182274
Motorsportal | F1 Hírek | Hirado.hu/F1 | Boxutca fb | Wéber Gábor fb | Nagy Dani fb | F1 reddit | Motorsportstats | Formula Podcast-
És egyben mindenható agyhalottja aki kanyar levágásokkal segítené elő az előzést a pályákon, tényleg bízok a mindenhatóban...-.-" -
Tudod mit örülnék neki ha nem lennének gyári csapatok 2 éve ezt mondogatjuk hogy a Gyári csapatok tették tönkre az F1et... mit mondtak az emberek hogy egy segg hülye fasz vagyok...stb...anyámat is szidták már....erre most jön mindenki ezekkel a dolgokkal...utána meg sírnak hogy ez így már nem F1...azt se tudják mit akarnak csak dumálnak az emberek, nagy okosan bőszen "ész érv" nélkül. -
G_ArchAngel #98855 Mondok egy durvat, lehet fajni fog, de a kezdeteknel egy halom csapat ott volt a Ferrari mellett.
Ok sem hianyoznak, a Ferrarit is el tudnank felejteni.
Hopp!
Nekem mar sikerult is!:) -
akkor minek van az FIA ? -
hát te kajak hülye vagy. hol élsz ember? ferrarit soha nem raknák ki az f1 ből, a kezdetektől ott van. -
Bernie Ecclestone az aki diktál, ő a Forma 1 mindenható ura... -
G_ArchAngel #98851 Nalam a kembotranynal mar atvette a Ferrari helyet - egyik sem hianyozna egy pillanatig sem... -
Laceee #98850 + hazudozás, menni fog nekik :P -
Ahha kémbotránnyal fixen! :). -
Tehát az teljesen elfogadott hogy idén a RB és a McLaren csapatutasítást csinált még akkor amikor teljesen nyílt a cím...a Ferrarinál nem. És nem veszem be az inputot? Nem gondolkodnál mielőtt beírsz egy ekkora hülyeséget? És mi mekkora értéket képvisel...a McLaren is képvisel akkora értéket mint a Ferrari. -
ha sokszor irod le se lesz kisebb hülyeség:D -
télleg utálja alonsót,ő hamiltonos
de van egy kis igaza... -
A McLaren kész átvenni a Ferrari helyét a Forma1-ben már írtam.
Még pár ilyen baki a Ferrari-tól és automatikusan átadják ezt a pozíciót.
-
Magyarázhatod észérvekkel, de nem fogja bevenni az inputot, mert nem akarja. Mind1, lassan MotoGP, ami remélem izgalmas lesz. -
főleg úgy hogy utána pontosan olyan köröket futott mint vettel vagy alonso :D ..... -
de persze ha button-nak kellet volna a lajoskát elengedni az teljesen normális lett volna. pfff........ -
ShaiHulud #98841 te vagy kb az egyeduli aki igy gondolja ezt. foci vb topicba is ezzel vergodtel, amikor egyertelmu votl hogy a hollandok alapkoncepcioja votl az aggressziv jatek. ok-okozatban nagy fail vagy. -
Utálom Alonsot.. Csak Massa mindig ezt csinálja. Év eleje óta csak azzal van elfoglalva, hogy Alonso előtt végezzen bármi áron. -
-
szrt sem ér egy olyan egyéni cím amit nem nyertek meg ez a helyzet, teszem azt hirtelen Massa megzöldülne és kegyetlenül jól menne, akkor mennyi futamot vagy pozíciót kellene átadnia?!
Na ennyit ér egy ilyen egyéni VB cím, és unszimpátiát vált ki a csapat iránt, ezért pedig szponzorok állhatnak el a tárgyalástól.
De én ezt letojom, mert nem üzletileg nézem ezt az egészet, mert annak soha sincs vége, gondold csak azt hogy ennyit meg kell tenni, akkor majd jön a következő.
A Ferrari ráadásul képvisel valamit az F1-ben, és nem kellene rendben lennie hogy egy olyan pályán lássák a rajongók ami a Piquet féle eset ösvénye.
Nálam nem fér bele 8 futammal a vége előtt eladni az egyik versenyzőt 7 ponttért. -
IXEMGabeo #98837 Massa ezt simán megnyerhette volna bárki bármit mond...csata is volt Alonso ott alulmaradt totál nyílvánvaló volt a csapatutasítás...100 ezret már kifizettek, de én az FIA helyében elvenném a konstruktőri pontokat is -
Ezt te sem gondolhatod komolyan :DDDD
Ennyire elvakult Alo fant uristen. Nem vagyok egy Maszat rajongó, de a versenyen simán hozta azt amit Alo, elég megnézned majd a köridőkről publikált grafikont (azért vagyok ennyire magabiztos mert körről körre követtem livetiminggal a futamot) -
IXEMGabeo #98835 fenéket az elejétől fogva durvák voltak ne kend már a Spanyolokra...3 Holland piros kellett volna oda...elfogultan utálod őket én is, de csak is az autósportban fociban zsenik -
SzocsA #98834 hungaroringre csak egész hétvégi jegyek vannak meg külön a futamra?
nincs olyan hogy csak péntekre???? -
Massa szándékosan lassított le ennyire látványosan. Tudta, hogy Alonso sokkal gyorsabb nála. Tudta, hogy kevés esélye van megnyerni a futamot, max. nagyon szabálytalanul. Rádion is éreztették vele, hogy lassú vagy, és csinálj valamit... Ezért direkt kibaszott Alonsoval is és a csapattal is. Így mindenki ismét őt sajnálja, hogy szegény Massa, elvették tőle a győzelmet. Aha.. Tudta hogy így botrány lesz ebből, ő sem hülye, neki így jött ki a legjobban. -
A csapatok a csapat VBre mennek, az egyéni cím annyira nem számít, persze ha a kettő sikerül akkor mindent vittek, ha csak az egyéni akkor nem teljes az öröm, ha a csapat megvan akkor bodottá van. -
Red Bullnál a Török GPs esetnél mondta Coulthard, hogy amúgy ez piszok jó marketing volt... -
Mondom, gondolkodj úgy hogy te vagy a csapattulajdonos! Mit ér? Bakker! Ha nem tudod mit ér akkor felesleges erről vitázni! Tisztán senki nem játszik itt, még nem tűnt fel? Nem keveset számít egy csapat életében egy egyéni cím és egy csapat cím egyben! -
SzocsA #98829 ne aggódjatok ahogy közeledünk a végéhez nemcsak a ferkánál lesz ilyen!!!
van még két csapat 4 pilótával!
de azt hogy ilyen parasztmódon csinálták! elképesztők! szerintem direkt keresik a feltűnést!
nem hiszem el hogy nem lehetett volna megoldani a kerékcserénél massa jön először stb... -
Alkalmazkodni kell az ellenfélhez, mindig. Majdnem ment nekik, de a focit nem sárga lapokra játsszák, Robbennek koncentrálnia kellett volna kicsit jobban... -
így is úgy is hazudnának, de az tény, hogy a mostaninál jobbat is ki lehetett volna találni -
G_ArchAngel #98826 ???
A VB-n a hollandok agya azert borult el, mert volt mikor 3 spanyol esett ossze a 16-oson belul, pedig meg oda sem ert a labda... -
Massának év elején kellett volna vitézkednie, és akkor most nem kéne kiakadnia, azért engedte el így Alonsot is, hogy egyértelmű legyen a vak számára is a helyzet, hiába, nem tetszik neki a másodpilóta pozíció, de visszakanyarodok a kommentem elejéhez. -
ilyen kedvesen még nem hülyéztek le:) Ám remélem eljut a művelt külföldi agyadig, hogy ha verseny után bevallják akkor olyan büntit húznak rájuk hogy arról koldulnak, szoval erről ennyit:) Nah mindegy ha ugy gondoljátok hogy nektek ez jó amit gondoltok, akkor gondoljátok ugy, engem nem zavar:) -
IXEMGabeo #98823 Spanyol válogatott a kivétel...színészkedni mindenki tud a fociban... -
bodajoci #98822 Közvetítés alatt is lehetett hallani, h kb félgáznál elválltott kétszer is kigyorsításnál. Erről ennyit. -
G_ArchAngel #98821 En emlekszek olyanra, mikor hasonlo eset miatt olyan magyarazatot adtak, hogy a gyorsabb, de hatrebb levo pilotat tamadtak, ezert kertek a csapattarsat, hogy ne tartsa fel.
Nem az RBR-es undorito esetre gondolok, ahol Webber-nek szoltak, hogy kimelje a motort...
Itt az volt a baj, hogy Massa siman ment Alonso es Vettel tempojaban.
Volt mikor latvanyosan el is huzott, majd szepen visszalassult, megerkezett Alonso es Vettel, majd Massa akkorat fekezett az egyenes reszen kigyorsitas helyett, hogy majdnem felszakadt a homloksebe. -
Mit ér az ilyen egyéni cím??!...basszus azért nem kellene átesni a ló másik oldalára, én nem tudom milyen szerződést toltak Massa orra alá, de ezt a futamot Alonso nem nyerte meg. 8 futammal a vége előtt Massa-val tudatosították hogy Alonso-t kell segítenie...ez történt 7 pontért.
Nehogy már tök rendben legyen az ami ma történt..
-
Ebbe mit nagyképűsködött? Nem védem csak kérdem mi alapján mondod? -
EZEN a videón egyértelműen látszik, hogy Massa az egyenesben csak félig nyomta a gázt amég Alanso meg nem előzte... Erről ennyit...
És nem nagyképűsködött??? Áhh... Kicsit sem.
Szeretem a Ferrari-t, de nem alanso miatt...