Motorsportal | F1 Hírek | Hirado.hu/F1 | Boxutca fb | Wéber Gábor fb | Nagy Dani fb | F1 reddit | Motorsportstats | Formula Podcast-
IXEMGabeo #93816 gyerekek nem rég töltögettem futamokat régről megvolt aszondja a 95-ös Brazíl nagydíj (sima Schumi győzelem, Hill kiesett és rengeteg technikai hiba 26 autó a rajtrácson):D 95-ös Kanadai nagydíj (egyetlen Ferrari győzelem Jean Alesi nyert ott, Schumi visszaesett technikai gond miatt, 96-os Monacoi nagydíj:D ahol 4 autó ért célba, 1. Panis, 2. DC, 3. Herbert, 4. lett Frentzen a 2 Sauber itt bejött:D Schumi 1. körben kiesett, esős futam volt, megvolt a 98-as Monacoi nagydíj, ami szintén jó futam volt, megvolt a 99-es Nürburgringi futam (egyik legjobb futam a 90-es évekből) Frentzen indult a pole-ból, eső is eleredett többen az élen voltak (Frentzen, Hakkinen, Fisichella, DC, Ralf Schumacher és végül Herbert nyert sőt asszem Barrichello lett a 2. és Trulli a 3.:D:D:D hatalmas futam volt, megvolt a 2000-es Hockenheimmi futam (régi pálya még) :) Barrichello 1. győzelme a 17. helyről jött fel többek között Safety car eső előzések (Schumit kilökte Fisichella a rajtnál) végül fenthagyta a száraz gumikat Rubens és így nyerte meg a futamot:) megvolt a 2001-es Maláj nagydíj ez szintén egy szenzációs futam volt esőben a 2 Ferrari kicsúszott az élről és a 11., 12. helyről feljöttek az 1., 2. helyre:D:D emlékezetes volt Verstappen teljesítménye az Arrowssal aki 7. lett végül, mellesleg remekül versenyzett...megvolt még a 2003-as Brazíl futam ami örök klasszikus:D, 2004 Monaco(szintén izgalmas futam), 2005 Japán (no comment):), 2008. Kanada és Szingapúr asszem ennyi:)