• b-type
    Szvsz kicsit túlpörgetted magadban az én vagyok a rácson túl meggyőződést.
    Nagyon bírom amikor valaki azt hiszi hogy mások a naívak, és ő meg a qva dörzsölt mert a sorok közt is lát..
    Bernie-nek tök igaza van...de még lehetne spirázni milyen lenne az idális F1-s bajnokaspiráns az ő szempontjából.
    De ezt sem kell kapásból benyalni csak mert tökre hozzápasszol az elméletedhez...más is ezt csinálja.
    Ez még nem jelenti azt hogy Bernie ezt véghez akarja vagy véghez tudja vinni, csak mert ő az F1 tejhatalmú ura...ami már egyébként nincs is így jó ideje.
    Vannak szabályok, amik kereted adnak ennek a sportnak, és nem hinném hogy ezek a csapatok, akár a Ferrari, a Reanult, vagy a Mercedes statisztálna ahhoz hogy az ő beleölt dollárszázmillióikat felresöpörjék azért mert Bernie szerint egy zsidó fekete nő lenne az ideális bajnok.
    EZ a hülyeség.
    Az meg a másik hülyeség hogy védeni kellene azt ami történt a Ferrari-nál, mert qva gáz volt ahogy ott ültek, és az egyik hazudott a másik meg szemforgatott, közben a csapatvezető meg ölelgetni próbálta őket meg úgy csinálni mintha minden rendben lenne.
    Qvára nem volt rendben.
    8 futammal a vége előtt Massa-nak nem lett volna szabad ezt az utasítást adni 7 nyomorult ponttért, majd lesznek az év végén haramdikak aztán akkor lehet egymásra nézni hogy behajoltunk az ördögnek, letérdeltünk a pénz elé a nagy semmiért.
    Az meg hogy mit mondtak Hamilton-nak és Button-nak azt annyi módon lehet magyarázni mint MS leparkolását Monaco-ban. De létező dolog az üzemanyag letekerése, és néha eredményez hülye dolgokat, de ebbe belelátni dolgokat olyan mint a tévés távgyógyítás...csak hinni kell minden hülyeségben.
    Mert absz életszerű az is hogy Hamilton nem akarta leszegényíteni a keveréket ha Button-nak nem kell, és erre kérdezett rá, mert nyílvánvaló hogy azon a döngetős részen Button szélárnyékba kerülhet úgy hogy Hamilton nem tehet semmit, max nekimegy mint Vettel.
    Bele lehet látni csapatutasítást csak nem tudom mi értelme lenne hisz mindketten jól álltak, sem bebetonozni, sem megcserélni nem lett volna érdeke, komoly érdeke a csapatnak.