182274
Motorsportal | F1 Hírek | Hirado.hu/F1 | Boxutca fb | Wéber Gábor fb | Nagy Dani fb | F1 reddit | Motorsportstats | Formula Podcast-
IXEMGabeo #100898 nem összehasonlítható a 2 autó teljesítménye... -
szegény suminak elég az,hogy kb 2 másodpercre van átlagban Hamiltontól,nemhogy még csapattársa is legyen... -
McL: Hamilton-Schumacher
Ferrari: Kubica-Alonso
Mercedes: Rosberg-Heidfeld
Renault: Vettel-Sutil
Red Bull: Button-Glock (vagy Koba')
:) -
IXEMGabeo #100895 Alonso nem fog visszamenni a Renaulthoz... -
Szabi1991 #100894 McLaren: Lewis Hamilton- Jenson Button
Mercedes: Nico Rosberg- Michael Schumacher
Ferrari: Kimi Räikkönen-Felipe Massa
Renault: Robert Kubica- Fernando Alonso
Red Bull: Sebastian Vettel-Mark Webber
ennek még örülnék is.. -
de ez nem pletyka hanem hogy milyen jo lenne egy ilyen folallas!!! mert nem mindegy:) -
xDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
na ez már viccnek is rossz...kik szerkesztik ezt 6 évesek? vagy valami polip vagy rák vagy mi húzza ki itt a szavakat és rak össze hülyeségeket...Na meg a Renaultval :D.......áhhhh isteneeem xDDDD...végül is év közben aláírt Massa a Ferrarihoz, de most lett elege :D..mert vele nem kivételeztek 2008ban neeeeeem......ugye drága szerkesztők :D. -
IXEMGabeo #100891 tudom h F1live és lehet pletyka, de azért nem lenne semmi a 2011-es felállás -
Puntos (ejtsd: puntász) = pont/pontok!
Mivel nem nehéz rájönni hogy spanyol a készítő így a spanyol pilótákat szokta első sorban figyelembe venni, leginkább Alonsot meg De La Rosát (eddig). De la Rosa peches szériáját mutatta a sorozatban, de amikor pontot szerzett akkor a cél vonalat áthajtva mindig lehet hallani hogy PUNTOOS. (de volt hogy Kobayashi pont szerzésénél is mondta csak halkabban :). mint pl: belgiumban, és annyira megtetszett ez a kis jelenet hogy azóta ezt hajtogatom :D)
3:31
-
spiczi91 #100889 de la Rosa, marha nagy geg volt a sorozatba, mindig kiemelte, hogy milyen rohadt balszerencsés -
Webber bekasztotta a "húskampót" :)
de ki az a Puntos? -
IXEMGabeo #100887 ez hatalmas lett:D:D Button-Alonso, meg a Webber-Hülkenberg jelenet nagy volt xD -
nincs többé Puntos :((((( -
G_ArchAngel #100885 -
megpróbálom,köszönöm -
Regisztralj ezen a forumon. -
na még 1 ferrari pilóta vált a szerződés lejárta előtt kategóriát, Kimi elment rallyzni, mostmeg Alonso :( -
annak az eredménye az lett hogy 200 képből 2-n van rajta az a kocsi amit szeretnék,az is fotótermi
így -
természetesen az F10-ről beszélek
és minden versenyről kénének a képek,rendszerezve,nemigaz hogy nincs ilyen oldal -
Milyen Ferrariról? Utcai típusról F1ről Versenyre átalakított utcaikról...
üsd be a típust googlebe meg mellé a felbontás méretét vagy HD valahogy így keress biztos találsz. ÉN is találtam. -
Valaki tudna segíteni hogy honnan tudnék nagyfelbontású WIDE háttérképeket letölteni? Főként a FErrariról kéne
Google-be néztem már... -
2:14-től.D
-
G_ArchAngel #100876 Egyik kedvencem, de nem vagyok benne biztos, a Mercedes visszafogja, de meg se tamadni, se vedekezni nem lattam igazabol. Ketszer max iden. -
IXEMGabeo #100875 kihagytad Rosberget... -
G_ArchAngel #100874 Heidfeld eros pontszerzo pilota, aki a legjobb autoval dobogora tudna jutni, mint Barrichello, de ennel nem tobb. Kubica Alonso/Hamilton/Button szintjen van, vagy egy hangyafasznyival lejjebb, szinte merhetetlenul kis hatrannyal, ahol Webber es Vettel. -
nem lehet, hogy épp a Pirelli miatt cseréltek?? azt olvastam h DLR megy a pirelli tesztpilótájának. -
spiczi91 #100872 Azért a körülményeket figyelembe véve kellően igazságtalan volt kikúrni de la Rosát, főleg hogy Heidfeld neve mellett sem szerepel több, mint a Pirellis teszt... -
igazad van..! 
-
IXEMGabeo #100870 ja és még annyit akartam mondani, hogy annak kell lennie valamely oknak (amiket tudunk az idei évben) amiért ennyire nem "önmagát" hozza, tehát olyan nincs, hogy ő elfelejtett vezetni és, hogy ő hirtelen szar mindenki szemébe -
IXEMGabeo #100869 meglepődtem, hogy mennyit változott a mai Forma 1...és Schumin vettem észre, hogy ez bizony nem leányálom manapság, régen óriási különbségek voltak a Forma 1-es kocsik között főleg időmérőn a 2 legjobb csapat volt, hogy kb 2-3 Seccel gyorsabb volt a többieknél, és azok között is pl Williams (1998-ban) Sauber között oltári nagy különbség volt kb majd másfél másodperccel volt a Williams gyorsabb ma meg mi van? (3 újonc csapaton kívűl) mondjuk a Toro Rosso van közel másfél secre az élen haladóktól kb...újoncok akik épphogy be tudtak ugrani már ők vannak 3-4 sec körül kivéve a Hispánia mely általában 5 sec a Virginnel együtt...nem is ez a lényeg
Schumi a 90-es években, egy nem túl jó vezethető Benettonból vb autót csinált, a hanyatló Ferrariból vb csapatot faragott mindezt úgy, hogy a nehéz időkben is csoda módon tudott nyerni, oly módon amire azt mondták, hogy szinte lehetetlenség, meg ott volt az érzés az emberekben, hogy egy nem vb autóval, hogy a fenébe tud odaérni wtf volt szó szerint...a toronymagas esélyes Williams ellen 2 vb címet nyert, a Ferrarinál pedig az erősebb, ám megbízhatatlan Mclaren ellen fel tudta venni a versenyt (98-99) utána mikor szinte a legjobb Ferrari volt alatta 2002-2004-ben akkor ellentmondást nem tűrő volt.
Ezért mondtam azt, hogy rohadtul meglepődtem amikor év elején-év közepe fele cikizték és szenvedett ezért, azért olyan eredményeket hoz, amit nem vártak tőle, mert magasra tette a lécet, baromi sok csodás dolgot művelt a pályán nem véletlen volt annyi szimpatizánsa, persze, mint mindenkinek voltak ellenzői, rossz akarói, de ez minden sportban így van... -
ShaiHulud #100868 aze schumirol azt mondani hogy peches :D teny iden volt egy ket balszerencses esete, de akkor sem az votl a tet hogy nyerjen hanem hogy 5. vagy 10. hely :D hozza kepest ez oly mindegy, szoval..:D
-
IXEMGabeo #100867 ja és baromira kíváncsi lettem volna, mit kezdett volna Rosberggel...valószínűsíthető, hogy nem állna jobban, de azt biztosra veszem, hogy Schuminál több pontot szerzett volna, mert neki nem annyira agresszív a stílusa, sokkal gumikímélőbben vezet, és nem hagyott ki egyetlen évet sem, ráadásul Schumit olykor a rossz taktikai döntések hátráltatták néha, nem tudjuk Nick hogy döntött volna az adott szituban, de nem lett volna ennyire peches, mint Schumi az is biztos... -
IXEMGabeo #100866 tavaly több pontot szerzett, mint Kubica, 2007-ben is...2008-ban kapott ki, akkor vagy nem volt formában vagy pedig az autó nem feküdt Nicknek, sőt ha jól emlékszem akkor neki a gumikkal voltak problémái, azért volt lassabb Kubinál...talán Webber mondható, aki elverte igazán, arról már ne is beszéljünk hányszor szivatta meg a sokkal jobb autóban ülő Alonsot...szinte átugorni se lehetett Heidfeldet, nem nagyon láttam nála jobb szabályosan védekező pilótát...viszont elismerem túloztam, hogy ő a legjobb, de baromira lesajnált és nem tetszik, mert ő is baromi tehetségként indult, és szerintem nem csak rajta múlott, hogy itt tart a karrierje..sokan nem látják át a helyzetet -
el fogod bukni, és én behajtom :D
-
Nincs konkrét érved még mindig. Csak kifogás meg mellé beszélés... támaszd alá a mondani valód kérlek. Fogadásba szállj be egy sörrel és kiderül. :) -
He nem vélted felfedezni a két pilóta közti különbséget az elmúlt évek folyamán, akkor nem én leszek aki neked megmagyarázza... -
Te is jövőbe látó vagy már látom...Ott van a gömb a fejedbe :). Ugyan honnan a büdös francból tudod hogy jobb??? Van valami valós összehasonlítási alapod a múlt évből vagy az ideiből? Vagy mi az a hatalmas nagy különbség amit látni kéne, mondj valami konkrét dolgot.
Miért volt nyilván való hogy rosszul menne, McLarenbe se ment rosszul amikor beültették Monti helyére. Utolsó 8 futamra ült be akkor DLR és 19 pontot szerzett míg egész évben versenyző Heidfeld 23at...Nem beszélve arról hogy Kubica kezdőként megverte nem egyszer...3. futamán 3. lett... -
Ez csak a Ferrari új fejlesztése, már Spaban is bevetették Alonson, aki hozzájuk és az törik:)) -
pedig alig értek össze, valószínű a szög volt nagyon szerencsétlen... -
SimonCar #100859 hamilton jól tette hogy kiesett! jót tet a sportnak meg az állásnak!