• SzocsA
    azt kellett volna csinálni hogy az újoncoknak több teszteket engedni hogy behozzák a lemaradást! ha pedig olyan lenne mint a tavalyi brawn GP vagyis jobb fejlesztést csináltak akkor a többieknek is engedni addig míg nem egy szinten lesznek
    mert ha ez így marad akkor szerintem értelmetlen körözgetniük!

és a szélárnyék az nem azért van hogy segítse az előzést?
    alonso mit csinált amikor vettel mögé ért? kiment szélárnyékból hogy ne kopjon a gumi.
    és mire előzési pozícióba ért már nem tudott előzni mert felmelegítette a gumijait!

én nem vonatozást akarok látni hanem előzést nincs vérre menő küzdelem, ha valaki meg akar előzni valakit és nem tudja feladja mert a mérnökök rászólnak hogy hozd be a kocsit!
    én olyan versenyt akarok látni ahol nincs lekörözés ahol kis túlzással majdnem mindenki esélyes lenne a dobogóra!

de ebben a rendszerben egyszerűen nem lehet előzni és az idei év is szar lesz!

#92470 re meg szerintem Ecclestonnak nem ezzel kéne foglalkozni hanem az előzési problémával!

mi a faszért töltöttük ki az FIA tesztet mind hülye kérdések voltak benne megkérdezik mennyire fontos az előzés! semennyire