Motorsportal | F1 Hírek | Hirado.hu/F1 | Boxutca fb | Wéber Gábor fb | Nagy Dani fb | F1 reddit | Motorsportstats | Formula Podcast-
Valahol ott lehet erre a válasz, sztem persze, hogy egy siker is csak sok kis sikerből áll össze egy csapat összes résztvevője között, valamint hogy egy nagy sikernek is sok összetevője van az egész mezőnyt tekintve.
Az elsőre a Mercedes belépését a Brawn csapat életébe, és MS útkeresését az autójához értem...mert bár a Mercedes része volt a McLaren sikereinek, ebben az új szerepében új vállalásokkal kell szembenéznie...nincs kire mutogatni, felosztani a felelősséget.
Ms pedig még köszönőviszonnyal van az autóval-tapadással, egyszerűen számolhatóvá kell tennie a technikát, és ebben nem segíti a teszttilalom...élesben, kirakatban teszi mindezt egy olyan lélektani mozgástérben ami max fél másodperc Rosberg-hez képest, saját maga és az általános elvárás szerint.
Az elmúlt három esős verseny sem segített neki kiismerni az autót.
A második részét pedig úgy értem hogy a Brawn nem biztos hogy VB-t nyer, ha a mostani Ferrari-val, McLaren-nel...és az egyenlő feltételek között induló Red Bull-l kell szembenéznie. Tavaly a Red Bull-nak is fel kellett hegesztenie a spéci diffúzort.
Idén harcképes az élmezőny, és a Mercedes, szerintem, a felsorolt okok miatt egyenlőre csak a 4. erő.