FORMA1
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"
A medve nem játék.
„Uram, szabadítsd meg Magyarországot ezektől a banditáktól!"
A medve nem játék.
respect to the man in the ice cream van
Nem hazuttolta meg magát az F1,szabályok stb....nulla
zene egyenlő élet
Ad lóerõ többletet vagy mi?
Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...
Ferrari meg ma sehol nem volt.
Raikkonen amatõr hibát vétett megint mint singapurban tavaly. :S(szerintem ebben az évben....)
jövõhéten Maláj nagydíj ott is Brawn gb fog nyerni szintet tuti!!!!!
Massaval mi volt???
Kimi nagy fõfasz volt, a verseny elsõ harmadában eltemettem, hogy mekkora hulladék már megint erre a végére kiderül, hogy nem ment olyan rossz tempót nehéz kocsival és erre neki vágja a falank.... Nem igaz.
Miért kellett annyira tolni?!
Most 2. lehetne.
Másik nagy vicc Barrichello, aki elõtte volt azt kiütötte és még csak vizsgálat sem indult.
Aztán ott integetett a verseny végén büszkén.
Hát ha valaki akkor õ egy 0ást érdemelt volna.
\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"
De ennek ellenére cool!
zene egyenlő élet
Fékezéskor egy "generátor" akkut tölt, aztán a verseny alatt 6,7 másodpercen keresztül ugyanezen a "generátoron" keresztül, ami akkor már mint motor üzemel, a pilóta kaphat plusz 80 lóerõt, ha jól emléxem
sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE
De legalább izgalmas az F1 végre ;-)
„Uram, szabadítsd meg Magyarországot ezektől a banditáktól!"
Amúgy azaz elem fasság mi akar lenni?Teljesítménynövelõ?
Kezd összeállni egy csapat Ross Brawn irányításával, ahol van egy jó pilóta (gratula Buttonnak, megérdemelte), egy közepes (sõt ma különösen gyenge), és a bírák szinte mindent engednek nekik. Láttunk már ilyet, csúfos alázás volt akkor a vége.
A Ferrari átmentette a tavalyi botrányos csapatszereplését. Amit el lehetett baszni, azt elbaszták.
A McLaren nem is olyan gáz, mint ahogy azt várni lehetett.
Aki a következõ nagydíjjon is bent hagyja a KERS-t az egy címeres ökör. Most ebben az állapotában egy nagy hulladék az egész.
Az utolsó balesetnél szerintem inkább Vettel volt a kapkodóbb, hibásabb (már Kubica megelõzte, és amúgy sem tudta rendesen az úton tartani az autót, de megpróbálta), de sima versenybaleset.
Bmw nem lesz rossz Kubica-val!
Vettel egy vicc!
Ferrari sehol!
Renault egy 0 (legnagyobb bánatomra)
Diffúzor ügy végkimenetele éedekes lesz!
zene egyenlő élet
A medve nem játék.
grat Gomb😊
\"Yesterday is history. Today is a gift. Tomorrow is mystery\"
De tény, jó kis autó, de óvás alatt egy pici trükk miatt, és KERS nélkül.
A medve nem játék.
ám elég jó lesz ez az idény így szerintem. tetszik, tetszik a dolog.