182274
  • b-type
    mondom, van rá egy söröm :))
  • Totti5
    Hát nem is tudom... vak is látja a kettejük közti különbséget. Már azt sem értettem miért kellett visszahozni DLR-t, mert nyilvánvaló volt hogy nem fog jól menni.
  • Ulvar
    újra...hogy mi?
  • Ulvar
    Na ezt miből állapítottad meg...az idei teljesítményükből? :).

#100853: állom!!
  • SimonCar
    hamilton l tette hogy kiesett!
  • b-type
    Na erre lenne egy fogadásom :)
    Kob' és DLR azonos kieséssel bírnak, de Kobayashi-nak 3× annyi pontja van (6vs21)
    van rá egy söröm hogy Nick idény eleji teszt nélkül, 5 versenyen hozza azt a pontot amit DLR 14 futam alatt összehordott :)
  • Totti5
    Dela Rosa lassú, Nick gyors.
  • Ulvar
    csak eredmény nem volt még a neve mellett...legjobb pilóta pontot is szerez rendesen... max legstabilabb de nem a leggyorsabb...DLRt meg sajnálom egyik legszimpatikusabb versenyző akit láttam...Heidfeld sem fog sokkal többet csinálni,..
  • Totti5
    Hamilton is elvert mindenkit:)
  • b-type
    Nem is a 'régi' Kimi-vel volt baj.
    Én nem tudom igazán komolyan venni ezt a hírt...egyfelől azért mert a Renault nem tud a világbajnoki címért harcolni, és Kimi azt nyilatkozta hogy más lehetőség nem érdekli.
    Másfelől még csak beleszagolt a rally-ba...én bíztam benne hogy most ráakadt arra a sportra ami örömmel tölti el, és talán bajnok is lehet.
    Erre most jönne vissza a lesajnált F1-be, ahol utálta a PR rendezvényeket meg a nagy felhajtást...ráadásul nem VB autóba is visszaülne.
    ...ez nem jó valahogy.
  • M@TriX
    nah, újraírtam a bannert, beletömtem egy halom szkriptet, ha minden jól megy automatikusan frissül a visszaszámláló, a nagydíj neve meg váltakoznak majd a csajok...

így most ennyi... ha lesz időm még majd dolgozok rajta...

ha láttok majd hibát jöhet PÜ, bár próbáltam tesztelgetni elméletileg jó lesz...
  • G_ArchAngel #100847
    Rosberg, Heidfeld, Schumacher, Hulkenberg, Glock, Sutil, Vettel... lassan GermanF1 lesz a sorozatbol...
  • IXEMGabeo
    xD

minden csapattársát elverte legalább egyszer...Kubica az egyetlen akitől kikapott, Webber is csak azért verte el pontokban, mert Heidfeld kihagyott vagy 3 futamot a Williamsnél:)
  • Jacek
  • b-type
    ..hát majd meglátjuk :))
  • IXEMGabeo
    végre...visszatér a mezőny legjobb pilótája:)
  • G_ArchAngel #100842
    Heidfeld meg kiturta DLR-t:)
  • madmanic
    Raikkönen bejelentkezett a Renault-hoz

• IXEMGabeo
    OFF de ezt muszáj xDDD
  • IXEMGabeo
    Horthy Gábor? jaja
  • MaSzKa
    Tényleg nagy arc
  • Totti5
    Nagyot zuhant, de nem történt baja!
  • HunnernesKonge
    Horti Gábor Munkássága
  • ShaiHulud
    par het fekvogipsz. nyalokas es behajlos csavo kozos hibaja szerintem. nyalokasnak amugyis van epp eleg dolgo amire figyelnie kell, nem hogy meg kerekcserenel egy idiotara aki benyulkal a pilotafulkebe.
  • Dietrich
    Chandhok twittere

Good news - just back at HRT - Marcel the radio man is talking and stable in the medical centre awaiting more scans...
  • Firerock

ez nagyon szarul néz ki:(
    de a srác hibája volt,vagy a nyalókás emberé
  • Dietrich
  • SötétBarom
    Az a fazon óriási. :DD Általában a dél-amerikai meccseket kommentálja.
  • Kit--Kat
    Asszem tudom kire gondolsz, az tényleg vicces lenne :D
  • WNW
    Tudod mit..? Szerzodtetjuk neked oket, es lesz egy kulon savod, amin ok nyomjak a futamokat csak neked, csak most....
  • SzocsA
    tudjátok ki kell ide aki a sport klubbon kommentál focimeccseket nem tudom hogy hívják de tök durva! érdekes beszólásai vannak!
  • MaSzKa
  • WNW
    Apropo.. Kozben eszembe jutott valami... Gyulus mondta, hogy Massa brazil/olasz kettos allampolgar.. Ennel cifrabb a helyzet, az egyik nagyapja olasz kivandorlo...
  • gercse
    Haraszti Ádámra gondolsz sztem
  • b-type
    akkor téged elszórakoztatna ha közben szólna az irigy mirigy...vagy mittomén.
    Szal akinek nem sok köze van a lényeghez.
  • b-type
    Az elfékezés az még nem szabályszegés...elvileg 3 alkalommal vághat, előnyt akkor is szerezhet ha előtte mögötte nincs senki és vág.
    Mark nem támadta igazán, mert azt hitte megúszhatja olcsón is.
    Hulkenberg meg kűzdött...azért a Williams oké hogy most gyors volt, de tuti meg volt az ára...szal azért nem egy Red Bull ami eddig mindenhol veszett jól ment.
    Persze hogy nem ment egyszerűen a védekezés, Mark meg kicsit bekényelmeskedte...aztán Vettel jól orrba is verte ezért :)
  • MaSzKa
    Szántó Dávid is egész tűrhetően közvetítette régebben az M1-en a MotoGP-t

Én szórakozni ülök le a TV elé, nem unalmas, monoton közvetítésre vágyok

Palik Youtube
  • IXEMGabeo
    jogosan volt felháborodva amúgy...Hülkenberg nem egyszer játszotta el a sikánosdit utána meg még be is tartott Webbernek...az oké lett volna az a fajta védekezés, na de levágás után tart be Webbernek és nem is egyszer én ezt előnyszerzésnek ítélem meg, de az FIA-n nem kell csodálkozni...jelentősége így sincsen, mert Webber nagy nehezen csak megelőzte Hulkot
  • Totti5
    Mert mákja van!:)
  • hedonist
    Alonso újra a világbajnoki győzelem közelében!:)