FORMA1

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Hamilton számomra szimpatikus volt az elején, mert emberi volt. Mostanra a pénz és a siker megváltoztatta. Tény, piszok gyors. Az is tény, hogy Glok és Rosberg az "elõszobában" rendre elverték. Az meg hogy ki kit istenít már egy más kérdés. Senki nem jobb vagy rosszabb ember azért mert más szeret.

en pl. Hamiltonnak IS es Kiminek IS szurkolok, ezert faj igazan, mikor valaki ilyen sotet antidrukkerkent viselkedik...

http://gaborszantai.co.uk/

zsutyesz
kemény két éve?!??!

Ale Alonso! poppe fan club™

zsutyesz
remélem nem lesz igazad...

Ale Alonso! poppe fan club™

cement

respect to the man in the ice cream van

Tudod ezt a bulizós kérdést mindig a szemére vetik, de... Mikor bulizik? A szabad idelyében. Nem megy másnaposan versenyezni, hiszen már az orvosin megbukna. Mindegyikünk ment már fáradtan melózni, és nem biztos, hogy bulizott. Tény nem megy úgy neki, mint a mercivel, de ha régóta nézed a F1-et arra is emlékezhetsz, hogy Hakinen monta neki, hogy nem biztos, hogy a Ferrarival is tud olyan köridõket menni. Nem fekszik neki ez az autó. Vagy nem úgy van beállítva. Az hogy nem megy bele a csatákba, megint egy olyan kérdés, aminek a hátterét nem tudjuk.

cement
ja szoval mindenki aki hamiltonnak szurkol az divatdrukker? komolyan mondom nagyokat vigyorgok
az a bajod hogy szurja a szemed, hogy jött és majdnem az 1. evben vilagbajnok lett, aztan meg a 2. evben meg megverte a kimidet.

a.carkey
Az a baj, hogy divatdrukkerségrõl beszélsz, és kiderül, hogy Hamiltonnak szorítasz, akinek a pályafutása úgy indult, hogy beleült a mezõny legjobb autójába ...

Mellesleg jegyzem, hogy ismét kérlek, hogy fogd vissza magad.

A medve nem játék.

cement
mas meg hamiltont utalja. legtobben csak azert, mert jott es szetvert mindenkit raadasul neger. azt lehet? az nem baj mi? csak ha kimit nem szereti valaki az a baj.

a.carkey
Alesit én is szerettem. 1989-ben csak néztem, hogy mit csinált Sennával, de sajna szarul szerzõdött, és ez tönkretette a karrierjét. Kár érte.

Én Pironi, Prost (és Alboreto, 1985 nehéz év volt), majd 1991-tõl Hakkinen (még 1993-ban is) - jóban, rosszban. Valahogy Kimit is kedvelem Mika visszavonulása óta, de nem drukkerség szinten, mint anno Mikat, talán csak finn életstílusa miatt. Nagy tehetség még Vettel és Hamilton is, de egyelõre semmi olyan tulajdonságuk sincs, ami miatt igazán kedvencek lehetnének, bár Vettel zseniális szar autókban is.

A medve nem játék.

Kit--Kat
Itt a lényeg, utálja ezért egyértelmû, hogy nagyon tisztán látja😊
Ez van fejet kell hajtani a megdönthetetlen érvei miattXD

A Countach is a világ legocsmányabb autója ugye cement😄

\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"

cement
te beszelsz hulyesegeket.
szememre hányod, hogy 2007 óta szurkolok egy olyannak aki 2007 ota van a forma1ben? nem érzékeled a saját baromságod?

Ha Alesinek szurkoltál akkor tudod, hogy miért szurkol az ember. Õ 1 futam gyõzelmet szerzett hosszú pályafutása során. Mégis lehetett szeretni. Ahhoz képest, hogy szeretted, viszont kisbetüvel írod a nevét. 😊

cement
21 eves vagyok, kb 8eves korom ota nezek f1-et. tenyleg nem rég

de bardocz kioktat aki 14-18 kozt van. errol ennyit.

tudom h sok a nagyon jo pilota, de szerintem kimi mar nincs a legjobbak kozt, ennyi. regen jobb volt, kiégett a sok bulizasban...

Abba lehetne mar hagyni ezt a F1 halala, meg szegyen, meg a tobbi hulyeseget.. Ha vonatoznak, az a baj.. Ha elozgetes megy, meg tores-zuzas, az... Meg eluzletiesedett.. Nem tudom hol eltek, ez mindig is uzlet volt.. Attol a pillanattol kezdve, hogy valamikor az elso gyarto megjelent az elso kocsiversenyen, ez uzlet, amellett hogy sport is.. Mar a romai birodalomban a kocsihajtas is uzlet volt... Ez igy mukodik, es igy is fog, mashogy nem is tud...
Szabalyvaltozasok.. Mindig is voltak, es mindig is lesznek.. Igy lehet megbontani a beallt erovonalakat, es ujrakeverni a kartyakat, enelkul lehet azon sirni, hogy 100-bol 100-at a Ferrari, vagy a McLaren nyer.. Es minden nagyobb szabalyvaltozassal egyutt jar a trukkozes, es egymas trukkjeinek a levadaszasa.. Ez mindig is igy volt, es igy is lesz.. Ez a dolog termezete..

Biztosan régóta nézel F1-et, ez a korodból is tisztán látszik. A jelenlegi mezõnybõl nagyon sok versenyzõ van egyszinten, de mivel az autójuk kölönbözik nem ér mindenki a dobogóra. Pl.: Alonsó, Kimi, Hamilton, Massa, Kubica, Rosberg, Vettel, Glock, Webber, Button, és akár a tesztek, és a versenyen mutatott teljesítménye alapján Buemi is közel egy szinten van. Tény, hogy tapasztalatuk alapján vannak különbségek. A többieket sem szabad leírni, hiszen mindegyikük azért van a F1-ben mert tud valamit.

a.carkey
Fogd vissza magad légy oly szíves!

A medve nem játék.

cement
ja de elotte is szurkoltam... még alesinek 😄

cement
lol de ha azota van forma1ben? 😄 😄D😄😄😄😄: URISTEN SZANALOM VAGY 😄

a.carkey
Az kemény két év ...

A medve nem játék.

a.carkey
Nem tud örülni ...
Mihez képest?
Hamiltonhoz képest visszafogott.
A Nigériaiak gólöröméhez képest meg Hamilton visszafogott.

Mindegy. Utálod Kimit, ennyi. Egyel több vagy kevesebb, tök mindegy.

A medve nem játék.

cement
hat en miota hamilton van neki szurkolok... elotte nem szurkoltam senkinek mert senkit nem birtam annyira... ennyi.
kimi meg nagykepu. jatsza a "huvoset", egy kibaszott alkalommal nem lattam hogy orulne a helyezesenek, ugy viselkedik mint aki azt hiszi magarol hogy ha o elso az a termeszetes, ha nem o az elso akkor az valami felreertes miatt alakult ugy.

cement
jovan nem kell elhinni. en a verseny elott megmondtam h top5 lesz hamilton. majd az ido igazol ugyis

a.carkey
divatdrukkerek=évente változtatják a kedvencüket
nagyképû? ez új ...

A medve nem játék.

latom sotetseg varazslatot mondott rad a Budapest TV samanja...<#idiota>

cement
hehh vicces. ha tudnad mit beszelsz 😄DDDD

skeezo... divatdrukker a tudod ki... akik kimit majmoljak azok a divatdrukkerek baratom. kimiben nincs semmi amit szeretni lehetne, azon kivul h nagykepu es nem tud annak se orulni ha nyer -mert termeszetesnek veszi- semmi nincs benne. hamilton egy igazi egyeniseg es a jelenlegi mezonyben az egyetlen aki egyszer olyan pályát futhat be mint schumacher.

Be kell látnom, hogy tévedtem Barichelloval kapcsolatban. Nem õ hibázott az elsõ kanyarban, hanem Kovalainen lökte meg egy kicsit és abból indult a "törésteszt".

Ebbõl a futamból egyesek mindenben jól jöttek ki, egyesek meg mindenben rosszul, de ahogy olvasom, a sárdobálás folytatódik. Vicc ez a forma1, autóstól, szabályostul, mindenestül, annak ellenére, h végülis sikerült némi akciót belevinni, az nem jelenti azt, h minden verseny ilyen lesz. Volt ilyen régebben is, lehet, h a köv a dögunalom leszen.

Visca El Barça!

De ha ez így volt, akkor miért nem akkor szóltak a versenybíróknak? Miért mindig utólag akarnak eredményeket elérni? (függetlenül a mostani eredményektõl, és csapatoktól)

már akinek <#gonosz1>

KoЯn

kiserik
Véleményem szerint az egész évkezdés az F1 szégyene futamostul, mindenestül.

a.carkey
V I R G I N = $

A medve nem játék.

a.carkey
Ugyan már! Voltak itt már sokkal keményebb dolgok is.

A medve nem játék.

rucinho
És mint említettem kezdõdik minden ahol tavaly volt!
Komolyan ez már VICC,palikkal az élen!

zene egyenlő élet

Tigristank
Tényleg nem kéne. De olyat se kéne csinálni, hogy nem megy ki az SC a pályára addig, amíg Button nem volt boxban.

Szerencsés élet az, ha a bor amit iszogatsz, öregebb, mint a csaj, akit kúrogatsz. :D You buy a Ferrari, when you want to be somebody. You buy a Lamborghini, when you are somebody.

Mindentõl függetlenül, még kihozhatják 3-nak. 2008-ban Hamiltont ugyan azért amit most a rajtnál Barichello elkövetett, megbüntették. Ha következetesek a szabály alkalmazásban, akkor a most is azt kellene tenni.

Ácsi- ácsi nem a mclaren jelentette fel õt !

Nem erdekel, hogy mit csinalnak, Buttontol ne vegyek el az elso helyet, az lenne az F1 szegyene...

zsutyesz
RÖVIDHÍR - Lewis Hamilton utólagosan megkaphatja Jarno Trulli harmadik helyezését, amennyiben a versenybírák elveszik azt a Toyota pilótájától. Az Ausztrál Nagydíj végén ugyanis, a biztonsági autó mögött elõzte vissza az olasz az addig 4. helyen autózó mclarenes Hamiltont, minekután Trulli leszaladt a pályáról.

A vizsgálat elindításáról Martin Whitmarsh, a McLaren csapatfõnöke számolt be a BBC-nek: "Trulli a biztonsági autó jelenléte alatt vette vissza helyét, miután leszaladt a pályáról. Lewisnak nem volt más lehetõsége, minthogy elmenjen mellette, mivel Trulli elhagyta a versenypályát."

A safety car alatt a szabályok értelmében tilos az ilyenfajta elõzés.

Ale Alonso! poppe fan club&#8482;

Peppus
azért más országokban is hasonló a helyzet.. Pl. a Spanyolok amikor csináltak egy Hami ellenes honlapot 😊

És elõször belehúzott a pezsgõbe, utána locsolta :-)

&#8222;Uram, szabadítsd meg Magyarországot ezektől a banditáktól!"

Még õk állnak feljebb hogy a mclaren fellebbez amikor nem is tudom ki nyújtott be óvást. Szánalmas az összes piros.

Jah és nem a mclaren jelentette fel trulit.

nem csak a Ferrari szurkolok kozott vannak gyokerek, az ugy altalanosan magyar szurkoloi tulajdonsag, sporttol, csapattol, versenyzotol fuggetlenul...

Formulán olvastátok a gyökér ferrari szurkolókat? Lehet Hamilton még 3ik 😄

Egyszerûen senkik vagytok !

Na meg az egyetlen olyan ember a világon, akit élete elsõ F1-es futama elõtt fel kellett ébreszteni, mert aludt. 😊 Nem egy idegbeteg, de baromi gyors,ha van alatta olyan "vas" amivel lehet is menni.

Tigristank
2005-ben pl. kicsit jobb volt, mint Alonso, csak a kocsija volt mindig rossz.

Szerencsés élet az, ha a bor amit iszogatsz, öregebb, mint a csaj, akit kúrogatsz. :D You buy a Ferrari, when you want to be somebody. You buy a Lamborghini, when you are somebody.

Schumaher is azért ment el a F1-bõl (Ferraritól) mert verhetõ volt. (saját bevallása) Azóta sem építettek egy mindenki verõ autót. 2007-2008-as autó alapjai jók voltak, de ez az idei évben semmit sem ér.

ez csak egy senkiházi divatdrukker

meg amit még sutyiba elfogyaszt 😄

&#8222;Uram, szabadítsd meg Magyarországot ezektől a banditáktól!"

Véletlenül senki nem lesz bajnok. Ott kell lenni. Ennyi.