FORMA1

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

toyota is pályán😊

BaliBoy
Hát ez tényleg úgy néz ki mintha egy hó lapát lenne az elején. 😄D

If Everything That Has A Beginning Must Has An End

Kit--Kat
Ez a Forma3000res autójuk, nem? 😄DD

\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"

Istencsászár
Gyönyörû😄DDDDDD

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

HunnernesKonge
Csak azért van hogy Alo szokja a pirosat <#hehe>
N o N a m e
tetszik nekem a festése, most hogy a Total is szponzor lett, igy legalább piros szin is van benne 😊 szép meleg szinekbõl áll..
Kit--Kat
Ilyen tank elsõvel, nem biztos, hogy olyan helyeken fog menni ahol sokat mutatnák.

\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"

CHEAPBOY
Iszonyatosan ronda a Renault... s ezt kell néznem egy évig most... mamám...

www.gamestore.hu MSN: [email protected] twitter.com/gamestorehu

zsutyesz
mindenkinek máshova húz a szíve 😄

Ale Alonso! poppe fan club&#8482;

Bandee1987
Williams is szép, dehát azért mégiscsak a Ferrari a legszebb 😊

SG HETI KVÍZ 1. SZEZON: BRONZÉREM :P SCHUMI A LEGNAGYOBB!!!! FORZA FERRARI!!!

kíváncsi vagyok a mai teszteredményekre

már pályán is van az új autó😊
nekem eddig a renault tetszik a legjobban😛

Kit--Kat
Ez a Renault olyan csúnya mint a hibrid bímer.

N o N a m e
Nekem tetszik a Renault 😊

zsutyesz
sztem mindegyik csúnya 😊
egyébként meg tök mindegy, hogy néznek ki, ha pl. a legrondább megy majd a legjobban 😊

Ale Alonso! poppe fan club&#8482;

Jacek
hinnye az a renault😊)))

Minstrel

http://topgearhungary.blogspot.com/

Minstrel
azt hittem ezt az idióta "cápauszonyt" is betiltják

http://topgearhungary.blogspot.com/

kirol
Az új Ferrari -ról hol találok képeket?

Kit--Kat
Wiliams szép, de még a színsémája fog változni.

Nalam eddig ez a szepseg-sorrend:
Williams
McLaren
Ferrari
Toyota
Renault - szerencsetlen ugy nez ki, mint egy sokadrangu hazai bajnoksag formaautoja...

http://gaborszantai.co.uk/

BaliBoy
Íjjj... Lehetett volna még tovább faragni.

BaliBoy
67 nap 6 óra 53 perc múlva 😉 (banner!)

mikor is kezdõdik az 1. futam ?
Március ?

a.carkey
A Ferrari 1982-tõl évekig 27es-28as volt (volt elõtte is), Villeneuve emléke miatt, egészen az ifjú Jacques megjelenéséig. 1993ban Hill 0ás Prost 2es volt. Mansell mindig "RedFive" volt.

A medve nem játék.

Az alapformajuk szerintem nem fog valtozni, de azon kivul barmi.. Es szerintem vannak rajtuk olyan elemek, amik direktbe rosszak... Mert gondolom figyelik egymast, ha latnak uj otletet, az egybol megy a szamitogepes modellezokhoz, es elkezdik a szamitogepes szelcsatornaikban letesztelni... Szoval biztos, hogy nem vetnek ilyenkor be minden trukkos dolgot, ez inkabb mediaesemeny......

Istencsászár
nekötekeggyé😊

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

Peppus
te mentél már szélcsatornában? 😄 az hol van? 😊

Istencsászár
Eddig csak szélcsatornába mentek vele, azt hogy valójában hogyan fog viselkedni az majd csak a pályán a pilóták keze alatt fog kiderülni, mindenki fog még rajta fejleszteni...

passatgt
akkor sok értelme volt bemutatni😊

Azert ezt vegyetek figyelembe, a most kijovo kocsikkal kapcsolatban...:

"Az új autó sokkal letisztultabb, a régi idõk f1-es autóit idézi. A Ferrari fõtervezõje azonban elmondta, az F60-as még nem végleges, a következõ hetekben, hónapokban rengeteg új fejlesztés kerül az autóba, és még csak köszönõ viszonyban sem lesz azzal, amivel megkezdik majd a szezonnyitót Melbourne-ben."

"Az F60-as rengeteget fog változni az elsõ nagydíjra. Részben azért is, mert az idei évben nagy valószínûséggel az a csapat fog dominálni, amely a leggyorsabb ütemben fejleszt" – magyarázta Tombazis.

"Minden egyes felmerülõ problémát meg akarunk oldani, legyen az mechanikai vagy megbízhatósági. Maximalizálni szereznénk az aerodinamikai fejlesztéseinket. Azt már most megerõsíthetem, hogy az autó teljesen máshogy fog kinézni az elsõ versenyen."

a toyota meg úgy néz ki mint egy kardfogú tigris!
lol most látom csak hogy a ferrari megint hova tette a tükröt lol!
passatgt
akkor van midnegyiken, csak én nem láttam😊

oneal1
hmmm ez fasza lesz akkor, lehet gépészkedni😊
de a képek nem jönnek be

!Forza Ferrari!

Istencsászár
"2009-ben amellett, hogy mind a hátsó, mind az elsõ légterelõ elemek mérete megváltozik, az elsõ szárnyakon megjelennek a mozgó aerodinamikai alkatrészek is."

egyenként 6 fokkal, egy körben 2szer

idei

tavalyi

Count Adyn
Ügyesen szögbe van állítva hogy ne látszódjon milyen csúnya ez is 😄

\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"

oneal1
nemtudom errõl nem hallottam😊

!Forza Ferrari!

oneal1
nekem az fura kicsit hogy pl a mclaren elsõ szárnyai felülrõl nézve sokkal nagyobbak, tehát hosszabban nyúlnak a kocsi felé mint pl a ferrarinál. ez elvileg + leszoritóerõ a ferrarihoz képest a kanyarokban.
De remélem tudja a ferrari hogy mit csinál!😊

!Forza Ferrari!

Istencsászár
nemhinném, esetleg nem ez mozgatja a szárny "lapátokat"? ha jól tudom idéntõl az autóból lehet majd állítgani...

oneal1
sztem az stabilitási célt szolgál a szárnyak. hogy ne legyen mozgó elem, amiból tavaly volt a kavarás. de majd kiderül😄

!Forza Ferrari!

szentem nem de majd minden kiderül úgy is😊
hajrá kimi:p

peldaul beakarta mutatni meg az uj autot, amit az iranyitasa alatt fejlesztettek ki?

kíváncsi lennék denis miért pont most vonul vissza akkor miért nem brazília után mondta???
valami van a háttérben amirõl mi nem tudhatunk az tuti.

már ugyis egy <#banplz> járt neki

http://www.sg.hu/cikkek/75599/feladta_wow_os_eletet_a_valosagert ------- MMORPG rajongóknak: \"Ne feledd, minél királyabbul fest a karaktered, annál szánalmasabb az életed.\"

Istencsászár
Briósnak még kell 1 vb cím Alóval, aztán mehet a Ferkába, Briós meg hawaiozni😊

Amúgy érthetõ hogy nem örökké csinálják, mivel minden idejüket ez teszi ki, nem kis munka irányítani egy ilyen csapatot fõleg nem egy Ferrarit, Mekit akik minden évben ott matanak a Vb címnél és álltalában 2 erõs pilótapárost kell kordában tartani.

passatgt