Motorsportal | F1 Hírek | Hirado.hu/F1 | Boxutca fb | Wéber Gábor fb | Nagy Dani fb | F1 reddit | Motorsportstats | Formula Podcast-
G_ArchAngel #97640 Kubica jelenleg nem veszelyes az elcsapatok versenyzoire - azt sem latjuk hatrebb mi tortenik, nem kozvetiti semmi, de nem is erdekel senkit, hogy pl. Kovalainen feltartja vagy leszoritja Sennat...
Akit divat buntetni, az Hamilton. Ha a FIA nem talal valamit egy futamon, akkor a Ferrari sug nekik, de mindegy, hogy van Lewis-on sapka vagy nincs, ha rendes versenyautot nem tudunk Massaeknak adni, akkor legalabb mentalisan tamadjuk az ellenfelet.
Mondjuk az is beteges, hogy mig Kimi/Massa paros volt a Ferrarinal, addig csak a palyan akartak elverni Hamiltont, 2010-tol kicsit furcsabb lett ez az egesz...
Alonso arnyekaban a maskor izgaga, hulyesegeket beszelo Massa milyen ertelmes es visszahuzodo lett!
Tudom, hogy Alonso-t nem kedvelem, de a Renault-t belevitte egy csalasba (nem direkt, csak Biatore igy akart a kedvencenek a kedvebe jarni), rengeteget hisztizett, de Brios mindent megtett azert, hogy kedvebe jarjon.
Aztan jott a McLaren, ahol a lopott adatokat Pedro-val cserelgettek, majd ujabb hisztik, Hungaroring, lejto...
A Renaulthoz visszaterve ismet nem lattam a fel masodpercet, amit szokott magaval vinni (igaz, Pedro sem volt ott a Ferraris beallitasokkal), vele szemben Kubica szinte szarnyal.
Most itt a Ferrari.
Allandoan bicskanyitogato stilusban nyilatkozik - ezt anno meg Schumacher sem engedte meg maganak.
Nem volt divat a Ferrari fikazasat hallgatni egy Ferrari pilota szajabol. Ez inkabb Biatore-attitud.
Nem mondom, hogy nem jo pilota, de ha Kimi tulertekelt volt, akkor Alonso nagyon az.
Az meg, hogy maniakusan kot bele Hamiltonba es hisztizik miatta, az vegkepp leverte a poharat nalam.
Nem szeretem Hamilton, de messze kimagaslik a mezonybol, ugy, mint anno Schumacher.
Hamilton-on latszik, hogy nyerni akar, ha gyenge az auto, akkor is tolja neki (ez a kepesseg halt ki Kimibol 2008-ban). Lehet neha atlep korlatokat, de ezt anno Michael is megtette. Buntetest kapott erte, Schumacher is. Azt meg nezze el a vilag, hogy a FIA nem ugy kalkulal, hogy Alonsonak jo legyen a kedve, ha mar elozni keptelen.
Akivel a hetvegen kicsesztek, az Schumacher volt, megsem fikazta a media elott a FIA-t es Ross Brawnt.
Bocsanat, de ezt ki kellett adnom magambol:)