182274
Motorsportal | F1 Hírek | Hirado.hu/F1 | Boxutca fb | Wéber Gábor fb | Nagy Dani fb | F1 reddit | Motorsportstats | Formula Podcast-
na ez végre jó kis futam volt, egy ilyen RBR perecelésre már futamok óta számítottam, az is összejött végre, Lajosék jól mentek, többiek meg kezdhetnek gondolkodni, hogy miért kaptak 30 másodpercet -
Úgy van hogy aki rossz íven erőlködik az ne lökje fel a másikat, hanem vegyen vissza. -
most volt interju a redbullal, ok is azt nyilatkoztak hogy Webbernek kellett volna helyet hagynia, mert latvanyosan lassu volt az egyenesben, amire egyebkent panaszkodott is elotte. -
Nem úgy van, hogy aki előrébb van, az választ ívet? -
300nál ezt te látod abban a 5 seces akcióban, 50 méteres kameraállásból? :D -
G_ArchAngel #96181 b+ Adobe a szar 10.1-es szemeted!
begepeltem ide Horner, Whitmarsh, Schumacher, Scherzinger interjut, mikor megint lefagyott a banner miatt...
nem fogom ujra az egeszet, de Horner erdekeset mondott: mindig kertem a versenyzoket, hogy hagyjanak egymasnak eleg helyet...
-
Csak én látom úgy, hogy a jobb hátsója a Vettelnek elkezdett leereszteni és azért indult el jobbra? -
én is ezt veszem le, de nem akarom hangoztatni, majd megmondják az okosabbak... -
na ez legalább egy érdekes futam volt
kár h nem esett ki webber is, sumi dobogóra kerűlhetett volna :( -
Végülis ezt hívják versenyzésnek, persze azért a jóízlés határain belül. Szerintem valamennyire mindketten hibáztak és pipák a másikra, de egyértelmű, hogy Vettel agya el van borulva és meg akarta mutatni, hogy ki az úr a háznál. -
Webber kiszorította, onboardon lehet látni. Ahogy bement mellé és észreveszi egyből tolja le a fűre. -
IXEMGabeo #96175 Vettel még balrább húzhatta volna magát bőven volt még hely ott... -
-
Bírom értékelni a fórumon bőszen futam közt írogató, okoskodókat 
-
ez, ha félrebeszélés is, de sztem korrekt válasz... -
IXEMGabeo #96171 mázlista Mclaren kiüthették volna ők is egymást... -
G_ArchAngel #96170 Mindketten csucs sebesseg kozel mentek, es O mar a kanyar elotti idealis fekezesi pontra osszpontositott, amikor elvesztette az uralmat az auto felett. Kiesett a versenybol, nem szerzett pontot, reszerol a tortenet lezarva.
Mikor megkerdeztek ujra, hogy kinek a hibaja, akkor megint jott a "ezek a dolgok neha megtortennek, tortenet vege" valasz... -
1:05nél a jobb hátsó nézzétek! -
?? -
"Itt nem az hangzott el ami a frankó az biztos"
-
Defekt?
Hamilton is a jobb hátsó gumira panaszkodott. -
mit mondott? -
G_ArchAngel #96164 Iden is meglesz az egy futamgyozelem vagy Kimi nelkul az sem fog menni?
-
Webber bekapcsolta a diplomatikus módot?
-
G_ArchAngel #96162 Vettel kurva jol mellemagyarazott, mikor megkerdeztek ki volt a hibas:)))
Politikai palyan a helye:) -
shumika #96161 vagy menjenek haza. -
naná, mert kiestek előlük -
Ferrari egyre szarabb... ebből idén sem lesz VB, kezdhetik a készülést jövőre. -
Végre McLaren futamgyőzelem !!!! :] -
G_ArchAngel #96157 Webber sem volt boldog...
BBC riporter Whitmarshtol:
Mit szolsz hozza, hogy a ket, a futamon vezeto csapattars... bocs, versenyzo utkozik? :) -
"Nem voltam túlbuzgó. Jól kihasználtam a belső ívet, és minden rendben is volt, de mint mondtam, elvesztettem az uralmamat az autóm felett."
Már megint az autó volt:DDDDDDDD ejj Vettel... -
Mert most jött rá hogy elveszett az apuci kedvence része a dolgoknak.
Vettel meg kiakar törni Webber árnyékából. Jogosan. -
barmi #96154 itt találod a választ! -
Lehet, nem ez volt megbeszelve...
-
shumika #96152 lehet, de nem az igazi az öröm. -
lehet hamilton becsapva érzi magát, a csapat miatt, hogy button megtámadta -
shumika #96150 mér ilyen gyászosak a McLaren-él?? -
Vonatoztak. -
shumika #96148 4.Schumacher jön felfele az öreg!!! [remélem] -
G_ArchAngel #96147 Nem figyeltem - Schumacher, Rosberg, Kubica, Massa mit is csinaltak ma?