Motorsportal | F1 Hírek | Hirado.hu/F1 | Boxutca fb | Wéber Gábor fb | Nagy Dani fb | F1 reddit | Motorsportstats | Formula Podcast-
Nos akkor a véleményem (Totti5 ezek a képek nagyon jók, simán lehetne sad Vettel meme-t is csinálni :D)
Megint a büntetések körül volt a legnagyobb kavarodás. elsőnek kezdte a sort Vettel azzal a fantasztikus kiállásával amivel ledarálta az autoja alját. Na már azért megérdemelte volna a büntetést tekintve hogy simán balesetveszélyes volt, de gondolom erre nincs szabáály. bennt a boxutcában megbüntették Kubicát kérdezem én miért? Ő hibázott? SZerintem a nyalókás ember, tehát ésszerűbb lett volna a csapatot megbüntetni valami jó összegre, aztán eldöntik hogy levonják a nyalókás fizetéséből vagy instant kidobják az utcára.
Ugyanez vonatkozik rosbergre ha kubicát megbüntették rosberget is meg kellett volna ugyan úgy ahogy leírtam mert szintén ebben az esetben sem ő volt a hibás hanem a szerelő!
Azután jött újra vettel a csodálatos alvós nem követem a safety caros viccével.
Na igazából nem tudom meg senki sem és nem is fogjuk sosem megtudni, hogy mi is történt valójában vagy mi volt az eredeti ami erre indíttatta hogy alonsóra figyelt, vagy csak egyszerűen tényleg a webbernek akart jót nem tudni de nem is lényeges mert a szabály ez setben elég tisztán fogalmaz. ! kocsihossz helyett 10... ez bizony sok, jogos volt a büntetés.
És a végén jön sumi... ezen meglepően sokan vitatkoznak és suminak adnak eleget. Bevallom sosem szerettem sumit, de elismerem a teljesítményét a tudását és ezt még tőle sem vártam volna. Nyílvánvaló volt hogy barrichello sokkal gyorsabb mint ő, ha ezt nem ismeri be akkor nagyon nem profi mert ezt a hülye is látja. És innentől nem kellett volna azért az egy pontért ilyen nagyon harcolni, hogy majdnem megöli csapattársát, nem csak magát és barrichellot de az ott dolgozó sportbírokat is simán veszélyezteti!
Egyszóval szerintem ez a büntetés is jogos volt aki mást állít az elvakult sumi drukker ezért megértem amit gondol, de ha tiszta fejjel nem elfogultan gondolkodunk akkor bizony, ez jogos volt. Egyedül kubica büntetésével nem értek egyet... ilyen esetben bizony inkább a csapatot kellene büntetni...