amúgy is Dennis kellett, évek óta rá vadászott. -
G_ArchAngel #101877 Na, most tényleg feltetted az I-re a pontot. Teljesen fogalmatlan vagy ebben a témában is.
Nigel Stepney a Ferrari embere volt, Ő lopta el az adatokat és Monaco előtt fehér port szórt az autók tankjába, ezzel akarta szabotálni Kimi és Massa versenyét. Ő jutatta el Mike Coughlan-nak a dokumentumokat, hogy ezáltal kapjon állást a wokingi csapatnál. Couglan felesége egy olyan helyen akarta másoltatni a dokumentumokat, ahol szerencsétlenségükre az alkalmazott nem volt hülye az F1-hez, felismerte a Ferrari terveit és értesítette a maranellói csapatot. -
IXEMGabeo #101876 és akkor miért nem vették el a 2007-es pontjait a mocsoknak? -
vinc3nt #101875 Okés és kit érdekel hogy tudott róla vagy sem? A megitélése olyan mintha ő lopta volna az adatokat pedig csak tudott róla.
Egyébként ha elém oda állna Briatore Piqével hogy majd a falnak megy és úgy győzök én azt mondanám: rendeben fiúk csináljatok amit akartok engem hagyatok ki belőle nem az én saram megteszem amit lehet és kész.
Biztos nem saraznám össze a saját munkaadóm,nem tolnék ki magammal, igazából nem is értem egyesek mit várnak tőle.
Szerintem ezt szimplán kitaláltad, linket vagy megsem történt.
"FIA irataiban fehéren-feketén, hogy Alonos birtokolta és használta is a lopott adatokat." -
azért 100%-ban nem lehet egy tök más autó beállításait felhasználni...
Sőt eszembejutott, hogy Alonso a telemetria adatok átadásáért volt mérges főként, egyszer beszélték, hogy ezt ms sem szerette megosztani anno a (a telemetriát azért ő produkálta nem?) -
Nem kell terelés, csak a nagyon elfogult rózsaszín ködös Alonso drukkerek hiszik azt, hogy Alonso ártatlan ebben az esetben és a körülmények áldozata, rosszkor volt rossz helyen. És pedig azért, mert le van írva a FIA irataiban fehéren-feketén, hogy Alonos birtokolta és használta is a lopott adatokat. Innentől kezdve ezen nincs mit vitatkozni, csak te próbálkozol:) -
IXEMGabeo #101872 ebben igazat adok neked a Mclaren kibaszott mocsok csapat, már gyerekkoromban is utáltam őket és Ron Dennis fejét:D okokat most nem írok le, dehogy sunyi csapat az fix... -
vinc3nt #101871 Azt mindjárt gondoltam ha ez nem jött be akkor egyből megy a terelés. Kinek nincs??? Schumi mesélhetne pályafutása sötét oldalairól. Hamiltun úgyszintén. stb stb... -
vinc3nt #101870 Tudod mit akarod kihozni az egészből? a Mclaren mindig az első aki mossa a kezét ha csapatutasításról van szó (köztudott hogy náluk olyan nincs, persze).A legsunyibb csapat kb a Forma1-ben mindig az elsők akik mossák a kezüket ha valami balhé van.Az adatokat a Ferraritól szintén a Meclaren egyik alkalmazottja lopta el de ők csalóznak meg persze ti, és nektek az a legnagyobb problémátok az hogy Alonso tudhatott róla mert ha felhasználta csaló ha meg nem szimplán hülye.
De! értem a logikát.Akkor szerintem mindenki söprögessen a saját háza előtt. -
IXEMGabeo #101869 mai napig nem hiszem el, hogy nem tudott semmit sem a Pique esetről Szingapúrban:D:D -
Ez csak 1 balhéja a sokból, elkezdhetnénk egy másikat is szét cincálni, Alonsonak van egy piknikkosárnyi. -
a lényeget te is érted akár belátod akár nem -
vinc3nt #101866 na meg most mi a pöcsömről beszélünk csaló ha birtokába jutott és felhasználta de hülye ha nem? nincs itt kis ellentmondás?
-
vinc3nt #101865 annyit írtam hogy sehol sincs említve az amit archangel kész tényként állít be -
IXEMGabeo #101864 és milyen igazad van
-
vinc3nt #101863 az alábbit nem én írtam -
ki olyan hülye hogy, nem használna fel ilyen adatot? főleg itt
ha te tudnád az ötösön a heti nyerőszámot, te nem játszanád meg á nem -
Lyúllllyyyyy
-
vinc3nt #101860 Ráadásul itt egy számomra érdekes dolog is.Lehet az egész szándékos műbalhé hogy Alonso eltudjon húzni a Mclarentől akik már amúgy is szapulták a fejét össze vissza. :DDD nagyot röhögnék rajtad az összeesküvés elméleteddel meg a csalózásoddal hogy kiderül Alonso csak azért csinálta h tiplizni tudjon ettől a ... csapattól:))
"Úgy tűnik, az egyetlen kérdés már csak az, ki adta a fülest az FIA-nek az Alonso és de la Rosa közötti e-mail-váltásról. A fentiek alapján felmerül Briatore neve, hiszen Alonsóval jelenleg is remek a viszonya, míg a rivális csapatvezetők közül egy valakit nem kedvel: Ron Dennist." -
vinc3nt #101859 vicces még mielőtt linkelted éppen ezt olvastam és konkrétan ebbe a cikkbe sehol nem írnak felhasználásról :)