Motorsportal | F1 Hírek | Hirado.hu/F1 | Boxutca fb | Wéber Gábor fb | Nagy Dani fb | F1 reddit | Motorsportstats | Formula Podcast-
Nemgondoljátok,hogy kicsit unalmassá válik ez a "cirkusz"?
Én soha nemszerettem Shumit,sőt..!De ha a legnagyobb kedvencem is lenne,vagy bárki,és mindig ynerne akkor is aztmondanám.Versenyt akarok látni,küzdelmeket!
Tegnap néztem a NASCART-jobban komálom mint a Forma 1-et.
Jeff Gordon a favoritom.És nyert is,na d ehogy?Az utolsó körben pedig előtte még 5. volt,nemgondoltam volna,mert az idén még nemnyert,bár mindig ottvoltdobogón,közelben.
Ott van verseny,bár sokak szerint csak körbe-körbe mennek,d emégis.
Azért szerintem aza párszázezer ember,mert most is dugig voltak a lelátók,kapnak valamit cserébe.A tempo sem kicsi 180mph átlag körüli,vagy még több,persze ha nem a felvezetőután mennek.Azért volt bőven belőle.
Na szóval egyszóval VERSENY van!
Sajnos a Forma 1 meghal.és ez egyre jobban látszik,bármit csinálnak vége.
Csak drasztikusan lehetne!
Ez olyan mintha a Real,Arsenal játszana a magyar bajnokságban.
Csapat ez is meh a Pécs is,ugyanazt a sportot űzik,de mégis.
Farrari-Minardi micsoda kontraszt,értelmetlen.
Barichello nemrossz versenyző,csak 2. a szerződése szerint.Aztán minek hajtson?Ugysem lehet első,csak ha nekiadják.
Mostaz egyszer Paliknak is igaza volt,ne foglalkozzunk,Shumi első mindig aztán őt vegyük ki,és nézzük 2.helyért a küzdelmet.Bár Shumi fan,de szerintem ez neki is sok,mert nemlehet szórakozni a versenyeken.Nincs értelme nézni.
Mindigcsak bizakodunk évről évre és semmi,ha kell a birók eldöntik,akkor is Shuminak kell nyerni!
Nincs mese amig ő van,és a Ferrari a Forma 1 halott.
Régen -Senna idejében azért nemvolt ilyen uncsi,pedig micsoda versenyzők voltak,és küzdöttek a cimért!Csapattársak estek egymásnak.Itt meg fiúk,,csak nyugodtam,az a lényeg a csapatunk vb1 legyen,meg Shumi!
Na röviden ennyi!Hmmm...