182274
  • IXEMGabeo
    ja volt is egy video youtube-ról amikor a Webber-Alonso esetet kommentálta...nem találom azt a videot pedig fent van...
  • Kit--Kat
    Abszolút! Nekem mint ember a 2005-ös Monaco-i ITV-s közvetítésénél lett nagyon szimpatikus. Ugye akkor volt a BAR csapat eltiltáson a dupla tank miatt és meghívták a kommentátor állásba. Hihetetlen volt, hogy egy aktív versenyző mennyire dicséri a saját ellenfeleit.
  • Solten
    Volt itt az UK-ban egy adas, meghivtak a Top Gear-be, nagyon szimpatikus, szereny ficko ez a Button... :))

(Kitaposta a belet valami exDaewoo-Chevrolet csodanak a versenypalyan)
  • IXEMGabeo
    ja az F1live-osok nagyrésze utáljta, csak tudnám miért:O
  • Firerock
    nem alacsonyodok le a szintjére
  • Ulvar
    Még jó hogy előrébb volt Alonso.
  • WNW
    Inkabb Alonso tessekelte ki Petrovot... Alonsonak makja volt, igy vegigment, Petrovnak egybol defekt...
  • Kit--Kat
    Buttonnak példás a hozzállása.

Ezt most is csak bizonyította.

Mint versenyző sosem voltam különösebben oda érte, bár mindig a mezőny első felébe raktam tudás alapján és bár tavaly azért nem ájultam el tőle, de bebizonyította idén, hogy helye van a világbajnokok között mindenképp.
  • Norbi1990
    MaSzka vs Firerock

FIGHT!
  • bboyatty
    Pfff.. Szegény Alonso-t még az ág is húzza. Pedig látszik , hogy szeretne bizonyítani.
  • HUmanHunter
    nekiment Petrov
  • Minstrel
    Petrov jobb elsője beleakadt és ő defektet is kapott
  • bboyatty
    Azzal meg mi lett?
    Sajnos lemaradtam a tegnapi futamról, csak a 2 nagy "showt" láttam.
  • desigo
    Alonso kereke

• Totti5
    Arra nem lehet alapozni egy versenyt hogy majd a végén lesz 20 mps előny és lehet gurulni az utolsó 10 körben, arra sem hogy az első helyen lesz a pilóta végig, mert lehet hogy támadnia kell a mögötte levőt és lehet hogy a végén tudja csak megelőzni és a győzelem a fontos mindig. Az autónak ki kell bírnia a távot optimális versenybeállítással. A végén azért szoktak spórolni, hogy a motor ne legyen kitéve annál többnek mint amennyinek muszáj, hiszen a következő futamon is ezt fogja használni illetve senki sem szeretné ha a végén menne tönkre.
  • Jacek
    ???? mivan? csapat szolt ra.. csak azt felejtettel kozolni hogy Vettel nem fogja ezt tenni.
  • n003
    vagy így taktikoltak .. mondjuk két részre osztották a versenyt .. első 2/3ban max motorteljesítményre számolták a fogyasztást az utcsó 1/3ra meg spórolósra így mondjuk 10-15kilóval kevesebbet kellett beleönteni a kocsiba?!
    ez egy kúrvanagy sakkjáték amibe mi halandók soha a büdös életbe nem fogunk belelátni..
  • Kit--Kat
    Aha és Kína? Ugyanúgy végigelőzte a mezőnyt esőben ahogy Hamilton.

Nem tudom miért kell lehúzni Vettelt.

Ha nem szaródik el alatta annyiszor a verda 3 győzelemmel toronymagasan vezetné a VB táblát.
  • desigo
    aki másfél óra alatt letekeri azt a gombot annak vagy hatalmas előnye van vagy műszaki hibája vagy csak szimplán hülye...
  • Jacek
    hat akkor majd maskor is ha elozest akarunk latni, akkor letekertetjuk az elozendo motorjat!!! es akkor mindig lehet ilyen ev elozese:D:D:D:D:D

Komolyan nem ismeritek az F1 oldalakat vagy szelektalva olvastok??????????????????????????

Vettel motorja maximumon ment Webber-el meg letekertettek uzemanyag kimelo modba:D:D ev elozese azta kurva:D:D:D:
  • IXEMGabeo
    Hamilton 100x beképzeltebb, mint Webber:) 8 év alatt Webbertől nem hallottam annyi nagyképű dumát, mint 3 és fél év alatt Hamiltontól...
  • IXEMGabeo
    asszem kihagytad Rosberget:) ő mindegyiküknél tehetségesebb
  • Totti5
    Vettelnek 1szer kellett volna akcióznia az idei évben azt is elszúrta. Nem azért került támadási pozícióba mert gyorsabb volt mint Webber, hanem mert Webber autója szó szerint lelassult és onnantól fogva kérdés nem volt hogy simán elmegy mellette, hisz az ő gépe több fordulaton ment mint a másiké, persze hacsak Webber nem kapcsol hogy át lett baszva és gyorsan visszatekeri a célegyenesben mert ha nem akkor ott simán elmegy mellette Vettel bármit is csinál.
  • IXEMGabeo
    mindketten a Red Bullba valók, mind a kettő a vb címre tör, ami természetes...
  • V43 1105
    Ez aztán a reakció, sebaj többet nem is vártam .. Méghogy Hamilton beképzelt, hahhhhhhhhhhhhhaaaaaaa Webber aki beképzelt, amiket nyilatkozott, okoskodott, pef... nézzél már kicsit szét mielőtt irkálsz ezt azt Maszek.. :((((
  • MaSzKa

• V43 1105
    Semmi baj Vettelel.. Webberke nem való ide...
  • Kit--Kat
    Igen, elég jó lett volna szerintem is, de sajnos nem jött össze.

De legalább azt nem lehet mondani Vettelre, hogy csak vonatozna és a pontokat számolgatja.
  • V43 1105
    Sato, óóó igen persze, tévedsz Maszek ez nem roncsderbi
  • bardocz
    De, mindenkire, aki nem azt mondja, amit te, és beszélsz az érvekről, amikor neked a legmagasabb szintű a kurvaanyád. Csak nem tűnik fel.
  • V43 1105
    Beképzelt apádfasza, gyökér .. -.-
  • Firerock
    nem mindenkire
    csak Kit-Katre,Maszkára és a fanatkus utálókra,hülyeségeket beszélőkre
  • bardocz
    De te rosszabb vagy, Maszka csak fanatista, te viszont folyton fröcsögsz mindenkire.
  • vfts91
    igen, ez így lehetett, de egy olyan kicsi helyre belülre berántani az autót az nem veszélytelen... de ez így lett volna jó ahogy csnálta Vettel. Ha nem tesz neki keresztbe az aranyos Ausztrál csapattársa, ez az eddig év No.1. előzése lett volna:D
  • vfts91
    Ha végiggondoljátok, jópárszor előznek szokatlan módon a pilóták. Ez is egy szokatlan előzés volt Vetteltől. De ha már ott van mellettemelőrébb a versenytársam (főleg ha csapattárs az) visszahúzodok a helyemre és aztán a következő kanyarban vagy egyenesben megpróbálom visszavenni a pozíciót. Ezt kellett volna Webbernek csinálni. Én ezért egyáltalán nem értem hogy miért lenne Vettel a hibás... hatalmas tempóelőnye volt Webberhez képest, persze hogy nem veszi el a gázt és nem áll be mögé... várom a reagálásotokat.
  • MaSzKa
    Elolvastad egyáltalán mit írtam?

hol itt írtam olyat, hogy utálom?

#96344 szerintem nem erre akartál válaszolni
    ha valamiről komolyan akarsz beszélni akkor ne az emese szöveggel gyere, mert már az óvodában is tudnak jobbat kitalálni

a másik meg, hogy monoton már, már mindenki ezt nyomja és unalmas is

ha neked még mindig ez a trendi akkor gratulálok hozzá
    közelítesz az Brit 18 éves lányokhoz 18 akiknek átlagosan 200 szónál megakadt a szókincsük
  • Kit--Kat
    Ha kívülről előz, tudta volna védeni a belsőt Webber, szerintem ezért csinálta így Vettel.
  • vfts91
    ezt mondom én is hogy ezt az egy dolgot nem értem Vetteltől hogy miért balról kellett előzni... mondjuk ezt ő is az uccsó pillanatba gondolta ki, mert cikázott rendesen szélárnyékba hogy merre is kezdje az előzést:D Webbernek vissza kellett volna mennie az ideális ívre és ,,együtt'' (aki előrébb van, az elsőnek) elfordulni.
  • Christian88
    Szerintem ez rossz példa, mert több esélyt adnak annak aki több gólt rúg
  • Firerock
    köszönjük emese!
    borzasztó ez a gyerekes (érvek nélküli)utálatod,vak rajongásod