Motorsportal | F1 Hírek | Hirado.hu/F1 | Boxutca fb | Wéber Gábor fb | Nagy Dani fb | F1 reddit | Motorsportstats | Formula Podcast-
Mint ahogy írtam: Lehet.
Engem ez nem foglalkoztat...Massa nem volt pozícióban, nem magyarázható hogy mit akart, én értem hogy a két gumi között akkor elég komoly eltérés volt, na de háromnegyed körön keresztül ezt láthatta Massa, hisz lekövette MS-t.
Mit akart? Engem ez foglalkoztat mert nem látom hasznát, ellenben nagy benne a rizikó.
MS esetében ha belegondolok, elég véleményes..mert sztem MS nem volt megtámadva(!) azaz véleményem szerint oda húzódik ahova akar.
Massa egyértelműen mögötte volt, MS pedig simán védte a támadóvonalat, és aztán kihúzódott az ideális forduláshoz a felgumizott szélre.
Szvsz(!) tök jól csinált mindent, amíg kellett védte hogy féktávra ne eshessen be belülre Massa, amikor pedig már ezt levédte akkor visszahúzódott a szélre hogy jó legyen a sikánrafordulása és így az elgyorsítása is, ezzel védekezve a célegyenesben.
Massa egyértelműen mögötte volt, alkalmazkodnia kellett volna MS autójának mozgásához sztem.
De mint írtam én inkább Massa mozgatórugóit nem vágom ebben a mélyre fékezésben.