FORMA1

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Akkor az a versenyzõ hibája ?
Soha nem értettem azokat az emberképzõdvényeket aki nem valakinek hanem valaki ellen szurkolnak.
Marci0115
erõsorrend? a ferrari nem nagyon van az élmezõnyben

Ha érdekelne az F1 akkor tisztában lennél a versenyzõk és a csapatok erõsorrendjével, de mivel elvakult vérpistike vagy, csak fröcsögsz össze-vissza.
Minstrel
RedBull-ok jól megadták magukat elsõ edzésen.. remélem nem kell semmi büntetendõt cserélniük, különben egy BrawnGP bemutató lesz megint a futam, esetleg egy kis Baricselló drámával fûszerezve <#vigyor3>

http://topgearhungary.blogspot.com/

Marci0115
hát nem tudom nemigazán láttam az idei szezonban az élmezõnyben, vagy lehet nem egyet néztünk?

Légyszives definiáld az 1000x jobb versenyzõt, ez körönként hány tizedmásodpercet jelent ?
Szerintem, ha lennének nála 1000x jobb, de minimum 2x jobb versenyzõk akkor már nem az F1-ben versenyezne.
Kik jönnek Purdé, Vilnöv, Montoja, Piké, Sato, Zsóti szintû versenyzõk ?
Marci0115
lehet azt kéne, unalmas már ez a sok 12 éves kimi fan vérpistikék

BaliBoy
de nemtom mit kell itt parázni, elmész innen meg aki akar azt csá, majd jön más, lehet olyan aki 1000xer jobb nálad
<#eplus2>

If Everything That Has A Beginning Must Has An End

Marci0115
de nemtom mit kell itt parázni, elmegy kimi meg aki akar azt csá, majd jön más, lehet olyan aki 1000xer jobb nála

zsutyesz
F1 hirek.hu-n: "Én meglehetõsen biztos vagyok abban, hogy nem fogunk eltûnni a Forma-1-bõl. De nem tudom, nem lehetek 100 százalékig biztos ebben. Biztosan találni fognak számomra valamit, szerzõdésem lesz velük jövõre is, és sok más kategóriában versenyeznek. Ezért szerintem találni fognak számomra valamit"- mondta bizakodva a Jégember, aki egyébként jövõ héten ralizni fog.

Hogy megváltozik egy szöveg tartalma egy aprócska "nem"-mel az egyik mondatban...

Ale Alonso! poppe fan club&#8482;

MR ME
nevetséges már ez az egész, remélem jövõre saját kategoriát indítanak a nagycsapatok

A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.

ezt a lol t úgy értettem hogy számomra a forma 1 vezéregyéniségei mennének el nem tudom hogy õ komolyan gondolta e hogy nem hiányolná õket..

ScarY MAN
köszi

...

ScarY MAN
felsetûnt xD

EPIC xDAS_D_ASD_DAS_ASD_

amugy hol lehet nezni az edzeseket online?

...

mflex
Te is elhúzhatnál vele együtt kétszínû idióta, ha jól látom rá 7 percre még röhögtél rajta, ma meg aludtál rá egyet és mivel értelmeset idáig sem tudtál szólni hozzá, hát benyögted, hogy húzzon innen.

Na erre válaszolj valami értelmeset, ha meg nem tudod összeszedni a gondolataidat egy értelmes megfogalmazott prezentációra, akkor inkább fogd be és maradj a háttérben!

What about the forests?

Pár éve nem is nagy van F1, csak vmi szenvedés, aminek Formula 1 nevet adtak...

érted se lenne kár ha itthagynád ezt a fórumot amúgy 😊

Minstrel
Ma lesznek az edzések, ne felejtsétek el 😊

zsutyesz
bocsi, válasz erre: 81578

zsutyesz
<#wilting>

Minstrel
úgy odavannak ezekkel a költségekkel, hogy már mániákusan ezt üldözik. nem kellene ezen pörögni, akinek van pénze az költse, akinek nincs az húzzon el, majd jön akinek van még több, úgy csinál a Börni meg a Mözli, mintha az õ pénzükbõl készülnének az autók. Csökkentsék inkább az én költségeimet, ne Forma-1-es csapatokét.

desigo
nearo
nemtom, de mózlit/börnit igazán megterrortámadhatnák már...

az előző aláírásom szánalmas volt, se nem szellemes, se nem logikus, és még rosszul is volt begépelve, így inkább kiszedtem :(

Máté94
Amúgy elgondolkodtam,hogy történt e valami fajta "terror"támadás a Forma-1 ellen?El kellett halasztani egy versenyt,ilyesmi😊
nearo
Még mindig nem a költségcsökkentéssel van bajuk a csapatoknak.

az előző aláírásom szánalmas volt, se nem szellemes, se nem logikus, és még rosszul is volt begépelve, így inkább kiszedtem :(

Máté94
2010 autó is versenyzõi lesznek benne
Codemasters=SZOPACS.Ha Ferrari meg Renault nem lesz😊
Ki ne szeretné kilökni a két Brawn-t az elsõ kanyarba?:😄
Basszus ez azert eleg cink.
csak sikerul szetbaszni ezt a sportagat... nem ertem.
pedig jovore igertek vegre jo kis f1 pc szimulatort😄

Peppus
Még nekem is hiányozna Kimi 😊 pedig mindig szidtam 😊

elsõ reakcióm: katt a felhasználó adatlapjára, hogy beigazolódjon a sejtésem, miszerint 14 alatti a júzer 😄

és meglepõ, de nem - ez így még nagyobb loál <#idiota>
lol

Marci0115
nemhiszem hogy kár lenne értük

Kit--Kat
Räikkönen nem hiszi, hogy a Ferrari a Forma-1-ben marad

Alonso is kiszáll, ha a nagy csapatok mennek

No comment, a mezõny két vezéregyénisége.
Ebbõl jövõre már nem lesz F1.

\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"

Marci0115
szvsz ha nincs fix kölcségvetés akkor unalmas lenne hogy mindig az a jobb akinek több pénze van, viszont ha fix lenne akkor több lenne az izgalom a pályán, a mércének két oldala van

b-type
Szvsz ha le akarnak lépni akkor most kell Monaco után...amugy sincs értelme pénzt ölni ebbe az évbe.
Akkor Mosley (és Bernie) még ebben az évben kapják a botrányt, és a pályák höbörgését....csak ezzel lehet õket megverni. Különben be kell hajolni és lenyelni akár az egyenmotort is.
Ez nekünk nem lesz jó..nagyon nem lesz jó, de ha a csapatok akarnak valamit külön akkor most rögtön kell, hogy a pályák még ebben az évben szerzõdést bontsanak, azaz elkezdõdjön a cirkusz. Jövõre nagyobb esély van arra hogy elbukják...mert Bernie jobban fel fog készülni.
...valamint nekik is kell egy 100millás plafon, mivel kell a mezõny az új sorozatnak is. Mosley-t a saját fegyverével kell szembesíteni.
Mert egyébként amit mond az nem feltétlen rossz, de messze nem is jó.

&#8221;~Alonso, Lewis is behind you. ~I don&#8217;t want to hear that!&#8221;. videók: http://www.dailymotion.com/b-type

Hamed
40 millas szabaly akkor is vicc... Csak egy kozepes szponzor a McLarennek evi 10-15 millio fontot fizet, a nevado szponzor ki tudja mennyit. Ferrarinal gondolom hasonlo arak vannak. Ezert a penzert persze eredmenyt is varnak, hogy legyen reklamerteke a logojuknak az auton.
Namost ha vmi noname garazscsapat osszetakol egy autot 40 gurigabol es sorra nyeri a versenyeket a rajuk nem vonatkozo szabalyok miatt akkor szvsz az osszes nagy szponzor is kivonul szepen a legendas csapatokkal egyutt aztan orulhetnek ha elerik a GP2 szinvonalat. Nem is beszelve az F1 mindig hangoztatott technikai uttoro szereperol. 40 milliobol fognak feltalalni meg kifejleszteni a szeria autogyartasban kesobb felhasznalt dolgokat?
De meg ha forditva is tortenik minden es lenyelik a nagycsapatok a bekat, akkor se latnek szivesen mindenfele minardikat megint a palyan akik atlag +3 korrel vegeznek a vegen.

Miota az eszemet tudom jol tudtak menedzselni az f1-et, meg a schumi era unalmaban is voltak jo versenyek. De ez mar vicc kategoria az idei modositasok egy reszevel egyutt. Biztonsagosabb forma-1? Amikor jovore ismet tobbszaz liter benzinnel kell 300 felett autozni? Csinalhatjak gyemantbol is a tankot, a sulya akkor is veszelyes tenyezo lesz nagysebessegu utkozesnel...

\"Csak egy szimpla forma, aki nem szívja orrba\"

ScarY MAN
hát.... nekik nem jött össze az élet mint Zsoltinak. :/

az sg-n amúgy is mindenféle ember megfordul. 15 éves biológusok, na meg 16 éves profi autóversenyzõk. A választék igen széles palettája között válogathat bármely erre szakosodott ember. Csak itt titokban mûködnek, a háttérbõl mondják a pontos infókat és nem figyelnek fel rájuk. Na de eljön majd az õ idejük is!

...

De pláne ezen felül még mennyi verzsenyzõ is van!És csak kallódnak össze-vissza..
Bár az inkább valószinû valamelyik versenygépbe,utasként is, levosnák az inukat

Verseny gokart iskola Kakucson! Több mint 1 km-es pályán 14 kanyarral. www.rcr-kart.hu

b-type
vzz ne legyél már ekkora sztár, teljesen zöld amit mondasz. 😊

&#8221;~Alonso, Lewis is behind you. ~I don&#8217;t want to hear that!&#8221;. videók: http://www.dailymotion.com/b-type

Sárga zászlónál rágyorsítani, hogy a safety car mellett elférjen és, ha esetleg nem sikerül akkor meg mindenki az õ vérét szívta volna, még akkor is, ha ilyen amatõr módon jött ki a safety car.
Norbi1990
Egyébként meg nem is kapott engedélyt a SC hogy kimenjen a boxutcából 😄
nearo
Azt én is láttam a videón, hogy valószínûleg tövig nyomja a féket. Durva, hogy egy olyan rövid távon is egy 100ast lassult...
Azt meg nem tudom, hogy mi lett volna a jobb választás, de valószínûleg nekem meg sem fordult volna a fejemben, hogy rágyorsítsak 😊

Csak a Safety Cart akkor lehet megelõzni, ha engedélyt kap rá a versenyzõ, ez nem az NFS széria.
Norbi1990
Persze te jobban leragáltad volna azt az esetet. Lett volna rá 2 vagy 3mp-ed reagálni. Te biztos egybõl a jó útvonalat látnád.
Utólag könnyû már mondani.
hogy nem e?
õ addig jutott hogy satufék és úgy akart balra kanyarodni mikor a kerekeket állóra fékezte! ha padlógáz simán elmegy mellette még a tükrök is helyén maradtak volna valszeg!
b-type
Annyival ütötte meg. addigra már lassult, de azt venni ki, hogy még nem volt benne biztos hogy honnan van esélye elférni mellette, ...mivel olyan meredeken jött ki az SC.
Tipikusan nehéz helyzet, nyomjak még egy kövéret hátha elférek még elötte (és a korlát között), vagy inkább próbáljam meg mögé elfékezni az autót..
Az utóbbi volt a veszélyesebb, mert ha az SC nem marad mozgásban akkor beleszállhatott volna az utastérbe.
Ez így végül is elég szerencsésen alakult, csak a gyõzelmi esélyei röpültek el Engstler-nek.

Egyébként már kezdett lassítani.

nearo
#81556-ból
Engstler hit the Chevrolet Safety Car at a speed of 107 km/h.

De amúgy igazad van.

cement
el. mint a knight rider, ketkerekre allitja a gepet es elslisszan, nem? 200 koruli tempoval ment, olyankor eleg keves ido van am reagalni, latszik nem mentel meg ennyivel

respect to the man in the ice cream van