Motorsportal | F1 Hírek | Hirado.hu/F1 | Boxutca fb | Wéber Gábor fb | Nagy Dani fb | F1 reddit | Motorsportstats | Formula Podcast-
Minden évben kell szerencse ahhoz hogy VB bajnok legyél! Tavaly is tavaly előtt is az előtt is MINDIG! Olyan nincs hogy csak tudás alapján nyer valaki, igenis kell szerencse hozzá még pedig nem kevés...
Idén is szükség lesz rá, lásd Vettel már peches, pedig abszolút bajnok esélyes és még csak az év 3. futamán vagyunk túl! Sokszor nem is versenyzőn múlik a VB cím, a szerencse és leginkább a megbízhatóságon alapszik. Lehetsz te atom gyors ha széthullik alattad a verda.
A csalásról annyit hogy rengeteg futam győzelem a 90es években csalással dőlt el. Mióta láttam azt a felvételt és rádió beszélgetést a 98as futam Jordan 2ős győzelméről azóta általában azt hozom fel példának. Ralf Schumaher 3 mpvel volt gyorsabb mint a hős Hill mégis Hill nyert mert Jordan bácsi aszonta hogy nem előzheti meg mert baleset veszélyes és fél hogy el bukja a 2ős győzelmet...pedig mekkora nagy előrelépés lett volna ez Ralfi karriere szempontjából...lehet nem ilyen sorsra jutott volna, de hát van még 800000 más csalás ahogy nyertek vagy pozicíóhoz vagy VBhez jutottak, erre van az FIA, csak az egy balfasz társaság.