FORMA1

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Firerock
ja igen😄
MASSA VOLT A LEGGJOBB EBBEN AZ ÉVBEN,HAMILTON EGY SZARLÁMA ÉS NEM ÉRDEMELTE MEG
köszönöm😄
😄

\"Yesterday is history. Today is a gift. Tomorrow is mystery\"

bordy
1 szaros pont. 1x ne basztA volna el massa versenyét a ferrári.

Nathan66
a ferrarisok öröme mikorátcsapott a felismerésbe<#hehe>

Firerock
miért is?
tavaly megérdemelte volna
most csak a hiszti és a szemétsége miatt nyert

desigo
Hibátlan autót raktak alá idén az biztos...
Andr0
szerintem elírtad srác de IGAZAD van ha arra gonolsz amire én😄

Armin & Ayu fan

passatgt
ha nem csúsztatnak vettel nem elõzi meg hamiltont

mondtam 7 pont elény még mindig jobb mint hátrány!

most nyert 1et hami de többet nemfog nyerni nemhogy 8szoros világbajnok lesz még kétszeres sem!
Solten
minek akarsz látni pár besz@ri arcot? 😊

Saor Alba

Máté94
DEhogy nem!-.-
Count Adyn
Megérdemelte szerintem is, csak nem a mai teljesítménye miatt. Megint ugyanúgy szétesett a végén mint tavaly, csak most neki adott a gép😊

\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"

gordon 24
Na hát ez izgalmas év volt!

Hamilton megérdmli ugyan ugy mint eddig bármyelik világbajnok.
Én Ferraris vagyok, de nincs mese fejet kell hajtani, Hamilton jobb volt, ennyi.

Szóval Grat neki, majd jövõre!

Downhill!!

Na Vettel versenyzett ugy, ahogy egy Ferrarisnak kellett volna................ Szegeny Glock, nem tehett rola... Kubicat ne szidjak az RTL-esek, Vettelt is visszaelozte, az hogy Hami zavarodott meg tole, az Hami gyengeseget mutatja..............

Firerock
te hülye vagy
törõdj bele
nyert te nem érdemelte meg

kurvára nem, mert tavaly hamilton baszta el, nem Kimi mákolta be, most is hamilton baszta el csak most visszamákolta 10 mp-el a vége elõtt.

Hegi90
<#eljen><#eljen><#eljen><#eljen>

ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S

Bucser
LOL... mentél már hóban nyári gumival?? hasonló az élmény mint esõs pályán szárazon.

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

zolo
Pff. ilyenkor senkinek eszébe nemjut hgyo Hamitól elvettek két helyet Spa-ban, indokolatlanul büntették Japánban...Szvsz ma Trullit is büntetni kellett volna...LÁtszik hogy a Ferrari alá dolgoztak a bírok....

http://flickr.com/photos/zolika90/

WuFraZselic
igen, 12mp elõnye volt a kör felénél kb. na most ha ennyire szar a szitu akkor nem nyomom ennyire, és legalább feltartom a mezõnyt... de nem, kb félreállt mintha kékzászló effect

\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio

RelakS
Hamilton helyében a mai gázsit lottóra költeném

sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE

MaSzKa
valakinek megvan videoba az utolsó kör

ron denis és massa és hamilton boxba levõ szurkolóinak képe érdekelne ?D

_______ Verein für Raumschiffahrt - Wernher von Braun _______

Firerock
eggyüttérez a Brazilokkal😄
HAMILTON VOLT A LEGGJOBB EBBEN AZ ÉVBEN,HAMILTON EGY SZARLÁMA ÉS NEM ÉRDEMELTE MEG

Solten
Közben nézem itt skóciában a futamot, körbevették a brit zsurnaliszta hiénák Hamit, lökdösték jobbra balra. <#hehe> Fater megszólalt: iszunk egyet, utána nyilatkozat.. 😊

Saor Alba

MrSpock
Szép volt Massa!!!
Õ nyert,megtett mindent! Végülis nemnagy kunszt egy Hamiltonnak,jó autóval bejutnia az elsõ 5-be. Szóval gondoltam,hogy ez lesz,Felipe nyer,Hamiltom meg beevickél..de nagy mákja volt az tény! Az egész szezonban! Nézzétek meg hány versenyzõ volt az F-1 ben,aki nemvolt világbajnok,és mégis nagyszerû pilóta volt.
Az esõ közbeszólt,sajnos.

Go Jeff Go!!!!

BaLeeX
Ne búsuljatok. Jövõre majd az ideinél is jobban nyomatja majd a FIA a Ferrarit és meglesz a cím! Hajrá! <#hehe>

Asrock E3G3, i5 2500k, 16GB DDR3, Sapphire R9 280X Vapor-X, ASUS Xonar D1, Win7 64bit

Bucser
Szerintem ezért a hsz-ért kapsz egy gyönyörû banánt😊

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

miért írod be percenként?

littleNorbi
Hogy lehet vkinek ekkora szenrencséje ???? ILYEN NINCS !!!!!!!

Count Adyn
Ennyire szoros se volt sose mióta én f1 et nézek. Szép verseny volt, a Ferrari Világbajnok^^

\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"

gyerekek, ne mondjuk azt, hogy glocknak beszóltak, tegye mindenki a szívére a kezéz, hami megérdemelta
RelakS
Semmi érzéke? Azért tavaly mutatott ezt-azt, az elején mindenképp

WuFraZselic
hány éves vagy? 11? micsoda "visszavágások", lol 😊

\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio

Nandusz
Hogy-hogy Glock egész végig bírta, de 10mp-vel a vége elõtt lelassult?
Én csapatok közötti korrupciót sejtek...

A Harcos számára a legnehezebb a győzelem órája /Dalcsev/

akyyy
monodm, kommentárotok is monjdák, ha nem csusztatnak és elkezdik, massa nyer hamilton 6-ik

&#778; &#778;&#778; &#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;

Bucser
Ez most olyan mázli világbajnoki gyõzelem volt mint tavaly Raikönnené.

Ez nem volt semmi! :o

Asztali számítógép. Egér. Billenyt?zet. Hangfal. SHARP számológép. Heil Sogron!

RelakS
Alonso miért sír? <#idiota>

BaliBoy
Szerintem ha elõvett volna egy stukkert és lepuffantja Vettelt vagy Glockot akkor sem mernék megbüntetni. Szóval biztos, hogy semmiféle bünti nem lesz. De nem is követett el semmit sem....

If Everything That Has A Beginning Must Has An End

Andr0
miaf*sz Hamilton te rohadt mázlista semmi érzéke a z F1 hez csak mákja volt. Mocskos feka nem érdemli meg a VB címet innentõl kezdve sz*rt se ér Massa az év legjobbja. Ennyi.

Armin & Ayu fan

Hegi90
xD

ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S

Count Adyn
pedig mindent megtett hogy ne õ legyen😊

Máté94
Inkább téged!
A legjobb? Egy szerencsétlen, mindig elbassza az utolsó futamot, most is csak kurva nagy mákkal lett vb.

JuanG
basszus

sociaty, have mercy on me, I hope you are not angry, if I disagree...Eddie Vedder: Sociaty

[Jakuza]
Beszoltak Glocknak lassitson hogy Hamilton megtudja elozni, lesz itt meg buntetes 😄

Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.

kifli
nah bazdmeg nem érdemelte meg hami 😞
Máté94
😄
nearoalregje
szegény massa... nem lesz itt pezsgõzés asszem

tényleg alreg vagyok ám-.-

Solten
-1 pont <#hehe>

Saor Alba

Firerock
valaki lõje le ezt a rohadékot