Motorsportal | F1 Hírek | Hirado.hu/F1 | Boxutca fb | Wéber Gábor fb | Nagy Dani fb | F1 reddit | Motorsportstats | Formula Podcast-
És? Most ezt élvezze ki domenikáli,mert idén a szezonnyitót leszámítva most tudták tartani a lépést az RB-vel,és a Mekivel! A Magyar nagydíjon visszaáll a normál erősorrend. Egyébként visszaolvastam,és látom sokat jöttél azzal,hogy Kimi is esélytelen volt 2007-ben,meg Massa is 2008-ba,mégis kevés dolgokon múlott,oké:
-2007,Kína ha ott Hamilton nem bassza el,ma 2x Világbajnok
-2008,szoros csata volt végig,de nem azon az 1 ponton múlott a VB cím,hanem mert Massa sok futamon balfasz volt,és LESZ IS mindörökre,mert egy VESZTES alkat! az volt sumcsy mellett(mögött),az volt Kimi mögött,amikor meg berakták őt Kimi elé,akkor nem bírta a nyomást,most berakták elé a spanyolt,az eddigi futamok 80%-án lazán verte őt a futamon Alonso(azért ekkora különbség nincs 2 autó közt),ott vergődik futamról futamra Petrovval,Barrichelloval stb....Azt se mondd nekem,hogy Alonso még odaérhet idén,mert ahhoz durván az kéne,hogy mind az 5 futamon Vettel,Hamilton,Button is kiessen legalább 1x,amire kicsi esély van! Bele kéne törődni,hogy mostmár van KÉT jobb is a ferkánál!
Gondolom,most a Glockos esettel fosz visszavágni...vágjál,életemben nem basztam be még F1-es futam után,mint akkor :)) Szép is volt látni Massa faterja fejét xD