Motorsportal | F1 Hírek | Hirado.hu/F1 | Boxutca fb | Wéber Gábor fb | Nagy Dani fb | F1 reddit | Motorsportstats | Formula Podcast-
:D
Az hogy ki a legjobb versenyző azt ki ki eldönti magában mások segítsége nélkül is.
Aztán aki Petrov előtti cikázásért áthajtásost adott volna neki, az szvsz(!) túlbünteti,..én pl. 15-20 botütést javasolnék, mert Petrov visszaelőzte, Petrov-t dicséri, de Hamilton részéről figyelemkiesés volt.
-Vettel mellett bemegy a pit-be??!
..hát Vettel volt a támadó a szituban ne felejtsük már el, Hamilton nem szerzett pozíciót, egyszerre hagyták el a pályát, de pozícióváltás nem történt.
-Majdnem nekimegy mikor elindul?
igen túlpörögtek a kerekei, mivel a csapat elég rendesen elkeffentette a cserét, sikerült összehozni ebbe a kiélezett szituban a leghosszabb kerékcserét a 4 közül (24.2-27.6-22.9-24.9...ő azért sietett volna, mi is a probléma a szituval?
-Webber esete:
Ez véleményes, és ezen tényleg lehet vitázni, mindenesetre egy kép:
Vettel megtámadja Hamilton-t innen indul a domino, ez számomra érthetetlen kissé, hiszen vizes pályán a belső vizes részen a kerékvetően hajtott kerékkel kigyorsítani a célegyenesre sztem nem ideális...meg is előzte a célvégi fékre Sutil (majd Alonso is még kapcsolódóan).
A lényeg hogy itt most véleményes, ha Hamilton ráfékez (mondjuk vigyáz Webber-re) akkor Vettel áthajtásost kap SC alatti előzésért (Alonso vs Schumcher HunRing), azt nem tudom hogy hozzáért-e Hamilton Webber-hez, mindenesetre óvás nem jött a Red Bull-tól eddig.
amennyiben nem ért hozzá akkor a pályát elhagyott versenyzőt SC alatt is meg lehet előzni.
-Az Alonso-t visszafogták-ra:
Senkit nem hoznak egy csapathoz 20on milla euro-ért egy qva jó versenyzőt és 2× világbajnokot, hogy aztán egy párszázezret kereső újonccal szemben hátrányba hozzák..ez nem életszerű.
Alonso rendesen benne volt hogy Hamilton ránőt a fejére.
(mellesleg sztem máig a legjobb páros lennének egy csapatban).
A többin próbálj felülemelkedni, mert csak magadnak ártasz vele.