182274
Motorsportal | F1 Hírek | Hirado.hu/F1 | Boxutca fb | Wéber Gábor fb | Nagy Dani fb | F1 reddit | Motorsportstats | Formula Podcast-
De nem értem a mekiseket sem :D
Hamilton arra számít hogy VERSENYBEN!! Button nem fogja megpróbálni megelőzni amikor sokkal gyorsabb volt, mint Hamilton. -
De ér
! Hisz ugyanazokat a szabályokat alkalmazzuk :D. ( én 4éve )
-
Azt is irtam, (lasd lejjebb) hogy Webber viselkedese felfoghato pozicio-vedeskent is. Csak nem tudom hogy akarta bevenni full gazzal igy a kovetkezo balost, mert mogottuk jott nagy tempoval Lajos.
Max. rohogve elment volna mellettuk ahogy tortent. -
Másik kérdés az az hogy mi van a McLarennél? Mi volt ez a nagy előzgetés.
Spiczi kollégával arra jutottunk hogy nem jutott el Button agyáig a csapatutasi információ, miszerint spóroljatok mind2en a benyával. -
n003 #96222 szimulátor nemér b3 :D -
Volt egy masik futam is?:)az hogy nem ad tobb helyet ok, de megy egyenesen Vettel rahuz(webber meg sem mozdul) es o a szabalytalan? mivan bazze? Vettel keszen van agyilag ennyi a tortenet!!!!! -
[!felteszi a kezét szmájli] -
egyetértés úgy sem lesz, ez a jó ebben a fórumban :D
majd idővel leülepedik az esemény kb 2nap
végülis mindketten hibásak fifti-fifti arányban, Haminak kedveztek így, gondolom előbb utóbb úgyis megelőzte volna őket de így tettek egy szívességet neki :P
itt senki se hivatásos elemző gondolom én, ez csak sima fórum a sok közül ahol bárki elmondhatja, hogy ő hogy gondolja a látottakat -
Fejtsd ki hogy miért van az úgy amit írsz, mert mi nem ismerjük azt az autósport szabályt ami alapján Webbert elitéled. -
n003 #96217 tegye fel a kezét aki autóversenyző? :) -
madmanic #96216 nemigaz itt mindenki fogósműtétes??
ki ne találd már hogy Webber mnt neki Vettelnek az isten áldjon már meg!!
Egyenesen haladt, a kis nyomi meg ráhúzott, de most írom ezredszer..
-
Akkor magadnak is felteheted ezt a kerdest.
Teljesen laikuskent irom ezeket, nem tehetem meg?
Most nem fogom minden mondatomhoz hozzatenni hogy szerintem... Ez egy forum, eszmecsere talaltak ki nem? Ha annyira profinak tartod magad, a retekklubban a helyed... :DDD
-
madmanic #96214 úúúbazz ha leírhatnám ami legelőször az eszembe jutott....
figyi..
de tényleg..
Vettel itt 2 dolgot csinálhatott volna:
1. hosszabb féktávot vesz
2. nem erőlteti és visszalassít Webber mögé.
ugyanis:
sehol nincs leírva az ha valakit az első helyen támadnak, legyen az csapattárs vagy maga Börni bá, annak helyet kell hagyni, amíg meg nem előzte. Vagy h nem védheti a pozíciót. Vettel szerinted megelőzte Webbert?? Akkor övé volt a lehetőség hogy megmutassa milyen ügyesen tud kanyarodni balra.. mondom BALRAAA!!! -
Ez nincs így, nem az számít kinek az autójának az orra van előrébb..a pozíció akkor van meg ha teljes egészében elé kerül... -
Aki nem ért az autó versenyezhez az miért nézi, és miért elemzi? nem bántás, csak hülyeséget írsz. -
n003 #96211 "Normalis elozoseknel az szoritja kifele a masikat aki elorebb van"
csak webber itt nem szorított ki senkit -egyenesen ment tovább- csak azt akarta elérni hogy a köv balos kanyarban vettel jól elfékezze magát
wéber gyerek mondta jól: itt az elejét webbert ba**ta el a végét meg vettel .. verseny volt nem jótékonysági fogadás -
Ahogy a kepen is latszik, elegge meg volt verve, Vettel hatso kereke Webber elsojenel van, csak szabalytalanul tudta megallitani Vettelt. -
azaz? Vettel átvette a vezetést egy fél autóhosszal, így már ő védi a pozicióját -
spiczi91 #96208 Ez egyértelműen Vettel hibája, helye volt és mégis behúzta, ez innentől kezdve az ő sara. -
Messze ellenvéleményen vagyok, Vettel ráhúzta az autót Webber-re...hogy miért? mert nem akart a poros íven fordulni. Rászaladt Webber-re mert a verseny ezen szakaszában gyorsabb lett, aztán megfogta Webber-t és megpróbálta megelőzni, de egy előzés akkor van befejezve ha elé tudott kerülni...mert simán lehet hogy a másik a felgumizott ideális íven körbeautózza...pláne itt, ebben az S-ben ahol Button megmutatta hogy az első kanyar külső íve a másik kanyar belsejét adja.
Vettel el akarta venni Webber-től a visszatámadás lehetőségét, és nekiment. Webber nem szorított senkit sehova..tudta ő hogy jó helyzetben van a visszatámadásra..és vissza is támadt volna...az első helyért meccseltek.
Vettel sztem hiába mutogatott, hunyó. -
madmanic #96206
-
ShaiHulud #96205 hat webberrol mar reg kiderult hogy mekkora egy gyoker. de ezt mar tudnia kene midnen pilotanak, ezert sem ertem vettel miert gondolta, hogy majd a nagywebber arrebb megy az o kedveert. -
madmanic #96204 hihetetlen mi? hogy autóversenyben ilyesm előfordul...
valaki védi a vezető pozícióját.. -
paj01 #96203 Hat szamomra nem kerdeses h webber a ludas ebben az ugyben..amilyen multja van. Nem egy fereg anti fairplay megmozdulasa volt mar vedekezokent. Allandoan ezt csinalja szoritja lefele a masikat. Tobbszor eloztek mar meg a fuvon mint aszfalton. Vettel mar poziciot fogott, elorebb volt! webbernek menni kellett volna kulso ivre mar. Normalis elozoseknel az szoritja kifele a masikat aki elorebb van, nem az aki hatrebb. Szerintem siman meg kelett volna buntetni. -
Webber szvsz azert balf@sz mert oriasi volt a tempojuk, mar reg kellett volna neki is huzodnia jobbra ha be akarja venni a kanyart:
E helyett jobban izgatta hogy a csapattarsa veletlenul se elozze meg... -
Én nem láttam hogy bárhova is odakényszerítette volna. Ő akarta balról, ahol nem lehet, csak akkor ha Webber elengedte volna. -
madmanic #96200 Vettel elkapkodta, ennyi..
Vagy tényleg meg akarta mutatni ki a kemény gyerek... Webber volt az
A két kretén meg megmagyarázza h Webber hibája volt.. Aff@szt.
Autóversenyben nehogy már udvariaskodjon valaki az első helyért csatázva. Kapjunk már a víztoronyhoz...
Egyszer váltott ívet védekezésnél, NEM szorította a fűre Vettelt akinek szar pozícióból kellett volna fékezni. Ha nem a csapattársa lett volna akkor nem lovagolna ezen mindenki egyértelműen Vettel volt a hibás.
a gyépés Palik marhaságaitól meg földhöz csapkodom magam lassan.. -
n003 #96199 Lauda humora!!!! :DDD -
De Webber szorította a kétes ívre :D
Webber már nem egyszer bizonyította, hogy a másik leszorításába nagyon jó és nem bírja azt elfogadni, ha valaki megelőzi :D -
igen, sokan elfejeltik, hogy Webbernek több ilyen akciója volt már :) -
G_ArchAngel #96196 Most en parasztkent kozelitem meg:
- jott egy balkanyar
- Webber nem rakta ivre az autot, egyenesen ment
- Vettel egy ideig egyenesen ment, majd a kanyarral ellentetesen jobbra huzodott
a., Vettel elkezdett jobbra kimenni, hogy idealis ivre keruljon
b., Webber hagyott eleg helyet belso iven, de akkor nem lett volna meg a kanyarsebesseg es Vettel visszaesik
c., Vettel nem tudom mit vart, mikor csak az autoja fele hagyta el Webberet - az aussie majd satuzni fog?
szvsz 1:2 aranyban Vettel hibaja volt, mert Webber semmit nem csinalt, azaz elozekeny sem volt, Vettel meg naiv volt es figyelmetlen. -
szerintem massa mégjobban kész lenne ha alonso és közte lett volna ez
-
Na ja ez igaz. -
Azért ne menjünk el a a mezőnydaráló Webberr mellett. Hagyni kellett volna helyet a csapattársának amikor látta, hogy bement mellé elvégre ugyanabban a csapatban vannak. -
Webber védekezett, tudta hogy ott nem megy el Vettel. Webber volt jobb helyen. Még mindig azt mondom hogy Vettelnek nem kellett volna pattognia, plána nem ilyen kétes íven próbálkoznia. Webber lelassult valamiért, simán megelőzhette volna akár a célegyenesben is, vagy nem, de ezért kár volt kapkodni. -
Fela #96191 Massa bbc nyilatkozata :D Kicsit készvan a srác :D -
G_ArchAngel #96190 Akkor nezd meg megegyszer es csak Webber kormanyara koncentralj.
Persze lehet Jedi es gondolatokkal is tudja kormanyozni az autojat. -
Ebbe az a fail, hogy egyikse volt az íven
-
Nehez ugy. A video alapjan mindketto hibasnak tunhet. Vettel egy fel kocsinyi hosszal megelozte Webbert, de jott a kanyar es az idealis ivre akart huzodni, Webber meg nem hagyott neki helyet, tartotta egyenesben a gepet. Felfoghato ugy is hogy vedte a poziciojat... -
Többször visszanéztem :)
De lehet csak én látom így :D