FORMA1
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Soha nem értettem azokat az emberképzõdvényeket aki nem valakinek hanem valaki ellen szurkolnak.
http://topgearhungary.blogspot.com/
Szerintem, ha lennének nála 1000x jobb, de minimum 2x jobb versenyzõk akkor már nem az F1-ben versenyezne.
Kik jönnek Purdé, Vilnöv, Montoja, Piké, Sato, Zsóti szintû versenyzõk ?
<#eplus2>#eplus2>
If Everything That Has A Beginning Must Has An End
Hogy megváltozik egy szöveg tartalma egy aprócska "nem"-mel az egyik mondatban...
Ale Alonso! poppe fan club™
A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.
Na erre válaszolj valami értelmeset, ha meg nem tudod összeszedni a gondolataidat egy értelmes megfogalmazott prezentációra, akkor inkább fogd be és maradj a háttérben!
What about the forests?
http://topgearhungary.blogspot.com/
az előző aláírásom szánalmas volt, se nem szellemes, se nem logikus, és még rosszul is volt begépelve, így inkább kiszedtem :(
az előző aláírásom szánalmas volt, se nem szellemes, se nem logikus, és még rosszul is volt begépelve, így inkább kiszedtem :(
Codemasters=SZOPACS.Ha Ferrari meg Renault nem lesz😊
Ki ne szeretné kilökni a két Brawn-t az elsõ kanyarba?:😄
csak sikerul szetbaszni ezt a sportagat... nem ertem.
pedig jovore igertek vegre jo kis f1 pc szimulatort😄
és meglepõ, de nem - ez így még nagyobb loál <#idiota>#idiota>
Alonso is kiszáll, ha a nagy csapatok mennek
No comment, a mezõny két vezéregyénisége.
Ebbõl jövõre már nem lesz F1.
\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"
Akkor Mosley (és Bernie) még ebben az évben kapják a botrányt, és a pályák höbörgését....csak ezzel lehet õket megverni. Különben be kell hajolni és lenyelni akár az egyenmotort is.
Ez nekünk nem lesz jó..nagyon nem lesz jó, de ha a csapatok akarnak valamit külön akkor most rögtön kell, hogy a pályák még ebben az évben szerzõdést bontsanak, azaz elkezdõdjön a cirkusz. Jövõre nagyobb esély van arra hogy elbukják...mert Bernie jobban fel fog készülni.
...valamint nekik is kell egy 100millás plafon, mivel kell a mezõny az új sorozatnak is. Mosley-t a saját fegyverével kell szembesíteni.
Mert egyébként amit mond az nem feltétlen rossz, de messze nem is jó.
”~Alonso, Lewis is behind you. ~I don’t want to hear that!”. videók: http://www.dailymotion.com/b-type
Namost ha vmi noname garazscsapat osszetakol egy autot 40 gurigabol es sorra nyeri a versenyeket a rajuk nem vonatkozo szabalyok miatt akkor szvsz az osszes nagy szponzor is kivonul szepen a legendas csapatokkal egyutt aztan orulhetnek ha elerik a GP2 szinvonalat. Nem is beszelve az F1 mindig hangoztatott technikai uttoro szereperol. 40 milliobol fognak feltalalni meg kifejleszteni a szeria autogyartasban kesobb felhasznalt dolgokat?
De meg ha forditva is tortenik minden es lenyelik a nagycsapatok a bekat, akkor se latnek szivesen mindenfele minardikat megint a palyan akik atlag +3 korrel vegeznek a vegen.
Miota az eszemet tudom jol tudtak menedzselni az f1-et, meg a schumi era unalmaban is voltak jo versenyek. De ez mar vicc kategoria az idei modositasok egy reszevel egyutt. Biztonsagosabb forma-1? Amikor jovore ismet tobbszaz liter benzinnel kell 300 felett autozni? Csinalhatjak gyemantbol is a tankot, a sulya akkor is veszelyes tenyezo lesz nagysebessegu utkozesnel...
\"Csak egy szimpla forma, aki nem szívja orrba\"
az sg-n amúgy is mindenféle ember megfordul. 15 éves biológusok, na meg 16 éves profi autóversenyzõk. A választék igen széles palettája között válogathat bármely erre szakosodott ember. Csak itt titokban mûködnek, a háttérbõl mondják a pontos infókat és nem figyelnek fel rájuk. Na de eljön majd az õ idejük is!
...
Bár az inkább valószinû valamelyik versenygépbe,utasként is, levosnák az inukat
Verseny gokart iskola Kakucson! Több mint 1 km-es pályán 14 kanyarral. www.rcr-kart.hu
”~Alonso, Lewis is behind you. ~I don’t want to hear that!”. videók: http://www.dailymotion.com/b-type
Azt meg nem tudom, hogy mi lett volna a jobb választás, de valószínûleg nekem meg sem fordult volna a fejemben, hogy rágyorsítsak 😊
Utólag könnyû már mondani.
Tipikusan nehéz helyzet, nyomjak még egy kövéret hátha elférek még elötte (és a korlát között), vagy inkább próbáljam meg mögé elfékezni az autót..
Az utóbbi volt a veszélyesebb, mert ha az SC nem marad mozgásban akkor beleszállhatott volna az utastérbe.
Ez így végül is elég szerencsésen alakult, csak a gyõzelmi esélyei röpültek el Engstler-nek.
Egyébként már kezdett lassítani.
Engstler hit the Chevrolet Safety Car at a speed of 107 km/h.
De amúgy igazad van.