Motorsportal | F1 Hírek | Hirado.hu/F1 | Boxutca fb | Wéber Gábor fb | Nagy Dani fb | F1 reddit | Motorsportstats | Formula Podcast-
Reméljük valóban így lesz.
Bár van egy jóslatom. Még pár ilyen verseny, aztán sumák lassan az idei cím közelében lesz megint akkor nekiáll majd kapálózni a FIA meg a nagyokosok, hogy ez így nem jó aztán pár szabálymódosítás meg egyébbel kitolják még pár futammal azt a matematikai elsőbbséget.
De remélem nem így lesz és 100%-os teljesítménnyel megnyenri aztán a barmok majd elgondolkodnak, hogy nem kellene-e változtatni valamin, mert újabban a kutya se nézi őket. Igaz, hogy ez egy techinkai sport, de amikor már 75%-nál jobban számít az autó, mint a pilóta (pedig most ez van és lehet, hogy még keveset mondtam) akkor az már inkább csak a pénzről meg a technikáról szól, kár sportnak nevezni. Mondjuk az F1 az utóbbi pár évben már csak a pénzről szól.
A versenyre odakapcsolgattam néha, meg a rajtot megnéztem (Sport 1-en ment a válogatott meccs azt lestem, nem mintha olyan nagy élmény lett volna) de szerintem a következő futamon már eszembe se fog jutni, hogy a hétvégén verseny van, mint ahogy szombaton is ha nem hallom meg a másik tv-n kapcsolgatás közben a hangokat simán lemaradtam volna az időmérőről így is kb. a közepétől láttam.