182274
Motorsportal | F1 Hírek | Hirado.hu/F1 | Boxutca fb | Wéber Gábor fb | Nagy Dani fb | F1 reddit | Motorsportstats | Formula Podcast-
Mármint ráhúzta, ne pedig lezárta. Nem volt mit lezárni mert bement mellé Rubinnyo. -
Gabor_(HSF) #99577 2006-ban mikor Kimi rakta fel a palánkra,nem igy beszéltél!! 
Egyébbként semmi szabálytalan nem volt benne,nem váltott irányt,csak lezárta a belső ivet..sőt mikor elfogyott az aszfalt,még helyet is hagyott neki -
IXEMGabeo #99576 lool: "nem akarok még az égbe menni" xDDD manapság annyira biztonságosak az F1-es autók (lásd Webber balesete Valenciában, Kubica 2007-es balesete), hogy sztem ez csak egy támadó és inzultis duma Schumi felé, Schumi pedig elmondta, hogy nem lett semmi baj, csatáztunk egyet, nem lett dráma ennyi:D -
WNW #99575 Nem tudom mi bajotok Schumi akciojaval.. Mikor mondtam, hogy kicsit kemeny volt mikor Kanadaban leszedte Massa elso szarnyat, azt mondtatok, hogy Massa volt a hulye, minek akart elozni.. Itt meg Bari volt hulye, el kellett volna vennie, ha nincs hely, nem kell tele gazzal bemenni a kutyaszoritoba... 
-
40.9 The safety car shall be used at least until the leader is behind it and all remaining cars are lined up behind
him.
Once behind the safety car, the race leader must keep within ten car lengths of it (except under 40.11
below) and all remaining cars must keep the formation as tight as possible. -
-
IXEMGabeo #99572 régen meg Hakkinen felesége nyiltkozgatott így megy ez...nehogy már ebbe is belekössünk:D -
IXEMGabeo #99571 ja és Hamilton is megcsinálta Glockkal 2008-ban vagy amikor Fujiban leszorított direkt mindenkit, ez úgy érzem benne van az autósportban valaki agresszív valaki lágy, általában az agresszív előzési technikák az érvényesek...menjetek gokartozni egyet és megtudjátok, hogyha kilöknek nem büntetik meg a másikat...erről ennyit ez verseny nem elengedés sztem -
G_ArchAngel #99570 Mert annyira erdekfeszito futam volt, hogy a 2560x1440-es felbontasbol adtam neki kb. egy 500x300-as ablakot, azon meg a szovegeket nem lattam... -
Mondták ezt futam közben is, meg ki is volt írva... nem is értettem, hogy miért mondod, hogy Vettel nem érdemelt büntit. -
Nem terelte le. -
IXEMGabeo #99567 tudom...futam közben is tudtuk, csak reagáltam a gyerekre, hogy nem azért kapott Vettel büntit, mert "túl későn" fordult rá a boxutcára... -
IXEMGabeo #99566 bocs h korrigállak az 2006-ban volt és Montrealban, nekem a legutóbbi eset 2007 Montrealról jut eszembe, Rosberg és Massa lett kizárva, mert a piros lámpán a SC alatt kijöttek a boxból és nem várták meg amíg elment a mezőny, sőt erről jutott eszembe Barrichello 2008-as Melbourne futama hasonló eset a piros lámpával, csak ott a futam után kapott fekete zászlót és elvették a pontjait... -
Igy van. Mikor Webber terelte le Vettelt a palyarol akkor persze az ausztral volt a hos... :) -
G_ArchAngel #99564 sajnos kozben en belefutottam indexen egy logikus dologba: nem lehet 10 autohossznal nagyobb kulonbseget tartani autok kozott SC utan - ezt bukta el Vettel... -
egyről beszélünk mi? na mind1... -
IXEMGabeo #99562 Hamilton Kína, büntetés sehol...jelen esetben Vettel sem ezért kapott, tehát a szabályzatot megint át kellene írni az FIA-nak...összevissza büntetgetnek -
Permissive #99561 remélem nincs jogsid:))) -
IXEMGabeo #99560 nem, mert 2004-ban és tavaly is szinte altató volt, amúgy osztom, mert itt mindig történik valami:D -
ki vágott itt ki elé? sumi elkezdte terelni a fal felé. Bari ezt követte. Ha látja, hogy veszélyes és nem akar az Égbe kerülni, lassít és vár egy következő kört. Nem kell ennyire drámázni tényleges. Szoros volt, ennyi. -
Permissive #99558 igaz, mért nem pattant ki a kocsiból és futotta le sumit:))))))
gondolom a forgalomban is Te vagy a hibás ha eléd vág valaki:))) -
kulcs mondat Barinál...Ő se akarta elvenni. Ha nem akar az Égbe menni, vegye el a gázról a lábát. Ennyi, vállalta Ő is a kockázatot, úgyh csitt neki. -
Permissive #99556 tulajdonképpen bari a hülye, ha jól értelmezzük sumit:))) -
Hehe, sumi és bari zatackáztak egyet :D
Az a baj, hogy SC előtt és után kurvaunalmas volt a futam :( -
Laceee #99554 a másikra :D -
igaza van, baloldalon van elég :) -
"Meg akartam nehezíteni Rubens dolgát, és a másik oldalra akartam kényszeríteni, de nem engedelmeskedett"
Melyikre? :D
-
Permissive #99551 barinál a pont.
sumi először ül f1-es kocsiban, még nem szokta meg a tükröt:))))) -
Hmm -
Permissive #99549 szerintem se barátok, de hát nekünk ilyen kommentátorok jutnak:))))) -
WNW #99548 Psszt.. Nem baratok, Bari mar le is buzizta egyszer-ketszer.. Nem is tudom, honnet szedtek ezt az RTL-nel.. -
Permissive #99547 sumi meg egy tajt paraszt:)))))))
még jó hogy "barátok" barival, mi lenne ha nem lennének azok?:)))))) -
majdnem elbőgte magát a kis köcsög, mostmár megtanulja. ám kegyetlen lesz a maradék 7? futam -
Permissive #99545 mihez képest?:))))))))
de amit a pódiumon művelt.........:))))) -
Legalabb beismerte az interju soran hogy bealudt, es elqrta. Ez mar dicseretes... -
Permissive #99543 valaki adja már vissza vettelnek a homokozó lapátját:))))))
simán büntethették volna 2-szer is.
há l istennek lajos betlizett:))))))) -
nagyon jó reklám volt Eninek
ott se tankolok az életben... -
Csernobil. Meg tuzet is okad b+... -
szaros agip logo, biztos a Herendi már ciki.
-
6 lábú kutya