182278
  • n003
    "senki nem akar elmenni egy gyengébb szériába" ????! :O
    a wrc a rallye-zás forma1-e .. nem tudom miről beszélsz? (de lehet te sem)
  • Firerock
    lehet szépíteni a dolgokat hogy ő Rallyzni akart
    de ez egy marhaság
    senki nem akar elmenni egy gyengébb szériába
    mondjuk ki:Nem kellett senkinek,csak a rajongóknak próbálják szépíteni a dolgokat
    majd Rallyból is kirúgják,akkor megy gokartozni,majd kíváncsi leszek akkor mit találnak ki
  • Totti5
    Fisco vizhordónak sem volt jó a legtöbb esetben, akár csak Kova Hami mellett. Ezt a szerepet Barichello tudta hibátlanul csinálni Sumi mellett a közelmúltból.
  • Ulvar

Ez elég erős degeneratívságra utal. Semmi gond, próbáld utolérni :).
  • Firerock
    nem mert ő még belefér a Formula1-be is,neki még kínálnak szerződést nem úgy mint ennek a hominak:)
    ő sajnos csak a Citroen JUNIORBa fér be
  • Firerock
    ezt tudnád részletezni okoska?
    nem tudsz te semmit...
  • IXEMGabeo
    2006-os vb címe kis szerencsével is, de totál önerőből történt...bár nekem mai napig gyanúsak azok az esetek Fisichellával...
  • G_ArchAngel #101575
    Csalonzónak minden sport megy, ha a körülményeket megrendezik, mert önerőből még semmit nem ért el az a spanyol kislány:)))
  • IXEMGabeo
    evvel egyetértek a SC szabályt kellett volna megfelelően értelmezni...
  • IXEMGabeo
    Montrealban Alonso 2 pozíciót vesztett a lekörözöttek miatt...emiatt lett 3. egyértelműen nem az ő hibája volt az ott
  • allock #101572
    meglátnám a fernandócskád mennyire szerepelne jól
  • Ulvar
    Gratulálok...nagyon gratulálok! Azért volt a Webber Hamilton baleset mert nem rántotta azonnal félre Di Grassi a kormányt. Nem .. nem az FIA tehet róla hogy ilyen hülyén hozták meg az SC szabályt, és nem Webber meg Hamilton tehet a balesetről hanem Di Grassi így van íígy van....tökéletesen igazad van.
  • kifli
    én megértem mikor szidja a kis csapatokat, most futamon is miattuk volt a webber-hamilton baleset...
  • desigo
    kicsúszott és visszatolták,ment tovább
    technikai hibáról meg nem tehet...
  • IXEMGabeo
    ha szereti csinálja...Schumi is elkezdett motorozni szíve joga azt csinál, amit akar...
  • Firerock
    ismét...
    lassan el kéne gondolkodni hogy ez (sem) nem neki való sport
  • Kit--Kat
    Amerika autóipara megszűnt tényező lenni a 71-es olajválság után. Azóta csak vegetál.
  • b-type
    ááá amcsik külön műfaj :D
    elqurvult HD, 4 hengeres Mustang, Hummer limo', megszünt Olds', Plymouth..stb.

Jelenleg meg nincs is csapásirány, egy fix dolog van...lehetőleg egy raklap szabványmérete beférjen. :))

Hol vannak már a knucklehead-k, a repcsiorros krómdíszek, a gyönyörű (és néha meghökkentő kasztniívek).
    ..tévé a csomagtartóba és húszas peres kerék...szégyen.

• a.carkey
    Apropó, az előző futam kapcsán ... :)
  • Falcon83
    Ezt a nascaros témát is a porsche főnöke súgta meg, amikor az f1-es tervekről beszélt. Az IndyCar-os projektről semmit nem hallani mostanság, szal szerintem nem lesz belőle semmi.
  • Norbi1990
    Amúgy én Indycarról tudtam, nem NASCAR.
  • LaszloLedzenyi
    ja ot 2000ccm es motorral fűnyírót szerelnek meg kenyérpirítót. ezek meg már lassan 1.2es 3 hengeres dízelt raknak egy a8 as audiba is.
  • Jacek
    igen tudjak.. mi is tudjuk.... csinaltak a multban gyonyoru autokat de csak gyonyoruek!! azon kivul egy raklap szar:) most is...
  • Falcon83
    Tudják ők, csak nagy különbség van aközött amit ott autónak neveznek, meg aközött amit a világ többi részén.
  • WNW
    Lathatoan nagyon tajekozottak arrol, hogy mit is takar az a VW... Juj....
  • madmanic
    női autó.. hö hö ez jó.. a sok európai ratyi meg feszít a vr6 osban..
  • Falcon83
    Mondjuk nem hinném, hogy ebből a vw-s nascaros dologból valami is lesz, me a fanok már telesírták a fórumokat, hogy ha egy ilyen női autókat gyártó cég belép a nascarba akkor soha többet nem nézik.
  • Norbi1990
    LOL lenne Jetta vagy Passat festéssel egy NASCAR autó :D
  • Falcon83
    De úgy tűnik, hogy az F1-et ők inkább a Porscheval képzelik.
  • bardocz
    Nascar nem hiszem, hogy olyan vészesen drága lenne, ugyan olyan motorral megy mindenki, kaszni is tök ugyan az, csak más a festése.
  • Nightt
    Sztem meg megerne... az Nascarral amerikaban reklamozna, az F1-gyel europaban...
  • Falcon83
    Nem zárja ki egymást, de a VW tulajdonába annyi nagy gyár van, hogy értelmetlen lenne az egyik erőforrásait felaprózni azért, hogy egyszerre több szériában is jelen lehessenek.
  • Nightt
    A ketto nem zarja ki egymast, mivel a ket sport ket teljesen mas kozonseget celoz.
  • Falcon83
    Meg ha igazak a pletykák, akkor VW a NASCAR-ba fog beszállni.
  • Palinko
    szerintem azt azért sejteni lehet hogy a fiat csoportból egyszerre csak egy lesz jelen, és minden bizonnyal ez a ferrari marad.

szerintem jöhetnének a nagy autógyárak érdekes lenne megnézni a mérnökök hogy teljesítenek. de nem igazán látom ki jöhetne talán a volkswagen csoportból valaki és ott tényleg csak a porshe meg az audinak lenne értelme, max bugatti :DD mert attól nem fognak több polot venni ha a vw világbajnok :D
  • Falcon83
    Azért azt tudni lehetett, hogy nem komoly, mert nem megy olyan jól a Fiatnak, hogy 2 márkával is képviseltesse magát az F1-ben. Viszont a VW már évekkel ezelőtt megmondta, hogy ha normális motor szabályok lesznek, akkor elgondolkoznak azon, hogy belszállnak valamelyik márkájukkal.
  • bakkerman
    1 éve a Maserati is megszellőztette a dolgot,aztán látjuk mennyi lett belőle! Szerintem az F1 maradjon csak a "privát" csapatok sportja,ne szóljanak bele világgyárak a milliárdjaikkal
  • Ulvar
    Rohadjon meg az összes gyár ott ahol van ők cseszték el az egész F1et a térszerzésük miatt...szétkúrták a sportot, Majdnem 1000 milliárdot költöttek a Toyotánál minek? A semmire! Csak a tér hódítás a sport politika stb...Ferrarira lehet mondani hogy kivétel, kezdetek óta itt vannak de még nekik se lenne szabad beleszólni a felsőbb vezetés dolgába...de a pénz nagy úr...sajna, de gyűlölöm Montezemolo beszólásait a kis csapatok felé, akkor bizony anyázok rendesen. Szóval nincs elvakult nézetem a Ferrari felé, de akkor is a kedvencem marad.
  • Totti5
    Minden évben mondja valaki, de semmi sem történik... a gyárak meg mennek el Toyota, BMW...
  • passatgt