• paj01
    ...en is csak neztem h gyula minek ordit, gondoltam ugy se lesz olyan balfasz ember akit az uccso 100 meteren egy szuk kanyarba meg tudnak elozni..:D
    Sztem is szabalyos a dolog, foleg ahogy ross is elmagyarazza...nem veleltlenul tapostak webberek is a gazpedalt a kockas zaszloig.
    Alonso elbaszta ennyi...ha egyszeruen belso iven marad akkor kizarja az elozes lehetosegét. Ha rosberg szemfulesebb vagy sumi szarabbul gyorsit ki akkor rosberg is beelozte volna alonsot.
    Egyebkent szar futam volt, esot minden futamra!
    alonso 6-7. helye nem rossz, de hat egyertelmu h a safety carnak koszonheti, megelozott 3 "gp2"es kocsit egy ferrarival, ez nem olyan nagy mutatvany, meg estek is ki elole....
    Ez a teljesitmenye nem ellesuloyzza azt h egy szabadedzesen kinyirja a gyozelemre eselyes autojat.
    Hamilton es a merci erhetetlenul szutyok volt, pedig vartam h majd o is elozget.
    Minden evben elmondjak hogy a szallgkorlat nem kegyelmez meg uristen milyen nehez palya, ehez kepest még az ujoncok sem hibaznak ha nincs technikai hiba.
    Szal tenyleg uncsi mar ez a monaco:(