Motorsportal | F1 Hírek | Hirado.hu/F1 | Boxutca fb | Wéber Gábor fb | Nagy Dani fb | F1 reddit | Motorsportstats | Formula Podcast-
FIAnál kéne :). Nézd az egészet irányító szervezet az FIA. Ejnye benyével megúszott idén Hamilton egy két komolyabb büntetést. A cikázás alapból benne van a szabályzatban hogy büntetik, ehhez képest semmi, na most a csapatok azon vannak hol tudnának csalni hazudni, illetve leginkább kicselezni a bírákat, szabályokat. Évek óta ez megy, nem kell ezen meglepődni, mert mondom 20 éve ez zajlik. (sőt mondom volt 60 évvel ezelőtti példa is Ascari idejéből).
Amúgy igen te döntöd el hogy amit fizetsz sport csatorna azt lemondod vagy sem...haverom megvett egy sport csomagot TVhez, hónap múlva lemondta mert szar...kész. Te is megteheted, de nem fogod. (valószínűleg). De ez most lényegtelen, nem neked kéne változtatni hanem a világ "elvileg" legnagyobb autósportjában. Amúgy rengeteg ős régi nézőt vesztett már az F1 de mindig lesznek újak. Én se ülök már le haverral a kanapéra sörrel meg kajával a kezembe hanem nézem felhangosítom utána elmegyek csinálni a dolgomat. Ha belegondolunk olyan nagy izgalom ezen a futamon se volt...
Évek óta csak a botrány a legnagyobb az F1be. Semmi más nagy híre nincs. Meg a FÚÚÚ DE FAIN PÁLYA IZÉ HOTEL ALATT MENNEK EL JAAAAA, VERSENY AZ NIIINCS DE AZ KIT ÉRDEKEEEEEL... az emberek felfogásával is baj van a "sport" terén. De hát ez kell a többségnek, akkor jó. Én nézek más szériát ahol van izgalom, és szép tiszta előzések. Vagy felidézem a régi szép időket, amikor 5 évesen azért keltem fel hajnal 5kor hogy a Japán nagydíjat láthassam élő egyenest. Most is felkelnék, de nincs meg már az a varázsa.
Na de teljesen mind1, mert egy ember véleményére nem adnak úgyse :D.
Nézem inkább ezt!