182274
Motorsportal | F1 Hírek | Hirado.hu/F1 | Boxutca fb | Wéber Gábor fb | Nagy Dani fb | F1 reddit | Motorsportstats | Formula Podcast-
kuss.
kurvára utálom, hogy mennek a fikáűzások fel-alá és lehet, hogy volt egy-két ilyen manővere, de nem sportszerűtlen. ezeket leszámítva. -
Komolyan ez még is micsoda? Nem mérnökökre meg szerelőkre van szükség a csapatban hanem egy 20 tagú jogász csapatra akik folyamatosa kapcsolatban vannak a pilótával és ha véletlenül versenyezni próbálna egyből nyugalomra intik hogy ne mert azért büntetés jár. Egyáltalán minek hívták ki a SafetyCart ha már úgy se lehet versenyezni? Csodálkozunk hogy unalmasak a versenyek mert csak körbe mennek és nincs előzés amikor kb minden be van tiltva amitől érdekes lehetne. -
ja fotóbolt vagy tilt shift objektív :) -
madmanic #95664 photoshop, de jó
-
-
bodajoci #95662 Sztem bárki előzött volna, ha van rá lehetősége. Máskülönben, ha annyira nem lehet előzni az uccsó körben, akk mi a faxért tolta mindenki mint az állat az uccsó pár száz méteren??? Akk simán begurulhattak volna, hisz úgysem lehet előzni. De mivel zöld volt, vagy ha úgytetszik GREEN, akk miről beszélünk??? -
WNW #95661 Igen.. Ugytunik alkottak egy oszver szabalyt... Az utolso koros SC szabaly bent maradt, csak SC nem volt mar hozza a palyan az utolso 100 meteren, ahol az idei szabalyok szerint, meg mar szabad a gazda.. Szoval zsenialisan leszabalyoztak, es alkalmaztak.. Pfuuuuuuuuuuuu.... -
Schumák for president!
-
mindamellett megint sikerült az FIA-nak átvenni valamit a tengerentúlrúl és rosszul alkalmazni ;)
a SC is onnan van csak ott pace car a neve.. -
az utolsó körös SC szabály már régebbi, tavaly is megvolt - amikor még nem a boxutca behajtás környékén lévő vonaltól kezdve lehetett előzni, hanem a célvonaltól!
egyszerűen elfelejtették az idei változtatáshoz tisztázni ezt a szabályt -
az :D -
Akárcsak Senna Prost ellen és vissza...akkor mind2 egy mocskos szemét láda??? Erre szeretnék választ kapni :D. -
nem akarom vedeni mert egy kocsog:) de:) hogy ennyi mindent elerj kell is hozza, Hill legalabb akkora kocsog volt abban az evben:D
Adott egy keresztezodes zold a lampa atmesz rajta, de a masik iranybol is zold, te vagy a hibas? szerintem nem hanem aki elkurta hogy zold volt a lampa errol ennyit.. -
-
WNW #95653 Hat mint leirtad, a palyan nem ment neki.. 
Viszont a versenyzoket nem azert "rendeltek" a versenybirok melle, hogy 100 evvel ezelotti serelmeikert "szurkalodjanak" utolag, meg felmosolyokbol olvassanak ki dolgokat.. Raadasul az elozo versenyeken gyakorlatilag szinte mindent elengedtek nemi ejnyen-bejnyevel.. Furcsa ez a hirtelen iranyvaltas, foleg arra tekintettel, hogy a verseny vegen, teljesen idiota dolgokat muvelt a verseny levezenyloje az SC boxba kuldesevel, illetve a zold jelzesekkel.. Ezzel az egesz mezonyt megkeverve, mert lathatoan az osszes versenyzo az utolso 2 kanyarra elesbe ment be... -
G_ArchAngel #95652 1., fellebeztek
2., eddig a pillanatig senki sem biztos, hogy szabalyos volt vagy sem a manover:
- a jelzes zold volt, tehat elozhetett (sargan kellett volna a biroknak hagyniuk)
- a SC az utolso korben ment ki, tehat nem elozhetett volna, de akkor sarga jelzesnek kellett volna maradnia
- Damon Hill
...es en utalom MS-t, ezt itt sokan tudjak, de ezt a zold jelzes miatt csinalta es nem sportszerutlenul. -
abba mi az alázás, hogy szabálytalanul megelőz valakit?
múltkor is keresztbe parkolt, hogy más ne tudjon jobbat menni, anno Hill-nek is betett.. ez egy ilyen fazon.. sportszerűtlen..
és ezt éjjenezni.. nem semmi! -
BIZ0906 #95650 Plán úgy hogy előtte meg ő milyen előzéseket csinált és pont a végén kap egy szívatósat úúúú de jó volt :D -
G_ArchAngel #95649 Ezt Alonso sem fogja elfelejteni - hiaba kapott vissza pontot, egy nyugdijas nem kicsit alazta meg, alig talalta meg az ivet utana:))) -
Szó sem róla, nekem tetszett :) -
BIZ0906 #95647 Benne van a fritz vér de azt a nyálképü balfaszt (alfosot) akkor is jól meg szivatta xDDDDDDDDDDDD -
Szerintem tökös volt az öreg kerpeni, nekem tetszett szarok rá hogy bünti vagy sem 
Éljen MS! -
Én ezt csak arra írtam, hogy a pályán nem ment Schumi ellen...
Hát azért ez nem így van.
Ha nem emnt volna, akkor nem kell ilyen eszközökhöz folyamodnia Schuminak, hogy kilöki. -
és kit érdekel?
ejsze visszahat a téridő, vagycsak elfogult ez a barom -
Javíts ki, ha tévedek, de egy falrakent autót visszakormányozva Schumacher tette tönkre Hill autóját 94-ben, hogy ne tudjon célba érni és ezzel világbajnok. -
WNW #95642 Monda ezt egy fanyar mosollyal az arcan Hill... Feltetelezhetoen arra gondolva, ha mar a palyan nem ment Schumi ellen, most jol megadta neki.. -
"A hétvégén Monacóban a versenybírák mellett foglalt helyet Damon Hill is, Michael Schumacher régi nagy ellenfele.
Hill végül a hétvége egyik főszereplője lett, miután az ő közreműködésének köszönhetően is megbüntették a hétszeres világbajnokot.
„Helyesen cselekedtünk!” – mondta Damon Hill az eset után.
Hill erős utalást tett arra, hogy Schumi tudta, hogy szabálytalan.
„Volt egy fanyar mosoly Michael Schumacher arcán.” – tette hozzá Hill." -
IXEMGabeo #95640 rendben én avval kiegyezek, hogy eltörlik Schumi büntetését, de akkor a 7. helyen Alonso MÖGÖTT legyen leintve ne 12.-nek, én így tennék igazságot és akkor megnyugodhat mindenki... -
Sejteni lehetett hogy büntetés lesz. Amúgy ha büntetnek akkor nem szokták visszaadni azt a pozíciót amiben előtte volt, mert akkor nem lenne büntetés... a büntetés lényege hogy szankciókat von maga után a tett. Alo tudta hogy nem előzhet, ezért sem figyelt Sumira, aki viszont nem tudta hogy nem előzhet és előzött. Ez amúgy Merci fail, mert az ott ülő tudoroknak a boxban ezt tudniuk kellett volna és szólni hogy ez a vége.
"Alonso elmondta, hogy ő is tervbe vette, hogy előzési manővert hajt végre Lewis Hamilton ellen, a Ferrari azonban közölte vele, hogy ez tilos" -
spiczi91 #95638 
-
G_ArchAngel #95637 Rosberg megint verte Schumachert...
-
tűnés van sváb
-
shumika #95635 Hogy felejtették el a hűtőfedelet?? állatok -
török nagydíj még van? azt hittem már tavaly se volt -
Button kiesését csapata figyelmetlensége okozta -
na, erről beszélek. fogd be nyugodtan te is, ahogy más is mondta. egyszer mondtam most gyökér.
szánalom a topik basszátok meg. -
shumika #95631 Vettel egy kcsit lazábbra vette. Sztem -
IXEMGabeo #95630 sztem már az 1-2 akcióért ami volt a futamon megérte megnézni, Barrichello jelenetén szakadtam, Trulli-Chandhok esetnél ismét szakadtam:D, utána meg ámultam a Schumi-Alonso eseten, és közben azon gondolkodtam Webber honnan kerített hirtelen 4 tizedet Vettel ellen:O -
egyébként ha Jean Todt nem azzal foglalkozna,hogy Briatore bemehet a paddockba vagy nem akkor talán elkezdhetne ésszerű javaslatokat hozni -
shumika #95628 Te mindenkit elküldesz innen de ha téged küldünk el a picsába akkor meg vagy sértődve! Vegyél vissza/változtass a stílusodon egy kicsit.