182274
  • G_ArchAngel #98697
    Ugye lattad a 2007-es Brazil futamot, ahol Massa sorban nyomta a leggyorsabb koroket, hogy Kimi veletlenul se tudjon visszajonni ele a boxbol, hanem a palyan kelljen elengednie.
    Nem jott ossze neki szerencsere.
    Egy masodpercig sem akart segiteni Raikkonennek.
  • Masakari
    igen,ezaz!Alonsonak ilyen max a rémálmaiban jut eszébe!
  • dav1d
  • Masakari
    hát nagyobb is,Alonso tuti nem fog ilyeneket lépni,csak a síráshoz ért meg a kamudumához!
  • MaSzKa

Schumi akkor rendes volt átadta az 1. helyet dobogón és a díjat is
    a következő futamon, megcsinálták, hogy Schumi átengedte a következő versenyen az első helyet.
  • Masakari
    aha értem:) Sumi is lehet hogy 1 köcsög volt,de meglépte ezeket..Alonso mit csinált?semmit csak hablatyol a nyilatkozatával is "nem tudom mi történt Felipével" meg a jó kurva anyádat azt Alonso,összesírta magának az első helyet mert önerőből nem bírta megcsinálni! ennyi! ezt nem tudja 1ik alonso fan se kimagyarázni hogy a kedvence csak sírással bír futamot nyerni(túlnyomórészt)
  • IXEMGabeo
    Schumi ezért nagyobb sportember mint Alonso...ennyi
  • nonicks
    görbe tükrös kép mikor lesz?
  • IXEMGabeo
    de legalább Massának volt még esélye vb-nek lenni, itt most Alonso igen távol van ettől ráadásul sokkal gerincesebb burkoltabb megoldás volt...
  • Totti5
    Attól hogy bohóckodni próbálnak vele a dobogón még nem fogja jobban érezni magát hanem még szánalmasabban.
  • dav1d
    ja sőt Alonso nyomta be Massának a féket ugye?
  • MaSzKa
    f1 highlights videoban vajon benne lesz az eset?

• adam46
    Tehát 1 évvel azelőtt.
  • sumi
    jaaaaaaa.....

• adam46
    Az a baj ezzel, hogy már az utolsó előtti futamon volt, és 1 éves Massa is segített Kiminek Brazíliába. Szóval éppenséggel nem egy a két eset. ;)
  • Masakari
    El is felejtettem hogy Schumi volt annyira korrekt hogy Indianapolisba vissza adta a futamot Barichellonak amit elvett tőle! illetve az Ausztriai dobogós dologról ne is beszéljünk...de Alonso még ennyire se Fair,1 undorító rinyagép az az igazság
  • Ulvar
    -.-"
  • dav1d
    video
  • MaSzKa

Bernie miért kell néznünk ezt a szart, ez a verseny neked? Jól elbasztad az F1-et, a Ferrarinak mindent lehet?

• Ulvar
    Amúgy bírom hogy pont Jorden pofázik :D.

1998 Spa Jorden 1-2 volt és Hill vezetett, mögötte az akkor csapattársa Ralf Schumaher jött és körönként 3 mpvel gyorsabb volt, majd rászólt hogy Jorden csapatrádión hogy hozzátok be egy kettőbe de így megértetted? Ralf mondja hogy igen...és el volt intézve...
  • lama king19
    mindenkinek, akik szerint igazságtalan volt ez azt üzenem h emlékezzenek vissza 2008-ra és akkor is a kínai nagydíjra!!! ugyanígy tett raikkönen is massaval szemben, sőt még látványosabban. akk massa volt a jobb, ő volt az első számú, most pedig alonso az. azt hiszem ezen nincs mit agyalni és vitatkozni. alo drukker vok de én szerintem is megérdemelte volna massa, de nem kellett volna neki 3x 0-znia és akkor engedték volna nyerni.
  • b-type
    hát ez tényleg vérciki volt....ezt az egészet nem azért kellene betíltani ténylegesen, mert manipulálják a futamot és a nézőket, hanem mert tök cink ezt a kínt nézni ahogy az interjú alatt feszengenek az érintett versenyzők.
    Ez de ciki..ssz
  • Botond #98675
    Nyilván. Ma meg Massa magánakcióját láttuk.
  • G_ArchAngel #98674
    Allast szeretett volna kapni a McLaren-nel, maganakcio volt, de nem kellett az angoloknak Stepney...
  • kirol
    Jó neked! Én is bealudtam, de még a vége előtt vagy 12 körrel felébredtem.
  • Totti5
    Miért érdekel, ha nem vagy rá kiváncsi?:D
  • daniel93
    Ha emlékezetem nem csal a futam után a dobogón Schumi odaadta, a győzelmi kupát Barichello kezébe.
  • Máté94
    Csapatutasítás.
  • Punker
    jót aludtam a rajt után, mi történt?
  • kifli
    azért érdekes, hogy pont a mclaren kapta meg a cuccokat, nemhiszem hogy a mérnök ingyen szállította az adatokat.
  • Ulvar
    Kimire is ezt mondták 2007ben. Még is megnyerte a VBt. Massának is azt mondták hogy esélytelen, 1 kanyaron múlt az egész...bármi megeshet nem? Akkor lenne egyértelmű a nem ha a 10 vagy 11 pole pozícióból 8-9et megnyerne kettősbe a Red Bull akkor tudnánk hogy esélytelen, ehhez képest láthattuk Webbernek gondjai voltak, Vettelnek meg korábban. Majd 2-3 futammal a vége előtt kezd igazán körvonalazódni a dolog.
  • MaSzKa

• Totti5
    Mekit nagyon elkaszálták, nincs miről beszélni... kizárni nem kell senkit egy évadból, de eredményeket lehet stornózni, ami hasonló érvágás.
  • Forza Italia
    mért szted világbajnok lesz???? Max akkor ha kizárják a Red Bullt és a Mclarent. Ilyen után remélem h tényleg nem is lesz
  • dav1d
    ja...... szerinted ha valaki sunyin meglop az kisebb büntetést érdemel mint aki az orrod előtt teszi? nem a lopáson van a hangsúly?
  • Botond #98662
    Ezt hívják tradiciónak, ami komoly csapatoknál van, komolytalanoknál nincs. -.-
  • daniel93
    Azért Alonsonak sem tetszett igazán, mikor Massa nem engedte el. Mondta is, hogy "This is ridiculous" , vagy valami ilyesmit. :D
  • Ulvar
    VAZZE ÚJABB JÖVŐBE LÁTÓ ÍJJJ. Mutasd a jövőt mester!
  • Totti5
    Én azt vártam hogy az egyenesben szép lassan utoléri és féktávon elmegy egyszer csak mellette, és azt is tudta volna mindenki hogy mi van, de nem lenne kiakadás, persze ha akkor is ilyen rádióformalom ment volna akkor ugyan az a helyzet... kizárni nem kellene, mert én ott akarom őket látni a versenyben, de egy kijózanító borsos sok pénzbüntetéssel megjutalmaznám őket, vagy elvenni tőlük a kettő győzelmet.
  • HunnernesKonge
    Jordan...
    Kb 15éve fúj a Ferrarira, azon lennék meglepve, ha egyszer az életben nekik adna igazat bármilyen ügyben :D