FORMA1
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Kimi: "Világos, hogy nem lehetünk boldogok amiatt, ahogyan a szezont kezdtük, hiszen Melbourne-ben én voltam az, aki hibázott, most pedig a csapat, ezeknek pedig az az eredménye, hogy pont nélkül állunk."
Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.
A mai kicsuszása nálam még nem egyértelmû,egy sima feluszásnak látszott,mint oly sokakknál.õ viszont nem tudott tovább menni,ami inkább müszaki hibára utal.(lehetett a lefulladásgátlo beszarása is)
Én tartom magam az álláspontomhoz,de ki fog derülni,az tuti...
Verseny gokart iskola Kakucson! Több mint 1 km-es pályán 14 kanyarral. www.rcr-kart.hu
KoЯn
emlékszem tavaly a Meki is csomó taktikai hibát követett el, szal ez végülis szerencse kérdése h bejön-e.
extrém esõset raknak fel Kimire, mikor még egy csepp esõ nem hullott le?? és akk még bõven olyan forró a aszfalt mint az állat! normálisak???
mondjuk én McLaren drukker vagyok, de engem is felidegesített h ilyen csapat, h gondolta ezt komolyan...
Végeredmény
1. J. Button Brawn GP 1:10:59.092
2. N. Heidfeld BMW + 22.700
3. T. Glock Toyota + 23.500
4. J. Trulli Toyota + 46.100
5. R. Barrichello Brawn GP + 47.300
6. M. Webber Red Bull + 52.300
7. L. Hamilton McLaren + 1:00.700
8. N. Rosberg Williams + 1:11.500
9. F. Massa Ferrari + 1:16.900
10. S. Bourdais Toro Rosso + 1 kör
11. F. Alonso Renault + 1 kör
12. K. Nakajima Williams + 1 kör
13. N. Piquet Renault + 1 kör
14. K. Räikkönen Ferrari + 1 kör
15. S. Vettel Red Bull + 1 kör
16. S. Buemi Toro Rosso + 1 kör
17. A. Sutil Force India F1 + 1 kör
18. G. Fisichella Force India F1 + 1 kör
Nem ért célba :
19. R. Kubica BMW + 55 kör
20. H. Kovalainen McLaren + 56 kör
| Gigabyte GA-MA770T UD3P | Amd Phenom II X6 1075T | Sapphire Radeon HD6870 1 GB GDDR5 | | 2X4 GB Kingston HyperX Genesis xmp 1600MHz DDR3 Dual Kit | Gigabyte Superb 460 | WX 64 bit |
Olyan, mintha lenne ott valaki aki szándékosan idétlenségeket csináltat velük amikor esõ közeleg.
http://topgearhungary.blogspot.com/
hozzáteszem nem is elsõre...
szenved mint az állat a gyökér autójában amit alá raktak, és még azzal is próbál harcolni, erre tönkre vágják az egész futamát. én az a jégkrémet Domenicali torkára toltam volna!!!
megértem h nem volt kedve kinn ázni, és várni mikor inditják el a versenyt, mert esélye nem volt már a pont szerzésre sem, mellesleg lehet azért hivták már be mert az autó is meghalni készült
Az sem volt gyenge mikor a szokasos kockas zalszlos okollengetos leintes helyett egy meglepodott arc volt a replayen..😄 winner..aztan ott nyomta a bambit a parkolo autoba..😄 elbasztak ezt a kesoi idopontot.
Egyebkent szerintem tuti kitalaljak h nem szabalyosak a diffuzorok... aztan szepen lenullaznak mindenkit..😊 nem kockaztatjak meg h a szezon feletol csokkenjen a nezettseg..😄 en biztos ezt csinalnam😊
Brawn tul jo... vhogy meg kell fogni...
Ferrari az meg pfff... az a domino vagy ki a tokom..😄 mar nem sokaig fog csapatot vezetni. Monti remelem bedurvul mostmar es csinal vmit.
\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"
az előző aláírásom szánalmas volt, se nem szellemes, se nem logikus, és még rosszul is volt begépelve, így inkább kiszedtem :(
"..annyi, mint égen a tenger.."
RPG, Photoshop, \../, `;,,;´ ,\../
\"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere.\"
püspök 2 évig nem veszek új gépet olyan jó (remélhetőleg)
" Te Gyula, hogy mondaná egy angol kommentár, hogy Gyula GP??? (höhöhö)
--- Palik László, 2009 ápr. 5. ---
sociaty, have mercy on me, I hope you are not angry, if I disagree...Eddie Vedder: Sociaty
\"Az a baj Ogli-G annyira gengszter mint a tekn?sbékám!\"
Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES
püspök 2 évig nem veszek új gépet olyan jó (remélhetőleg)
http://gaborszantai.co.uk/
elsõsorban európai piacoknak reklámoznak ezért kellett eltolni, hogy nagyjából emberi idõben legyen..
Börni bá meg számolgathassa a zsetont
Nincs olyan tárgy a világon ami nem sörnyitó...
haggyadmármagadlégyszíves... -.-
Semmivel...?
ezt hogy értsem???Egyszerre két autóban???
Az hogy ba?meg vagy ilyesmi ..nem személyreszóló!!
”~Alonso, Lewis is behind you. ~I don’t want to hear that!”. videók: http://www.dailymotion.com/b-type
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
Nem is értem. Ha én hülye vagyok ahhoz amit csinálok, már repülök. Ráférne egy összetartó tréning a Ferrarira, mert ez a teljesítmény eddig zéró.
Az egy dolog, hogy az autó nem az igazi, de az, hogy kiteszik Kimit super esõ gumival száraz pályára, na az már vérlázító. Ha valaki hülye, ne a nullára tegyen, hanem nézze meg mások hová tesznek és inkább tartsa a tétet (ami egy 3.-4. hely is lehetett volna).
A medve nem játék.
A többiek még kint áztak a kocsiban, vagy mellette, õ meg már gatyára vetkõzve jégkrémet majszol <#idiota>#idiota>
sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE
Maga az közvetítése tényleg nem ér már sokat, de visítós beszólásai vannak és nem elfogult egyik irányba sem.
Ez Winklerrõl és Gyula GP-rõl nem mondható el.
\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"
www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"
az előző aláírásom szánalmas volt, se nem szellemes, se nem logikus, és még rosszul is volt begépelve, így inkább kiszedtem :(
Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES