• Kit--Kat
    Ez rossz megközelítés, mert akkor a Ferrari is fejleszthessen a motorján még 100 pacit, szabálytalan, de nézzük csak szurkolói szemmel, legalább izgisebb és a Red Bullok előtt vannak.

Ezt most hamiltontól függetlenül mondtam.

Egyébként van egy szabályzat, és amúgy tényleg úgy lenne igazságos, hogy mindenki annyi benzinnel fussa meg az utolsó körét is, hogy a saját lábán tudjon bemenni és fél kg-nyi benzin ott legyen a tankban az ellenőrzés miatt.
    Mert, ha nem szabályozzák tényleg mindenki eljátssza már előre megfontolva(ez szerintem rögtönzött na még belefér 1 kör, ha már rontottam az előbb) fogja ezt eljátszani és a pálya tele lesz parkoló autókkal.

Ezért én sem vettem volna el Hamilton 1. helyét, (viszont és ez megint nem Hamilton ellen irányul), legyen már valami foganatja, ha valakit már sokadjára figyelmeztetnek...
    Mert ez így kabaré, hogy a figyelmeztetéseknek eszerint semmi következménye nincs, miközben pont azért alkalmazzák, hogy 1 kis szabálytalankodás, meggondolatlanság stb. miatt ne legyen bünti, de a visszaesőket szankcionálják...