Motorsportal | F1 Hírek | Hirado.hu/F1 | Boxutca fb | Wéber Gábor fb | Nagy Dani fb | F1 reddit | Motorsportstats | Formula Podcast-
Mondom te egy jövőbe látó vagy! Mutasd a fényt mester! :)...
Nem volt egyértelmű...akkor lett hirtelen kritikus az üzemanyag, sőt még rá is kérdez Hamilton hogy ha visszaveszek a benzinből Jenson meg fog előzni? NEM LEWIS, puff megelőzi majdnem ők is összecseszik magukat mint az előttük lévő páros, majd hirtelen JENSON AZ ÜZEMANYAG MENNYISÉG KRITIKUS HALLOD???...Hülye is tudja mire gondolnak, az hogy ki mennyire lapít meg sunyin csinálja vagy nem az tök mind1, 8. hsz.be írom. EZ A SPORT SZABÁLYAIVAL ÍGY IS ÚGYIS ELLENKEZIK, de az FIA leszarja akkor nem mind1?
Ja még valami szerinted mit jelent az hogy csapatutasítás és csapatsorrend? Erre kíváncsi vagyok. És mi köze van ehhez a rasszizmushoz, na azt meg már pláne nem értem...
Most azt mondom szegény Jarnora, vagy Liuzzira hogy rohadt macska zabáló akkor rasszista geci vagyok? mm... Vagy Vettelre hogy fritz...ez csak a hülye médiából vett maszlag, amit a nép benyal és fröcsög utána.