FORMA1
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Kova még kiegészítõ embernek is gyenge.
Alonso versenyképes, ha kap egy autót a segge alá (nem valószínû) és ez Kubicára is igaz.
A Ferrarinál jelenleg nincs senki aki rendet csináljon, ha ez megoldják lemosnak bárkit a pályáról, ha viszont nem...
Hamilton ügyes srác és nagy pilóta lehet éppen ezért az egyik bajnokesélyes, de Schumi csúcsát meg se fogja szerintem közelíteni.
A GYŐZTESEK MINDIG ÚJ CÉLOKAT KERESNEK, A VESZTESEK KIFOGÁSOKAT.
meglátszik hogy nincs ott RB és JT!
De én csak örülnék neki higy ha ezek a remek pilóták egymást nyüstölnék jövõre.
Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES
Az fincsi volt<#smile>#smile>
\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"
Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES
Boldog Születésnapot!
\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
http://gaborszantai.co.uk/
...ha jól tudom tett hasonlót más is a VB cím érdekében, aztán valhogy összeautózott 7 világbajnoki címet.
Az 'alattomos'-t az olyan, hogy akár Massa-ra is rá lehet akasztani Hamilton kilökéséért...hiszen a bajnoki cím két résztvevõjérõl volt szó.
répaság az egész...hülyeség, megnyerte mert meg tudta nyerni...bóklászhatott volna õ is sok futamon, de általában mindig csinált valamit..hülyeségeket is, de azt nem lehet mondani, hogy nem akarta ezt a VB-t, güzült érte ahogy kell. Benne van a hiba ha teper, meg akar.
”~Alonso, Lewis is behind you. ~I don’t want to hear that!”. videók: http://www.dailymotion.com/b-type
Olvass már utána, hogy tavaly hogy is hívták azt az embert aki kilopta a fiat dokumentumait! És kinek az alkalmazásában állt??
Ne írkálj már ekkora ökörséget hogy a ferrari szerepe fel sem merült!!
Istenem... Kellett számítógép lipótra..
Nincs olyan tárgy a világon ami nem sörnyitó...
"Íme, korunk bajnoka: önzõ, öntörvényû, idõnként alattomos, és mindenre kész a célja eléréséért."
😄
Ilyen ez a popszakma. De engem rohadtul nem érdekel, hogy ki mit csinál irl, csak az, hogy jó pilóta, de Forma 1 is errõl szól, vagy legalábbis errõl kéne szólni, hogy a teljesítményt díjazzák ne azt, hogy ki a legszimpibb vagy kinek van jobb bnõje.
"Timeo Danaos et dona ferentes."
Nem én vagyok bezárva közétek. Ti vagytok összezárva velem. [‡‡‡‡‡‡__]
"Timeo Danaos et dona ferentes."
Ale Alonso! poppe fan club™
Idioták kiméljenek!!! :)
A te urad békét és megbocsátást tanít, az enyém véres bosszút és a hatalom igazát.
http://gaborszantai.co.uk/
elgondolkodtató...
amugy jövõre úgyis raikkonen lesz bajnok 😄😄
leszarom a konfigod...
A te urad békét és megbocsátást tanít, az enyém véres bosszút és a hatalom igazát.
If Everything That Has A Beginning Must Has An End