FORMA1
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
www.gamedroid.hu
"Timeo Danaos et dona ferentes."
Nincs olyan tárgy a világon ami nem sörnyitó...
Aztán arra gondoltál, hogy ez biztosan csak egyirányú volt? Coughlan a McLaren fõtervezõje volt..
”~Alonso, Lewis is behind you. ~I don’t want to hear that!”. videók: http://www.dailymotion.com/b-type
”~Alonso, Lewis is behind you. ~I don’t want to hear that!”. videók: http://www.dailymotion.com/b-type
Nem lehet, hogy Stepney nek valami gondja volt a csapattal..?
De tudod mit? Akárhogy csûröd, csavarod Hamilton a világbajnok.
Teljesen mindegy, hogy milyen anyagból ( papír, mûanyag stb )
V I L Á G B A J N O K !
Ízlelgesd kisbarátom. Elveszi a xanax utóízét..
Én kezdtem õket megszeretni csak éás kizárolag Kimi miatt, de hogy látom milyen szurkolóik vannak még mindig így megint kiábrándulok....
Ez iylen Fradista huligán vagyok stilus, és ebbõl nekem nem kell... meg sokaknak nem. Szval igy sok szurkolót nem szereztek sõt elvesztetetk.
Jaaa, még valmi akik Ferrárisok azoknak gondolom szent meggyõzõdésük hogy Scumi sose volt sportszerûtlen ugye? csak 2 példa: Villeneuve, Hill. Kiváncsi vagyok mert a sportriporterek is valmelyik adásba elmondták hogy Schumi miket csinált és errõ volt egy picit hirhedt... de sztem azok is rosszul látják nem???? Hazudnak😊 gg
Nem a kis Massa nyert egybõl jönnek a hülye kifogások, meghogy csaltak, meg minden.
Gondolod az istállók nem gondolkodtak el 2008 elején hogy mi is legyen a Mc-ivel? Ha annnyira egyértelmá lett volna akkor sztrájkolnak hogy õk nem indulnak az F1-be addig mig a Mc-i itt van.
Érdekes modon tavaly is a mc-i volt majdnem vb gyõztes, de végül szerencsére Kimi nyert. Hogyhogy tudtak menni a ferrárival?? Bizos már 2006-ba is loptak a köcsögök. Sõt mikor Kimi harcolt Alonsoval a VB-ért akkor is loptak, meg Hakkinen világbajnok, apááám tuti csaltak mert nem a Ferrári nyert. Mindig ez van ha nem a nyomi Ferrári nyer... vagyétek már észre.
Hajrá Kimi és Alonso!
If Everything That Has A Beginning Must Has An End
Azt hiszed hogy ezek a piloták mondják meg hogy odaülttem az öcsémet? Hol a rékba élsz te? Ezekenek külön marketingesei és egyéb menedzserei vannak, akik ezeket a dolgokat intézik. Ezek népszerûsítik igy vagy ugy a pilotát, szted ha nem is akarta Hami hogy igy legyen nem rajta mulott mert neki szerzõdése van és akár meg is gyõzik hogy ez jó, max a tesóján mulott õ meg örült hogy mehet. Ne legyél már ennyire naív....
www.gamedroid.hu
www.gamedroid.hu
Ha már lopás, akkor tavaly kellett volna a McLarent egybõl kizárni amikor bûnösnek mondták ki õket, és elvenni a pontjaikat, úgy kezelni õket, mint egy újonc, pont nélküli csapatot, nem százmillára büntetni (ami nem is volt százmilla és nekik ez annyi volt mint 5k eurós bünti egy boxutcai szabálytalanságért). Aztán mehettek volna a megszorítások idén is (kevesebb tesztlehetõség, egyel kevesebb szett gumi, stb. akármi), hogy látszódjon: tényleg meg vannak büntetve, de sajna Bernie ment a pénze után.
Az is biztos, hogy ha idén nincsenek a FIA pontlevonós döntései, már korábban eldöl a vébé, nem az utolsó kanyarban. Az is biztos, hogy ha pl. a Renault korábban talál magára és szerez pontokat, ebben a sokat hibázó élmezõnyben Alonsonak is simán lett volna esélye a vébécímért küzdenie annyira kevéssel volt lemaradva.
A medve nem játék.
A negatív vélemények ellen pendig csak egy valamit érdemes tenni: Pozitívat cselekedni.
www.gamedroid.hu
De látom, értelmes ellenérvekre nem futotta, mehetsz vissza játszani a matchboxoddal.
www.gamedroid.hu
Szerinted a Ferrari csapatszinten és önként adta át a doksikat? Vagy volt egy megvesztegethetõ tetü alkalmazottjuk, és volt egy rohadt aljas csapat, akik így össze tudtak játszani? Na? Mondjam a megfejtést?
Volt egy szemétláda, aki elment egy szemétláda csapathoz a papírokkal és így létrejöhetett az üzlet. Még egy ilyen szintû mocskosságot nem mutatsz ebben a sportágban. A meki jelenléte 2008-ban egyszerüen nem legitim a sportágban. Egy éves eltiltást kellett volna kapniuk, ami fel is merült, csak ugye utána jött a lobbizás. Ennyit errõl.
www.gamedroid.hu
Gondolom a kiválósághoz az is feltétlenül hozzátartozik, hogy a rokkant öcsémbõl médiabohócot csináljak, hátha úgy szimpatikusabb leszek a nézõknek, ezért minden versenyen kiültetem a csapathoz. Undorító féreg ez az ember.
www.gamedroid.hu
www.gamedroid.hu
sztem csak valami reklám az egész
_______ Verein für Raumschiffahrt - Wernher von Braun _______
Olvastam már olyant hogy most idén kapja meg, mert vb, olvastam olyant hogy csak akkor kapja meg ha egyéni vb lesz és csapat vb lesz a mclaren, olvastam olyant hogy 2 vb után kapja meg, mostmeg 3?? :S
Mostmár melyik az igaz?
ez má lol
_______ Verein für Raumschiffahrt - Wernher von Braun _______
Mikor at FIA egész évben ellenõrizte õket?
\"A pessimist sees the difficulty in every opportunity; an optimist sees the opportunity in every difficulty.\" \\Sir Winston Churchill\\
egyébként mennyi az a kocsi és nem értem hisz szerintem kap annyi lóvét hogy megvehetné magának! vagy kua drága
Tavaly csalt a mclaren igen.. Kaptak büntetést? Igen! Égiek kiszivatták õket? Igen!
Idén elég tiszteségesen mentek. Hamilton az én szememben sem egy igazi sport ember utálom ahogy kell vagy lehet valakit, de ez a tényen nem változtat! Nem csalással világbajnok lett. 2008 világbajnoka õ.
Ennyi pont.
Jövõree ujra kezdõdik és kiderül jövõre ki lesz. Lehet Hamilton sose lesz többet, lehet legyõz mindenkit zsinórban 10x. Nem lehet tudni
Egy biztos mindenki aki a Massa papás videot meg ezt a gyökér Glockos videot linkelgeti direkt feszültséget akar kelteni.
Legjobban tennétek ha nem reagálna rá senki.
A másik pedig az, hogy egy moderátor szépen kitakarithatná innen ezt a sok szemetet.
Nyugi! Beszéljünk arról amirõl ez a sport szól!
Glock pedig 1000% hogy nem szerette volna hogy hamilton elmenjen.
Több okból is.. Ugye volt az a bizonyos monzai eset. Lenyilatkozta hogy életveszélyes amit csinál. Benne volt abban a szövetségben amit a pilóták Hamilton ellen intéztek. Glock kockáztatott hogy egy jó helyezést elér. Nem jött be. Nincs benne más. Nem Massanak akart segiteni és nem Hamiltonnak egyszerüen versenyzett és kockáztatott.
Rossz olvasni amit csináltok! Ahelyett hogy elmenétek sörözni egy jót!
Downhill!!
Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES
Ennyi erõvel mindenféle ipari kémkedés hülyeség mert a konkurens cég nem totál ugyanazt gyártja mint mi, ergo használhatatlan...
Érdemes elolvasni
\"Amennyiben az érintettek elhalálozása nem következett volna be, még ma is élnének.\"
\"Amennyiben az érintettek elhalálozása nem következett volna be, még ma is élnének.\"
Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES
http://gaborszantai.co.uk/