FORMA1
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
mintha a Brawn GP más szériában versenyezne
Remélem,hogy toronymagasan megnyerik a konstruktõrit!
A Formula–1-es világbajnoki pontversenyt vezetõ Jenson Button a legutóbbi két futam után egyaránt arra panaszkodott, hogy autója már nem a legjobb a mezõnyben és a Red Bullok már jobbak. Ennek megfelelõen a hétvégi spanyol futamon a brit Brawnját már egy egész sor új fejlesztésû alkatrésszel szerelve küldik majd a jerezi pályára.
„A múlt héten ellátogattam a csapathoz, ahol egy kicsit megünnepeltük az eddigi sikereinket, és persze utánanéztem, hogy állunk a legfrissebb fejlesztésekkel. Tudom, hogy kemény csata vár ránk, ha az élen akarunk maradni, de úgy érzem készen állunk erre” – közölte Button, akinek fõnöke, az istálló névadója, Jenson Button elárulta, új alkatrészeket is használnak majd Spanyolországban, ám arra nem tért ki, hogy pontosan miket.
hát nemtudom, aki nézi a forma 1et pár éve annak igenis sokat mond Ross Brawn neve, ecclestone-t meg ki kéne már végezni!
A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.
If Everything That Has A Beginning Must Has An End
Itt csak annyiról van szó, hogy Briattore keresi a kiskaput, hogy hol rakhat keresztbe Brawnnak, ha már a pályán nem képes megverni...
De még ha nem is, akkor is a csapatok megegyeztek 2008 végén abban, hogy az utód csapat megkaphatja a pénzt idén. Most meg felrúgják ezt, csak mert Briattorének nem tetszik, hogy idén jobbak náluk...
Remélem a rönóról olyan ütemben kerülnek majd lefelé a támogatói logók, mint ahogy a Brawn GP-re fel...
| Gigabyte GA-MA770T UD3P | Amd Phenom II X6 1075T | Sapphire Radeon HD6870 1 GB GDDR5 | | 2X4 GB Kingston HyperX Genesis xmp 1600MHz DDR3 Dual Kit | Gigabyte Superb 460 | WX 64 bit |
azért az durva hogy 400 millió dollár ról akarják levenni 40 milla fontra
igaz a font és a dollár között van különbség de
tudjátok mindig azok az emberek pofáznak akik azt se tudják hogy mi a helyzet!
"Igen? Akkor mi ki is szálltunk ...", akkor a sport (pénz) érdekében vajon meddig is maradna Mosley a helyén. Elõkerülnének apja náci múltját, az õ orgiáit firtató dolgok. Szerintem kb. annyi esélye lenne, mint korábban a Fibernetnek a Hír TV-vel szemben. Visszavonulásra kényszerülne, és örülne, ha nem csapják el. Olyan médiapotenciál áll a Ferrari mögött - plusz fél Olaszország, meg Berlusconi is szépen kihasználná -, hogy esélye nem lenne MAxnak, egyáltalán nyilatkozási felülethez jutnia. Bernie is kihátrálna mögüle, ha egyáltalán még ott áll. Megnézném a F1et a Ferrari és a szurkolói nélkül ...
A medve nem játék.
www.gamestore.hu MSN: [email protected] twitter.com/gamestorehu
s ez megy tovább, a relatednél lehet folytatni.
Gyûjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES
SG HETI KVÍZ 1. SZEZON: BRONZÉREM :P SCHUMI A LEGNAGYOBB!!!! FORZA FERRARI!!!
Pl. a Toro Rosso szarrá teszteli magát, 40 millából építi az autóját, szarrá tesztel, aztán beleolvad a Red Bullba, akik nem 40 millából fejlesztettek és szinte ingyér kurva nagy elõnyre tesznek szert. Megjelennek a kamu csapatok?
A medve nem játék.
Újabb ajánlott kötelezõ, mint amivel az idei bajnokságot is befolyásolták? Csalás, amit támogatnak, vegy milyen technikai szabadságra gondol ez a faszfej? Hatkerekû autó? Plusz szárnyak? Vagy mi a szar?
A medve nem játék.
Szerintem Mosley nélkül is meglennének ...
Vsz ez volt az utolsó csepp.
A medve nem játék.
De õ túlélte.
\"akkor még bámultam a felnõtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"

A 6. körben a versenyt vezetõ Senna a Tamburello-kanyart nem tudta bevenni, egyenesen a betonfalnak ütközött.<27>27> Egy pillanatra látni lehetett, ahogyan a sárga sisak félrebillen. Sokan fellélegeztek, hogy Ayrton még él, azonban többet már nem mozdult. Voltak, akik már ekkor a legrosszabbra számítottak, és ez csak fokozódott, amikor elszállítása után vérnyomok voltak a kavicságyon. Senna halálát nem az ütközés, hanem a jobb szemébe fúródó, kerekestül leszakadt felfüggesztés-rúd okozta, megtalálva azt a néhány milliméteres gumírozott helyet, ami a sisak és a rostély között van. A versenyt hosszú idõre megszakították, és a brazilt helikopterrel szállították a bolognai kórházba, hivatalosan 18 óra 40 perckor halt meg<28>28>.
Egyesek szerint technikai probléma adódott, mások szerint Senna hibázott és túl gyorsan érkezett a kanyarba. Sennának korábban gondjai akadtak a kormánnyal, és új, megtoldott kormánymûvet kapott a versenyre. A vizsgálatok szerint a kormányoszlop eltört, de nem tudni, hogy ez a baleset elõtt vagy után történt. Ezt megcáfolják a Williams által nyilvánosságra hozott telemetrikus adatok, amelyek szerint az ütközésig mérhetõ volt a Senna által a kormánykerékre kifejtett forgatónyomaték.
Egy másik teória szerint az FW16 alváza hozzáért az egyenetlen aszfalthoz, ami megdobta az autót, a leszorítóerõ eltûnt, és Senna már nem tudta lefékezni versenygépét a betonfal elõtti homokágyban. A rajtbaleset után öt körig a Safety Car vezette a mezõnyt, és a lassú tempó miatt a gumik lehûltek, a nyomás a gumiabroncsokban lecsökkent, így az alvázmagasság is.
Az ezután következõ Monacói Nagydíjon a rajtrács elsõ két pozícióját üresen hagyták, egy brazil és egy osztrák zászlót festettek rá, Roland Ratzenberger és Ayrton Senna elõtt tisztelegve<29>29>.
Az imolai tragikus hétvége után számos új biztonsági elõírást vezettek be a Formula–1-ben
Gyûjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

\"akkor még bámultam a felnõtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"
Nyugodjék békében. Ha nem megy el, ki tudja, hol áll meg a karrierje....
http://www.freetvmaci.info/