182274
  • szabii98
    Ezzel a Skodát fikázod?
  • Totti5
    A csapatnál biztos látják hogy Kimi mire képes, mit tudna a jövőben ebből kihozni, vagy mit nem, lehet e rá építeni, vagy van más tehetség akit beültethetnek a helyére. Az a csapatnak sem jó hogy ha végigbukdácsol valaki éveket mástól elvéve egy gyári ülést. No majd kiderül mi lesz, ha marad akkor nem volt semmi probléma, ha nem akkor volt és nehéz lesz neki a rallyba maradnia, gyári csapatba meg pláne.
  • LaszloLedzenyi
  • Ulvar
    "legszarcsibb kocsival is tud bulit csinálni"

Jah. 120as Skoda tetőt levágom kiszedek mindent belőle. Jakuzzit belebaszom és akkor már én is F1es pilóta lettem.

• G_ArchAngel #100934
    Ha Ogier szerinted ujonc (3. ev, lol!), akkor Kimi meg csak most fog autoba ulni...
    Senki nem kotott a Red Bull-os eszmefuttatasodba, akar igazad is lehet, de ami teny az teny, ezen a kimiutalatod sem valtoztat. Vagy mi a kovetkezo? Loeb is ujonc...?
  • LaszloLedzenyi
    szarcsi
  • WNW
    Ogier rallyban nem ujonc.. A WRC kategoriaban modhatjuk annak, de itt is mar a masodik eve gyakorlatilag.. Elotte meg vegig ebben a szakagban lepdesett feljebb.. Kimi meg eddig mukedvelo szinten rallyzott, onnet kerult az elversenyzok koze hirtelen, eltechnikaval.. Mikozben meg az itiner profi szintu hasznalatat tanuljak a navigatoraval... Ez kb. olyan megforditva, mintha Ogiert/Latvalat/Loebet bedobnak az F1-be, aztan osszehasonlitanak egy 4-5 eves kora ota, csak nyitott versenykocsikkal, zart palyakon versenyzo sraccal, akinek verebe van az egesz.. Valoszinuleg a startnal az elso kanyarban letaposnak....
  • b-type
    Most komolyan mit is akarsz...mert messze letojom, hogy szerinted hogy kellene fogalmazni.
    Azt írtam amit gondolok, és bele lehet kötni a részletekbe a Kimiféltés miatt, de az a mondanivaló egy lfsznyi része, azt írtam hgoy a jelenlegi zsongásnak egy oka lehet, ha a Red Bull ki akarja tenni Kimi-t, mert ha minden rendben lenne akkor miért akarna visszapróbálkozni az F1-be????!
    Szereti a rally-t és az egyik legjobb autóban ül, semmi nem utal arra hogy nem tenné ezt jövőre is, ha felmerül hogy nem teszi, annak egy kézenfekvő oka lehet, ha a Red Bull ki akarja tenni.
    ...és ha a RB kiteszi a támogatásából, akkor igen valószínű, hogy nem fog az RB F1-s csapatába beleülni, pláne hogy mindkét RB versenyzőnek szerződése van.
    ...Ogier-meg igen újonc...persze körbecsomagolhattam volna a mondatod habos babos csipkékkel hogy nehogy bele lehessen kötni, de az egész mondanivaló nem erre lett kihegyezve.
    Az meg hogy az RB miért akarja kitenni Kimi-t annak az az oka, hogy nem jött be...és nem engem kell meggyőzni hogy maradhasson még...lehet írni még egy petíciót, ..ezúttal a Red Bull-nak hogy ne rúgják ki.
    ..ha annyira bejött volna nekik Kimi akkor most mindenki mosolyogva lovagolna a naplementébe a jövőt illetően.
  • Ulvar
    Ez megfogalmazás volt...legalább lány írta volna.
  • b-type
    Most komolyan úgy gondolod hogy nem vagyok képben Ogier-t illetően??!
    Tudom ki ő, viszont akkor is újonc.
  • Jacek
    ilyenekre mar felesleges irni is:P
  • Fagyas Trans
    Csáó. Bocs hogy bele szólok ritkán nézem ezt a fórumot de a forma 1-et mindig. Szerintem a VB Bajnok (bizok benne) hogy Vettel lesz. Én mindig is Németeknek szurkoltam régebben Schumi most pedig Vettel. 1 kivétel volt Raikonen mert szerintem ő igaz versenyző volt. És remélem vissza jön mert ha nagyon akarja akkor a legszarcsibb kocsival is tud bulit csinálni. Szóval kiváncsi vok a jövőre. :D

Üdv. Gábor.
  • mcmoha
    Ahogy elnezem, kezdo eveiben valahogy ugy teljesitett mint most Raikonen.
  • csabush
    Szép volt, még le is írod h az IRC-ből jött újonc. Azért szerintem neked fogalom zavarod van amire rögtön utánad rá is világított valaki. Kategória lépés adott szakágon belül egy kicsit más mint openwheel és rally, de ezzel biztos te is tisztában vagy.
  • bardocz
    Kimi-t nem elismerni nagy hozzáértésre vall
  • Firerock
    el szoktam ismerni...de nem értem hogy jön ez ide
  • Szabi1991
    pl. "én a mostani Ferrarit szeretem,főleg Alonso miatt"
    sokan pont azóta "nem szeretik"*..
    (* Massának drukkolnak, nem a Ferrarinak)

egy kis emlékeztető:
  • allock #100921
    te nem a Ferrarit szereted hanem Alonsot.
    gondolom az a típús vagy, ha történik valami Alonsoval amiben ő a hibás, te sem ismered el inkább kened a másikra meg ócsárolod a többit
  • Firerock
    divatszurkoló?
    miért is?
  • G_ArchAngel #100919
    a divatszurkolok nem mindig vannak tisztaban az aprobb reszletekkel...
  • Firerock
    én a mostani Ferrarit szeretem,főleg Alonso miatt
    Raikonnent pedig egyáltalán nem ismerem el és nagyon remélem hogy soha többet nemlesz F1-es pilóta
    pénzéhes kis senkiházi
  • Szabi1991
    nem értem hogy a nickképed miért Ferrari...

majd nézd meg vmeik utcai Ferrari kesztyűtartóját..

(f430tól felfelé már csak a 2007es évet írják fel..)
  • Firerock
    személyeskedést meg abba lehet hagyni
  • Firerock
    jajj
    de nagyot mondtál most!
    És akkor a rallyval most mi a baj?
    hogy általában az árokban szokta végezni?mesélj
  • G_ArchAngel #100914
    A buzik megerzik egymast, lehet amit mi nem veszunk eszre...
  • allock #100913
    homifiú lol
    vannak nála milliószor homibbak az F1ben "is"

neked ő homi, másnak meg a te kedvenced
  • G_ArchAngel #100912
    Kenyelmetlen volt a Ferraris overal szamara, mert nincs benne gerincvedo, ott megszoktak a puhatestueket...
  • Szabi1991
    kimi nem az f1től fanyalgott hanem a cirkusztól ami az f1körül van..
  • Firerock
    ne bántsd szegény kimit,ezért most kapni fogsz rendesen hogy a topik kedvenc kis homifiúját kritizálod,megjegyzem teljesen igazad van
  • G_ArchAngel #100909
    [URL=http://hu.wikipedia.org/wiki/Sébastien_Ogier]Segitek egy kicsit, lehet megtalalod a kulonbseget valahol az "ujonc" es a "3. evet a rallyban tolto" pilota meghatarozasa kozott...[/URL]
  • Szabi1991
    ez is jól hangzik
  • b-type
    Nagyon úgy néz ki hogy a Red Bull nem lát fantáziát Kimi-ben...valszeg ezért is van mozgolódás nála, mert szvsz rally-t szeretné tovább, de ha a Red Bull kilépteti a pénzéből (és ezzel a Citroen Jr. programból), akkor nem nagyon kap más autót...mármint gyári ülést.
    Sok a törés (5 nullázás), meg az eredmények sem jönnek, miközben az IRC-ből jött itt detto újonc csapattársa 2. helyen áll összetettben több mint 7× annyi ponttal mint ami Kimi-nek van.
    Tehát nagyon úgy néz ki hogy kiteszik a csapatból, és ha más sem lát benne fantáziát, akkor vissza szeretnének jönni az F1-be.
    De ha a Red Bull nem támogatja, akkor nem valószínű hogy beteszik a csapatba..
    Arról nem beszélve hogy nem rég hosszabítottak Webber-rel (aki lehet még VB is), Vettel-t meg alap.
    Szvsz ha visszajön Kimi akkor valóban a Reanult a sanszos, vagy alatta valamelyik csapat, de a Reanult-nál Petrov helyére vagy egy tényelg nagy támogatottsággal bíró versenyzőt hoznak, vagy megint piaci érdekek szerint választanak.
    ..esetleg ha tényleg lelép Kubica a Ferrari-hoz...de akkor is inkább a csere elképzelhető, ha a Ferrari még fizet a Renault-nak (az idei év alapján magasabbra lehet taksálni Kubica-t, és az Olaszok meg változatlanul bírják)
    Szal nem tudom mi lesz Kimi-vel...én nagyon remélem hogy talál valakit a rally-ban, mert nem hinném hogy 1 év alatt újra felfedezte magában hogy ő még is szereti azt amire 1 éve még fanyalgott.
  • passatgt
    massa fog nyerni
  • allock #100905
    webber megnyeri
    év végén visszavonul, és jön vissza Rai ha addig nem ír alá sehová :P
  • bakkerman
    én is ezt tartom valószínűnek.

#100903:
  • IXEMGabeo
    Sakon Yamamoto
  • bardocz
    Webber/Hamilton.
  • bakkerman
    no,várom a tippeket ki lesz a világbajnok?
  • Falcon83
    A Ferrari hiába harcolt a V6-os motorokért

Ennyit erről.
  • b-type
    Nincs baj MS-l, ..vagy én legalább is nem látok benne, hasonló stílusban fejlesztett autóval, és Hamilton MS stílusa elég hasonló ahhoz hogy egyfelé fejlesszenek, Schumacher gyors lenne, mindig is gyors volt.