FORMA1

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Ja, és szerinted ez a fajta "marketing" emberileg elfogadható? Szép lelked lehet õcsém... Számomra roppant visszataszító, számító, d embere válogatja, belátom. Pl. ahhoz, hogy ezt valaki élbõl elítélje, nyílván embernek kéne lenni...

www.gamedroid.hu

N o N a m e
birnám ha az elsõ próba menetén összetörné 😄
adeex7
bocsi ha volt már,de olyan jó látni 😊

Mardel
Mekkorát fongnak koppani azok aki azt hiszik, hogy a Ferrari ilyen ügyekben teljesen tiszta.

"Timeo Danaos et dona ferentes."

mert az egy megtortent eset, ezzel a lefizetossel szemben😊

elõször a Hondához vitte ha jól tévedek

Nincs olyan tárgy a világon ami nem sörnyitó...

b-type
Az a 'szemétláda' (Stepney) már 15 éve ott dolgozott...a logikád alapján minden évben átadhatott valakinek pár doksit, ki mennyit fizet.

Aztán arra gondoltál, hogy ez biztosan csak egyirányú volt? Coughlan a McLaren fõtervezõje volt..

”~Alonso, Lewis is behind you. ~I don’t want to hear that!”. videók: http://www.dailymotion.com/b-type

b-type
Nem eladó, 5-t gyártottak belöle, és már csak ez az 1 van.

”~Alonso, Lewis is behind you. ~I don’t want to hear that!”. videók: http://www.dailymotion.com/b-type

Bizonyára a "fehér port" ia a McLaren megbízásából szórta a ferka tankjába, ugye..?

Nem lehet, hogy Stepney nek valami gondja volt a csapattal..?

De tudod mit? Akárhogy csûröd, csavarod Hamilton a világbajnok.

Teljesen mindegy, hogy milyen anyagból ( papír, mûanyag stb )

V I L Á G B A J N O K !

Ízlelgesd kisbarátom. Elveszi a xanax utóízét..

examinee
Jah és ezzel romboljátok csak a Ferrári imázsát, egyáltalán nem szimpatikus amit mûveltek..
Én kezdtem õket megszeretni csak éás kizárolag Kimi miatt, de hogy látom milyen szurkolóik vannak még mindig így megint kiábrándulok....
Ez iylen Fradista huligán vagyok stilus, és ebbõl nekem nem kell... meg sokaknak nem. Szval igy sok szurkolót nem szereztek sõt elvesztetetk.

Jaaa, még valmi akik Ferrárisok azoknak gondolom szent meggyõzõdésük hogy Scumi sose volt sportszerûtlen ugye? csak 2 példa: Villeneuve, Hill. Kiváncsi vagyok mert a sportriporterek is valmelyik adásba elmondták hogy Schumi miket csinált és errõ volt egy picit hirhedt... de sztem azok is rosszul látják nem???? Hazudnak😊 gg

examinee
Azért ezen a Ferráris szemellenzõn elgondolkodnék még egy kicsit😊
Nem a kis Massa nyert egybõl jönnek a hülye kifogások, meghogy csaltak, meg minden.
Gondolod az istállók nem gondolkodtak el 2008 elején hogy mi is legyen a Mc-ivel? Ha annnyira egyértelmá lett volna akkor sztrájkolnak hogy õk nem indulnak az F1-be addig mig a Mc-i itt van.
Érdekes modon tavaly is a mc-i volt majdnem vb gyõztes, de végül szerencsére Kimi nyert. Hogyhogy tudtak menni a ferrárival?? Bizos már 2006-ba is loptak a köcsögök. Sõt mikor Kimi harcolt Alonsoval a VB-ért akkor is loptak, meg Hakkinen világbajnok, apááám tuti csaltak mert nem a Ferrári nyert. Mindig ez van ha nem a nyomi Ferrári nyer... vagyétek már észre.
Hajrá Kimi és Alonso!

examinee
Ezt nemértem... nincs pénze megvenni?😄😄

BaliBoy
Ha ezt rendesen kommentelném büntetõpontok sorozatát kapnám sajnos.

If Everything That Has A Beginning Must Has An End

examinee
Te mirõl beszélsz öregem???
Azt hiszed hogy ezek a piloták mondják meg hogy odaülttem az öcsémet? Hol a rékba élsz te? Ezekenek külön marketingesei és egyéb menedzserei vannak, akik ezeket a dolgokat intézik. Ezek népszerûsítik igy vagy ugy a pilotát, szted ha nem is akarta Hami hogy igy legyen nem rajta mulott mert neki szerzõdése van és akár meg is gyõzik hogy ez jó, max a tesóján mulott õ meg örült hogy mehet. Ne legyél már ennyire naív....

Ez a kocsi addigra már veterán lesz. 😄

www.gamedroid.hu

Soha nem fogjuk elfelejteni sem 2007-et, amikor a meki elkövette a sportág legnagyobb botrányát és aljasságát, sem 2008-at, amikor ennek ellenére pályára állíthatott autókat. Már csak ezért sincs semmiféle erkölcsi alapja ennek a VB-címnek. Egy megfelelõ büntetés okán ugyanis idén nem igazán indulhattak volna el egy futamon sem. Ennyikész.

www.gamedroid.hu

a.carkey
A "rokkant öccse" esetében annyi az egész sztori, hogy az öcsi szereti/rajong a bátyus/ér/t és követi mindenhová. Ha egészséges lenne, ugyanezt tenné, ahogy ált. a való életben más családok nagy részében is így lenne.

Ha már lopás, akkor tavaly kellett volna a McLarent egybõl kizárni amikor bûnösnek mondták ki õket, és elvenni a pontjaikat, úgy kezelni õket, mint egy újonc, pont nélküli csapatot, nem százmillára büntetni (ami nem is volt százmilla és nekik ez annyi volt mint 5k eurós bünti egy boxutcai szabálytalanságért). Aztán mehettek volna a megszorítások idén is (kevesebb tesztlehetõség, egyel kevesebb szett gumi, stb. akármi), hogy látszódjon: tényleg meg vannak büntetve, de sajna Bernie ment a pénze után.

Az is biztos, hogy ha idén nincsenek a FIA pontlevonós döntései, már korábban eldöl a vébé, nem az utolsó kanyarban. Az is biztos, hogy ha pl. a Renault korábban talál magára és szerez pontokat, ebben a sokat hibázó élmezõnyben Alonsonak is simán lett volna esélye a vébécímért küzdenie annyira kevéssel volt lemaradva.

A medve nem játék.

Kiakadtál? Felvilágosítanálak arról, hogy mindenkinek joga van ahhoz, hogy bármivel kapcsolatban egyéni véleményt formáljn, még akkor is, ha az a vélemény történetesen negatívan érint valakit, vagy valakiket. Pláne, ha mondjuk van egy reális háttere. Nehogy már ne lehessen kifejteni olyan véleményeket, meggyõzõdéseket, amelyekkel pl. te nem értesz együtt. Ha tényleg úgy gondolod, hogy senkit és senkiket nem lehet negatívan jellemezni akár egyéni, akár társadalmi, akár történelmi, akár kultúrális, szociális tapasztalatok alapján, akkor kijelenthetõ, hgoy ízig-vérig fasiszta vagy, barátom.

A negatív vélemények ellen pendig csak egy valamit érdemes tenni: Pozitívat cselekedni.

www.gamedroid.hu

Nincs Ferraris szemellenzõm, mivel inkább Kiminek drukkoltam mindig is, mint a Ferrarinak.

De látom, értelmes ellenérvekre nem futotta, mehetsz vissza játszani a matchboxoddal.

www.gamedroid.hu

Fogalmatlan? 😄 Az mit jelent? Te jó ég...

Szerinted a Ferrari csapatszinten és önként adta át a doksikat? Vagy volt egy megvesztegethetõ tetü alkalmazottjuk, és volt egy rohadt aljas csapat, akik így össze tudtak játszani? Na? Mondjam a megfejtést?

Volt egy szemétláda, aki elment egy szemétláda csapathoz a papírokkal és így létrejöhetett az üzlet. Még egy ilyen szintû mocskosságot nem mutatsz ebben a sportágban. A meki jelenléte 2008-ban egyszerüen nem legitim a sportágban. Egy éves eltiltást kellett volna kapniuk, ami fel is merült, csak ugye utána jött a lobbizás. Ennyit errõl.

www.gamedroid.hu

😄 Kimirõl is szeretnéd azt állítani, hogy érvényesek rá ezek a jelzõk? Vagy Kubicáról, Trulliról, vagy a mezõny háromnegyed részérõl? És nem, nem azért nem VB-k, mert nem szenny alakok, hanem azért, mert a kocsijuk nem alkalmas rá.

Gondolom a kiválósághoz az is feltétlenül hozzátartozik, hogy a rokkant öcsémbõl médiabohócot csináljak, hátha úgy szimpatikusabb leszek a nézõknek, ezért minden versenyen kiültetem a csapathoz. Undorító féreg ez az ember.

www.gamedroid.hu

a.carkey
Volt már indiai. 😄

A medve nem játék.

Így van, kellett már egy néger bajnok, ahogy kell egy néger elnök és kellenek a homerek a kormányba. Ha esetleg egy cigány indulna a F1-ben, 3-4 éven belül kötelességszerüen hoznák ki VB-nek, nehogy csorbuljanak a személyiségi jogai. <#vigyor2>

www.gamedroid.hu

desigo
Ron ismét bizonyította,hogy egy szemét...
MaSzKa
pont ezért írtam

sztem csak valami reklám az egész

_______ Verein für Raumschiffahrt - Wernher von Braun _______

N o N a m e
mondjuk ha 3x lesz vb, akkor már annyi pénze lesz hogy meg is vehetné 😄
N o N a m e
minden nap változik?
Olvastam már olyant hogy most idén kapja meg, mert vb, olvastam olyant hogy csak akkor kapja meg ha egyéni vb lesz és csapat vb lesz a mclaren, olvastam olyant hogy 2 vb után kapja meg, mostmeg 3?? :S
Mostmár melyik az igaz?
MaSzKa

_______ Verein für Raumschiffahrt - Wernher von Braun _______

bardocz
Simán,meklárent utálom mint a szart,amióta az eszemet tudom<#smile>
nna itt az 1001.

ki csalt te egybites ( már ne haragudj de az ilyenek kicsapják a biztosítékot at 1000. után )

Mikor at FIA egész évben ellenõrizte õket?

Nekem nem is kellene az a fostalicska😄 MS vagy Jean Todt FXX-ének jobban örülnék, még talán olcsóbb is:l

\"A pessimist sees the difficulty in every opportunity; an optimist sees the opportunity in every difficulty.\" \\Sir Winston Churchill\\

800 mil

ebbõl nem lesz semmi!
hamilton nem kapta meg a kicsoját módisítottak a szerzõdésen ! még 2 vb cím kell hozzá!
egyébként mennyi az a kocsi és nem értem hisz szerintem kap annyi lóvét hogy megvehetné magának! vagy kua drága
gordon 24
Srácok! Most nem azért a két forintért😄 De most áprilisig ez lesz itt?

Tavaly csalt a mclaren igen.. Kaptak büntetést? Igen! Égiek kiszivatták õket? Igen!

Idén elég tiszteségesen mentek. Hamilton az én szememben sem egy igazi sport ember utálom ahogy kell vagy lehet valakit, de ez a tényen nem változtat! Nem csalással világbajnok lett. 2008 világbajnoka õ.

Ennyi pont.

Jövõree ujra kezdõdik és kiderül jövõre ki lesz. Lehet Hamilton sose lesz többet, lehet legyõz mindenkit zsinórban 10x. Nem lehet tudni

Egy biztos mindenki aki a Massa papás videot meg ezt a gyökér Glockos videot linkelgeti direkt feszültséget akar kelteni.

Legjobban tennétek ha nem reagálna rá senki.
A másik pedig az, hogy egy moderátor szépen kitakarithatná innen ezt a sok szemetet.
Nyugi! Beszéljünk arról amirõl ez a sport szól!

Glock pedig 1000% hogy nem szerette volna hogy hamilton elmenjen.
Több okból is.. Ugye volt az a bizonyos monzai eset. Lenyilatkozta hogy életveszélyes amit csinál. Benne volt abban a szövetségben amit a pilóták Hamilton ellen intéztek. Glock kockáztatott hogy egy jó helyezést elér. Nem jött be. Nincs benne más. Nem Massanak akart segiteni és nem Hamiltonnak egyszerüen versenyzett és kockáztatott.

Rossz olvasni amit csináltok! Ahelyett hogy elmenétek sörözni egy jót!

Downhill!!

Istencsászár
Ok, Ferrari, Toyota, Renault is "lopott" meg a többi is... utáljunk akkor mindenkit ha kérhetném...

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

HöfEE
Komoly érv 😄
Ennyi erõvel mindenféle ipari kémkedés hülyeség mert a konkurens cég nem totál ugyanazt gyártja mint mi, ergo használhatatlan...

Dark Angel 666
Dark Angel 666
ha valaki lop , az nem fogja azt csak ugy abbahagyni , fõleg ha van mit lopjon a legjobb csapattól.

examinee
Figyi , haggyad jövõre a Kubica nyer akkor is kitalálják hogy csaltak és mákos köcsg, mert nem a kedvencük nyert. Az iylenekkkel kár vitatkozni az életbe is igy vannak, valmi nem sikerül mást hibáztatnak, közbe a kocsmábol neteznek. Felesleges foglalkozni velük, nekik igy könyebb, most otthon sirnak mert nem nyert a MAssa, más dolguk nincs az életbe mint ezen gondolkodni egész nap..

Csuhai G
Hát így tényleg mindjárt más.. !

\"Amennyiben az érintettek elhalálozása nem következett volna be, még ma is élnének.\"

Csuhai G
Kíváncsi leszek, hogy 10 év múlva még mindig képesek lesztek-e ezzel érvelni.

\"Amennyiben az érintettek elhalálozása nem következett volna be, még ma is élnének.\"

Dark Angel 666
és az ajándékokat is a Mikulás hozza igaz ?<#gonosz1>

Istencsászár
Nem használták, mert le lettek ellenõrizve... Ferrari tervekkel nem lehet McLarent építeni.

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

Dark Angel 666
a terveket az idei autó fejlesztéséhez is felhasználták

Istencsászár
Az tavaly volt és Kimi nyert, most meg idén van és Hami nyert.

Dark Angel 666
az más dolog , mert az volt a csapat érdeke

A Ferrari meg evekkel ezelott elasta magat egy bizonyos osztrak futamon...

http://gaborszantai.co.uk/