• ZS90
    Üdvözlet mindenkinek!

Olvasgattam itt a hozzászólásokat és kicsit fönnakadtam az Alonso-t szidó véleményeken. Mielőtt bárki azt mondná hogy "Alonso buzi" stb, leszögezném hogy sose szerettem, sőt utáltam és most se szeretem. Szóval először is ég és föld az amit Raikönen és Alonso csinál, Raikönen, hogy úgy finoman fogalmazzak, nagy ívben leszarta az egészet, mert unta(amit egyébként tökre megértek). Tehát kicsit gokartozott, megkapta a nagy fizut és számára kb ennyi volt a dolog. A másik hogy amit ma csinált Alonso az full respect, ilyen jellegű műszaki hibával a Webber féle semmi se tetszik, sztrájkolok, kényeskedek pilóták el se indultak volna, nem hogy még komolyan vegyék a dolgot. És valóban taktikusabb lett volna a végén már kímélni a ferkát de könyörgöm ez verseny, ha taktikát akarok akkor nézek sakkot. Az ilyen mennyünk biztosra, meglegyen a pont hozzáállások miatt jutott oda a forma1, hogy szelíd vonatozássá válik. És persze valaki szerint ez izgalmas, szerintem nulla és mondom ezt arra alapozva hogy milyen versenyek voltak a Schumacher-Villnouve és a Schumacher-Hakkinen érákban. És persze aki többet élt és láthatta Sennáékat versenyezni, azoknak még rosszabb. Nah most aztán kibeszéltem magam, tessék lehet fikázni