FORMA1
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
régen én is elég fanatikus F1 buzi voltam, Häkkinen 4ever!, õ volt a csöndes gyõztes, de akkor Kimi mi?
de mondjuk ne is olyan legyen mint a Montoya.... valahol a 2õ között... a még normális sávban....😊
de ne vitatkozzunk ilyenen...
ki lesz a köv. futamon a második???
az elsõ már le van osztva XDDDD
Xbox Live: Lunatic HUN
azmeghogy fagyizott, hátistenem, gondolom nemazért fagyizott hogy megmutassa a tv-be hogy õ delaza fagyiteszik. (Amit elõször felraktak fagyizós videót már töröltették is a youtuberól)
"vasárnap beszivárgott a víz a KERS-be, amely elrontotta a szigetelését, és ki kellett állnom."
14. volt mert a csapat elbaszta neki, ilyen kérdésekbe nem sok beleszólása van hogy most befejezze-e a versenyt vagy ne. Ha mégse a kers ment tönkre (nem ennek a csapatnak szokása hazudni, fõleg nem kiminek), a csapat látta hogy pontokat úgysem tud majd szerezni a motort meg kímélni akarták, és inkább aztmondták neki hogy hagyja abba.
mind1 szeresd a buzigyereket aki kiszall mikor leintik a futamot es elmegy jegkremet nyalni. ezert nagypofaju. mert latja hogy ha ujrainditjak a futamot sem fog pontot szerezni ezert inkabb kiszall es nyalja a vanilias magnumot. aszittem lokopom a tvt amikor mutattak... ennyi
respect to the man in the ice cream van
\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"
Szerintem magánembernek egészen más mint amilyenek a kamerák elõtt látod.
<#lama>#lama>
<#kocsog>#kocsog>
És ez nagyon irónikus, hogy egy Hamilton drukker mondja azt, hogy azért nem szereti Kimit mert nagy arca van.
Ezek alapján tényleg nagyon nem vagy képben, bocs.
Nekem kötelezõ szeretni, de oltári nagy hülyeségeket sem kéne kitalálni rá.
\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"
persze jó sofõr, meg minden, de mint ember, szörnyû lehet...
Xbox Live: Lunatic HUN
nem tudom hogy lehet egy akkora arcu embert szeretni mint kimi, attol faszagyerek hogy mutogatja a kozepso ujjat, meg bemondja h szarni volt?
A TOP GEAR Magazin interjúja Kimivel:
Kérdés: Mi a legjobb a munkádban?
A vezetés és a versenyzés a gyõzelemért. Csakis ez, semmi más!
Kérdés: És a legrosszabb?
A nyilvánosság elõtt beszélni?! Õszintén szólva ez nem egy erõs oldalam...de tudom, hogy ez is a munkám része, így elfogadom.
Még optimistán állt neki az idénynek, az idõmére elõtt készülhetett az interjú Melbourneben.
nem, nem azért kötöttem bele mert nemszeretem hamit, vele semmi bajom nincs 😊 a csapatát nemszeretem :/
Saor Alba
vasárnap beszivárgott a víz a KERS-be, amely elrontotta a szigetelését, és ki kellett állnom.A rajtnál a KERS elég jól múködött, ahogy ez már múlt vasárnap is láttuk.
na szal csakjólmondtam hogy a víz tette tönkre 😛
a másik fele meg azért érdekes mert nemtudtuk lehet-e a rajtnál használni a kerst. Hát lehet 😊 (vagyis multkor kérdés volt és aztán az lett a válasz hogy nem mert a rajt után nem lehet módosítani a motorvezérlést 90mp-ig asszem)
Akik régen hátul voltak most elölvanak,ferrári meg hátul (sajnos)
Idioták kiméljenek!!! :)
nyugodjál meg, semmilyen összeesküvés nincs a háttérben...
Ha ilyen pancserek, hogy benéznek egy ilyen szabályt megérdemlik. Amúgy biztos más van a háttérben amiért ilyen kipufogót használnak, mert Ross Berawn nem hiszem, hogy ilyet elnézne.
olyanok mint a politikusok -.-
csak ennyi
Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES
Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES
#79358 na ez vicces😊