182274
  • daniel93
    A Mercedes GP azért közölte ennek ellenére Schumacherrel, hogy az első Safety Car vonal és a célvonal között szabad előzni, mivel az utolsó körben Charlie Whiting versenyigazgató megjelentette a "Safety Car ebben a körben kimegy" üzenetet, és miután a biztonsági autó a boxba ment, a zöld jelzések villogtak a pályán, holott a sárgáknak kellett volna.

Monaco FAIL
  • daniel93
    Akkor ezek szerint senki nem előzhetett volna, vagy csak Alonso-t nem lett volna szabad?
  • desigo
    A Sportszabályzat 40.13-as pontja ugyanis kimondja, hogy amennyiben a biztonsági autó az utolsó kör végén a bokszba hajt, nincs lehetőség az előzésre az első biztonsági autós vonal és a célvonal között.

szal ennyit a nagy rutinról meg a tudásról

Schumi FAIL
  • gibson9
    az, hogy csal talán kicsit erős fogalmazás :D a szabályok meg olyan hülyén vannak kitalálva és annyit változtatnak rajta, hogy még a versenyzők sincsenek vele mindig tisztában.. itt is elvileg leehtett volna előzni ha bemegy a SC, de most meg ezek szerint mégse.. ki érti a gondolatmenetét a fejeseknek már.. :D
  • spiczi91
    szánalom...
  • Szabi1991
  • Count Adyn
    Ezért
  • desigo
    versenybíróság ismét jól lejáratta magát
    vagy hagyták volna bent végig az SCt vagy hozhatnának egyértelmű szabályokat.
  • daniel93
    Nem értem mikor Schumi előzött addigra a Safety Car már a picsában sem volt... Akkor meg miért?
  • Count Adyn
    :DDD de legalább jót pattant az aszfalton:D
  • gercse
    csak minek lengetik akkor az a kib. zöld zászlót akkor...
    okos szabályok vannak a forma 1-ben
  • Firerock
    én is örülnék hogyha egy olyat megbüntetnék aki előttem végzett,ez miért hír?
  • Firerock
    igen,de akár schumi odamehettet volna és egy 9m-essel fejbe lőhette volna alo-t,és ha megbüntetnék miatta akkor persze jogtalan volt,sok eszed van öcsém:)
    és még mindig nem mondtátok hogy ki esett ki előle:)
  • daniel93
    Alonso örül, hogy Schumachert meg fogják büntetni:
    http://www.a5.hu/cikkek/53/40632.shtml
  • Szabi1991
    hosszú-hosszú ideig védték.. ideje hogy végre ő is szpjon.. főleg ha csal is...
  • haaszkrissz
    +20 másodperc Suminak, azaz 12.hely. Szívás
  • Keroz1n
    FASZTOT
  • gabi89
    f1-live.hu -n volt ott ezt írták. RTL híradós hír meg most jött :(
  • desigo
    Barrichello:

"Nagyon meglepő volt, ami ma történt. Igazán jól rajtoltam, de a bokszkiállás után furcsa lett az autó. Különösen a kormány nem viselkedett normálisan. A helyzet egyre rosszabbodott, aztán egyszer csak ütköztem"
  • szabii98
    ME SZABÁLYTALAN VÓT
  • gibson9
    akkor a #95510es hozzászólás mitől hivatalos???
    kemény.. akkor már maradt volna inkább a 7. helyen szegény ember :D
  • daniel93
    NA most nem kiesett alonso előtt valaki, hanem meg kellett büntetni aki előtte végzett... SZÁNALOM!!!!
  • Count Adyn
    hmmm.)
  • Keroz1n
    DEMÉ?
  • gabi89
    Na szép...
    Kitalálhatnák már mi van :S
  • Szabi1991
    wtf ?
    rtl híradót néz mindenki ? xD

Cobra 11ből elég jó rész jön most..
  • Firerock
    F
    A
    I
    L
  • jaszy
    Sok fórumvadász :)
  • Firerock
    a híradóban(RTL) azt mondták hogy megbüntették és a 12.helyet kapja meg
  • Ulvar
    Gyerekek...az RTLKLUBon most mondták hogy 20 mpre büntették meg Schumit és 12. lett...
  • szabii98
    20mp-s büntetés schumachernek, 6ról 12.hely, p*csába:/
  • LaszloLedzenyi
    megbüntették sumit.
  • gabi89
    + Buttont és jól tartotta múltkor Spanyolban.
  • nearo
    Említette valaki, hogy Alo 77 kört ment azokon a gumikon... azért van ebben valami. Persze az is lehet, hogy simán csak elaludt.
  • gibson9
    "mert ezt leszámítva csak az volt, amikor Hamiltonnal csatáztak egyet pár körig és jól tartotta.."

ezt egy korábbi futamra értettem!!!
  • gibson9
    én szerintem is szabályos volt az az előzés, VISZONT van egy tippem, hogy ha szabálytalan lett volna, akkor is megadták volna, hiszen így végre van valami villanása a nagy öregnek.. mert ezt leszámítva csak az volt, amikor Hamiltonnal csatáztak egyet pár körig és jól tartotta..
  • szabii98
    Alonso autója abban a kanyarban nagyon megcsúszott, az SC-t elengedték úgyhogy az előzés szabályos...Alonso drukkerek jöhet a szidalmazás!
  • Ulvar
    EZ IS BRIATORE HIBÁJA!!!! SZEMÉT ROHADT CSŰRHE BANDA...

muhauhahahahahaha xDDD....
  • gabi89
    Hivatalos: Schumacher-t nem büntették meg Monacóban!

A versenybíróság hosszas elemzés után szabályosnak minősítette Michael Schumacher előzését Fernando Alonso-val szemben Monacóban a verseny végén.

Ennek értelmében a hétszeres világbajnok megtarthatja hatodik helyét.
    -----------
    Ennyi :P - Mehet a flame
  • Digitman
    Én is az ilyen élmenők közötti csatákat hiányolom.