• G_ArchAngel #97892
    Szerintem 2007-2008-ban nem volt nagy kulonbseg a McLaren es Ferrari kozott.
    2007-ben Hamilton, Kimi, Alonso autozott jol, 2008-ban Hamilton es Massa...
    Nem tartanam teljesen underdog-nak Massa-t, legalabbis jo munkasembernek tartottam a balesetig.
    Mar parszor leirtam, hogy biztos vagyok benne, hogy kihalt belole valami. Alonso meg a kertek alatt sem volt, de a baleset utan nyilatkozo Massa nem ugyanaz az ember volt, mint aki Hamiltonnal meccselt az utolso kanyarig.
    Sajnalom, mert bar ugyanolyan hisztis volt, mint most Alonso es anno Barricello - gondolom ez a latin termeszet resze, hiszen a labdarugasnak is a legtobb 'szineszt' ok adjak - de a kuzdeni akarasa es a folyamatos fejlodese elismeresre melto volt.

Button lehet szurke kiseger, de annak eredmenyes. Nem az a gyerek, aki korbedrifteli az ellenfelet (mint Hamilton vagy Kimi a McLarenben), hanem szamolgatos pilota. Tud gondolkodni es melle meg szerencseje is van. Olyan, mint a spanyol valogatott a VB-n: Svajctol kikaptak, rugtak a dontoig 7 golt es garantalom megnyerik. Mert nem az a lenyeg, hogy mekkora showt csinalnak, hanem, hogy a vegen Ok kapjak meg a kupat.

Webber mas teszta, ha figyelted a Jaguarban - bar akkor meg volt MS, igy gondolom nem erdekeltek a statisztak a Mester szindarabja kozben - eszrevehetted, hogy a srac akkor sem volt lassu es kihozott mindent abbol, amit kapott. Egy kicsit forrofeju, neha mar-mar Montoya-s, de Hamilton utan talan O csinalta legtobb showt iden, megha nem is jol sult el minden probalkozasa.

Ez meg az en velemenyem volt;)