Motorsportal | F1 Hírek | Hirado.hu/F1 | Boxutca fb | Wéber Gábor fb | Nagy Dani fb | F1 reddit | Motorsportstats | Formula Podcast-
paj01 #94230 Jo meccs volt.
Hat hiaba az eső tud valtozatossagot csemepszeni a dolgokba:) szaraz idoben locsolni kene a palyakat:D
Csalonzo megmutatta mit tud:D megbanjak meg ferrarinal h elzavartak kimit:D massa a kis hazi pet kapja majd az ivet:D
Neztem az elozeseket a hatso hosszu egyenesben es annyira nem ertem... igy kulso szemlelokent annyira egyszeru azt kivedekezni. ha gyorsabb auto jon mogotted fogod magad behuzodsz belulre aztan mikor melletted van tereled kifele... fektavon asse baj ha becsuszol a kanyar kozepebe mert igy gyakorlatilag keresztbe allsz a kanyarba es ugy sem tud toled elfordulni az uldozo:) szal nem ertem hogy miert nem csinaljak mindig igy? miert megy valaki kulso ivre? onnan eslytelen..ha jobban is gyorsitana ki akkor is az utjat allja az elotte levo.. sumák is jol csinalta elsore aztan masodjara is jo lett volna az elkepzelse hogy beesik fektavon de erthetelen okokbol nem kezdett kihuzodni es nem kezdte kifele tolni hamiltont...es mivel tavol volt tole hamilton szukebben eltudott fordulni.
Meg pl rosberg mikor button megelozte...meg se probalt fektavon beesni pedig volt hely...pedig nem gond ha tulcsuszik mert buttont is akadalyozza igy es o lesz kedvezobb helyzetben.
Szal ezt valaki magyaraza meg:) nem ilyen egyszeru a dolog?:)
Egyebkent meg nem kell itt rinyalni a boxutcas esetek miatt. nem kell mindig ugy versenyzni mint a kislanyok. ha nem jar palylevagassal a fuvon is meglozheti egyik masikat:)