182274
Motorsportal | F1 Hírek | Hirado.hu/F1 | Boxutca fb | Wéber Gábor fb | Nagy Dani fb | F1 reddit | Motorsportstats | Formula Podcast-
A Mercedes GP azért közölte ennek ellenére Schumacherrel, hogy az első Safety Car vonal és a célvonal között szabad előzni, mivel az utolsó körben Charlie Whiting versenyigazgató megjelentette a "Safety Car ebben a körben kimegy" üzenetet, és miután a biztonsági autó a boxba ment, a zöld jelzések villogtak a pályán, holott a sárgáknak kellett volna.
Monaco FAIL -
Akkor ezek szerint senki nem előzhetett volna, vagy csak Alonso-t nem lett volna szabad? -
A Sportszabályzat 40.13-as pontja ugyanis kimondja, hogy amennyiben a biztonsági autó az utolsó kör végén a bokszba hajt, nincs lehetőség az előzésre az első biztonsági autós vonal és a célvonal között.
szal ennyit a nagy rutinról meg a tudásról
Schumi FAIL -
az, hogy csal talán kicsit erős fogalmazás :D a szabályok meg olyan hülyén vannak kitalálva és annyit változtatnak rajta, hogy még a versenyzők sincsenek vele mindig tisztában.. itt is elvileg leehtett volna előzni ha bemegy a SC, de most meg ezek szerint mégse.. ki érti a gondolatmenetét a fejeseknek már.. :D -
spiczi91 #95544 szánalom... -
Szabi1991 #95543 -
Ezért -
versenybíróság ismét jól lejáratta magát
vagy hagyták volna bent végig az SCt vagy hozhatnának egyértelmű szabályokat. -
Nem értem mikor Schumi előzött addigra a Safety Car már a picsában sem volt... Akkor meg miért? -
:DDD de legalább jót pattant az aszfalton:D -
csak minek lengetik akkor az a kib. zöld zászlót akkor...
okos szabályok vannak a forma 1-ben -
én is örülnék hogyha egy olyat megbüntetnék aki előttem végzett,ez miért hír? -
igen,de akár schumi odamehettet volna és egy 9m-essel fejbe lőhette volna alo-t,és ha megbüntetnék miatta akkor persze jogtalan volt,sok eszed van öcsém:)
és még mindig nem mondtátok hogy ki esett ki előle:) -
Alonso örül, hogy Schumachert meg fogják büntetni:
http://www.a5.hu/cikkek/53/40632.shtml -
Szabi1991 #95535 hosszú-hosszú ideig védték.. ideje hogy végre ő is szpjon.. főleg ha csal is... -
haaszkrissz #95534 +20 másodperc Suminak, azaz 12.hely. Szívás
-
FASZTOT -
f1-live.hu -n volt ott ezt írták. RTL híradós hír meg most jött :( -
Barrichello:
"Nagyon meglepő volt, ami ma történt. Igazán jól rajtoltam, de a bokszkiállás után furcsa lett az autó. Különösen a kormány nem viselkedett normálisan. A helyzet egyre rosszabbodott, aztán egyszer csak ütköztem" -
ME SZABÁLYTALAN VÓT -
akkor a #95510es hozzászólás mitől hivatalos???
kemény.. akkor már maradt volna inkább a 7. helyen szegény ember :D -
NA most nem kiesett alonso előtt valaki, hanem meg kellett büntetni aki előtte végzett... SZÁNALOM!!!! -
hmmm.) -
DEMÉ? -
Na szép...
Kitalálhatnák már mi van :S -
Szabi1991 #95524 wtf ?
rtl híradót néz mindenki ? xD
Cobra 11ből elég jó rész jön most..
-
F
A
I
L -
Sok fórumvadász :) -
a híradóban(RTL) azt mondták hogy megbüntették és a 12.helyet kapja meg -
Gyerekek...az RTLKLUBon most mondták hogy 20 mpre büntették meg Schumit és 12. lett... -
20mp-s büntetés schumachernek, 6ról 12.hely, p*csába:/ -
megbüntették sumit. -
+ Buttont és jól tartotta múltkor Spanyolban. -
Említette valaki, hogy Alo 77 kört ment azokon a gumikon... azért van ebben valami. Persze az is lehet, hogy simán csak elaludt. -
"mert ezt leszámítva csak az volt, amikor Hamiltonnal csatáztak egyet pár körig és jól tartotta.."
ezt egy korábbi futamra értettem!!! -
én szerintem is szabályos volt az az előzés, VISZONT van egy tippem, hogy ha szabálytalan lett volna, akkor is megadták volna, hiszen így végre van valami villanása a nagy öregnek.. mert ezt leszámítva csak az volt, amikor Hamiltonnal csatáztak egyet pár körig és jól tartotta.. -
Alonso autója abban a kanyarban nagyon megcsúszott, az SC-t elengedték úgyhogy az előzés szabályos...Alonso drukkerek jöhet a szidalmazás! -
EZ IS BRIATORE HIBÁJA!!!! SZEMÉT ROHADT CSŰRHE BANDA...
muhauhahahahahaha xDDD.... -
Hivatalos: Schumacher-t nem büntették meg Monacóban!
A versenybíróság hosszas elemzés után szabályosnak minősítette Michael Schumacher előzését Fernando Alonso-val szemben Monacóban a verseny végén.
Ennek értelmében a hétszeres világbajnok megtarthatja hatodik helyét.
-----------
Ennyi :P - Mehet a flame -
Digitman #95509 Én is az ilyen élmenők közötti csatákat hiányolom.