• Kit--Kat
    Rosszul fogalmaztam. Visszatérve az első esetre, azaz a Schumisra amit már elkezdtem írni.

Az első az rajtbaleset volt, Massa nem figyelt hátra, nem hagyott helyet Liuzzinak, Liuzzi fékezhetett volna egy satut mondjuk, de a végeredmény kérdéses lett volna az utánajövők miatt.

Massa már 2 kör óta Schumi mögött haladt, felmérhette volna, a kopott gumikon szenvedő Schumacher féktávját ezalatt alatt, nem nézem full idiótának, egy profi autóversenyző, nyilván felismerte, de benézte azt ott, nem figyelt.
    Jobb lett volna ha kint marad, hiába volt poros a belsőív, annyival mélyebben tudott fékezni, hogy simán betudta volna tolni az autót Schumi elé rácsúszás nélkül. Mondjuk ez szigorúan szvsz alapon, mert nem én uralom azt a 900 pacis autót, de a lehető legnagyobb hülyeséget / bénázást csinálta, amit ott ellehet követni, lekövette, majd egy olyan féktávot próbált venni közvetlenül mögötte, amit nyilvánvalóan Schumi nem tudott.

Egy az egyben a tavalyi Monacoi alagút utáni esetre emlékeztet, amikor a kopott gumin lévő Vettelt majdnem elkaszálta féktávon, csak ott az utolsó pillanatban eltudta kapni a kormányt és csak a sikánt vágta le.