182278
Motorsportal | F1 Hírek | Hirado.hu/F1 | Boxutca fb | Wéber Gábor fb | Nagy Dani fb | F1 reddit | Motorsportstats | Formula Podcast-
n003 #101582 "senki nem akar elmenni egy gyengébb szériába" ????! :O
a wrc a rallye-zás forma1-e .. nem tudom miről beszélsz? (de lehet te sem) -
lehet szépíteni a dolgokat hogy ő Rallyzni akart
de ez egy marhaság
senki nem akar elmenni egy gyengébb szériába
mondjuk ki:Nem kellett senkinek,csak a rajongóknak próbálják szépíteni a dolgokat
majd Rallyból is kirúgják,akkor megy gokartozni,majd kíváncsi leszek akkor mit találnak ki -
Fisco vizhordónak sem volt jó a legtöbb esetben, akár csak Kova Hami mellett. Ezt a szerepet Barichello tudta hibátlanul csinálni Sumi mellett a közelmúltból. -

Ez elég erős degeneratívságra utal. Semmi gond, próbáld utolérni :). -
nem mert ő még belefér a Formula1-be is,neki még kínálnak szerződést nem úgy mint ennek a hominak:)
ő sajnos csak a Citroen JUNIORBa fér be -
ezt tudnád részletezni okoska?
nem tudsz te semmit... -
IXEMGabeo #101576 2006-os vb címe kis szerencsével is, de totál önerőből történt...bár nekem mai napig gyanúsak azok az esetek Fisichellával... -
G_ArchAngel #101575 Csalonzónak minden sport megy, ha a körülményeket megrendezik, mert önerőből még semmit nem ért el az a spanyol kislány:))) -
IXEMGabeo #101574 evvel egyetértek a SC szabályt kellett volna megfelelően értelmezni... -
IXEMGabeo #101573 Montrealban Alonso 2 pozíciót vesztett a lekörözöttek miatt...emiatt lett 3. egyértelműen nem az ő hibája volt az ott -
meglátnám a fernandócskád mennyire szerepelne jól -
Gratulálok...nagyon gratulálok! Azért volt a Webber Hamilton baleset mert nem rántotta azonnal félre Di Grassi a kormányt. Nem .. nem az FIA tehet róla hogy ilyen hülyén hozták meg az SC szabályt, és nem Webber meg Hamilton tehet a balesetről hanem Di Grassi így van íígy van....tökéletesen igazad van. -
én megértem mikor szidja a kis csapatokat, most futamon is miattuk volt a webber-hamilton baleset... -
kicsúszott és visszatolták,ment tovább
technikai hibáról meg nem tehet... -
IXEMGabeo #101568 ha szereti csinálja...Schumi is elkezdett motorozni szíve joga azt csinál, amit akar... -
ismét...
lassan el kéne gondolkodni hogy ez (sem) nem neki való sport -
Amerika autóipara megszűnt tényező lenni a 71-es olajválság után. Azóta csak vegetál. -
ááá amcsik külön műfaj :D
elqurvult HD, 4 hengeres Mustang, Hummer limo', megszünt Olds', Plymouth..stb.
Jelenleg meg nincs is csapásirány, egy fix dolog van...lehetőleg egy raklap szabványmérete beférjen. :))
Hol vannak már a knucklehead-k, a repcsiorros krómdíszek, a gyönyörű (és néha meghökkentő kasztniívek).
..tévé a csomagtartóba és húszas peres kerék...szégyen.
-
Apropó, az előző futam kapcsán ... :) -
Ezt a nascaros témát is a porsche főnöke súgta meg, amikor az f1-es tervekről beszélt. Az IndyCar-os projektről semmit nem hallani mostanság, szal szerintem nem lesz belőle semmi. -
Amúgy én Indycarról tudtam, nem NASCAR. -
ja ot 2000ccm es motorral fűnyírót szerelnek meg kenyérpirítót. ezek meg már lassan 1.2es 3 hengeres dízelt raknak egy a8 as audiba is. -
igen tudjak.. mi is tudjuk.... csinaltak a multban gyonyoru autokat de csak gyonyoruek!! azon kivul egy raklap szar:) most is... -
Tudják ők, csak nagy különbség van aközött amit ott autónak neveznek, meg aközött amit a világ többi részén. -
WNW #101558 Lathatoan nagyon tajekozottak arrol, hogy mit is takar az a VW... Juj....
-
madmanic #101557 női autó.. hö hö ez jó.. a sok európai ratyi meg feszít a vr6 osban.. -
Mondjuk nem hinném, hogy ebből a vw-s nascaros dologból valami is lesz, me a fanok már telesírták a fórumokat, hogy ha egy ilyen női autókat gyártó cég belép a nascarba akkor soha többet nem nézik. -
LOL lenne Jetta vagy Passat festéssel egy NASCAR autó :D -
De úgy tűnik, hogy az F1-et ők inkább a Porscheval képzelik. -
Nascar nem hiszem, hogy olyan vészesen drága lenne, ugyan olyan motorral megy mindenki, kaszni is tök ugyan az, csak más a festése. -
Sztem meg megerne... az Nascarral amerikaban reklamozna, az F1-gyel europaban... -
Nem zárja ki egymást, de a VW tulajdonába annyi nagy gyár van, hogy értelmetlen lenne az egyik erőforrásait felaprózni azért, hogy egyszerre több szériában is jelen lehessenek. -
A ketto nem zarja ki egymast, mivel a ket sport ket teljesen mas kozonseget celoz. -
Meg ha igazak a pletykák, akkor VW a NASCAR-ba fog beszállni. -
szerintem azt azért sejteni lehet hogy a fiat csoportból egyszerre csak egy lesz jelen, és minden bizonnyal ez a ferrari marad.
szerintem jöhetnének a nagy autógyárak érdekes lenne megnézni a mérnökök hogy teljesítenek. de nem igazán látom ki jöhetne talán a volkswagen csoportból valaki és ott tényleg csak a porshe meg az audinak lenne értelme, max bugatti :DD mert attól nem fognak több polot venni ha a vw világbajnok :D -
Azért azt tudni lehetett, hogy nem komoly, mert nem megy olyan jól a Fiatnak, hogy 2 márkával is képviseltesse magát az F1-ben. Viszont a VW már évekkel ezelőtt megmondta, hogy ha normális motor szabályok lesznek, akkor elgondolkoznak azon, hogy belszállnak valamelyik márkájukkal. -
1 éve a Maserati is megszellőztette a dolgot,aztán látjuk mennyi lett belőle! Szerintem az F1 maradjon csak a "privát" csapatok sportja,ne szóljanak bele világgyárak a milliárdjaikkal -
Rohadjon meg az összes gyár ott ahol van ők cseszték el az egész F1et a térszerzésük miatt...szétkúrták a sportot, Majdnem 1000 milliárdot költöttek a Toyotánál minek? A semmire! Csak a tér hódítás a sport politika stb...Ferrarira lehet mondani hogy kivétel, kezdetek óta itt vannak de még nekik se lenne szabad beleszólni a felsőbb vezetés dolgába...de a pénz nagy úr...sajna, de gyűlölöm Montezemolo beszólásait a kis csapatok felé, akkor bizony anyázok rendesen. Szóval nincs elvakult nézetem a Ferrari felé, de akkor is a kedvencem marad. -
Minden évben mondja valaki, de semmi sem történik... a gyárak meg mennek el Toyota, BMW... -