FORMA1
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
és miért az a neve
a FIA-nál is "nyalókát" mondanak? mert akkor bekaphatják 😄
_______ Verein für Raumschiffahrt - Wernher von Braun _______
A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"
A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.
A Forma-1-et irányító Bernie Ecclestone nem hagyta szó nélkül a Ferrari elnökének kritikus nyilatkozatát, s a Mail on Sunday nevû lap hasábjain vágott vissza.
„Egy ilyen hétvége után, mint amilyen a Ferrarinak volt, az elnöknek be kellene fognia és le kellene hajtania a fejét. Ha Massa elveszíti a bajnoki címet, azért a csapat lesz a felelõs. Megsemmisített volna mindenkit Szingapúrban, ha tovább tud versenyezni."
„Ha igaza van Montezemolónak, és a Szingapúri Nagydíj valóban egy cirkusz volt, akkor csak hálát adhatunk neki, mert biztosította hozzá a bohócokat."
Ecclestone szerint a Ferrari jobban tenné, ha inkább a csapaton belüli hibákkal kezdene foglalkozni, s felülvizsgálná többek között a bokszutcai nyalókás embert helyettesítõ jelzõlámpát, mely nem elõször okozott galibát a vörösöknél.
„Ha nagyon okoskodó szeretnék lenni azt mondanám, hogy én olyan rendszert terveztem volna, ami akkor ad zöld jelzést a versenyzõnek, ha a tankolócsövet már lecsatlakoztattuk a versenyautóról. Ha csak egy gomb nyomogatásáról szól az egész, akkor miért nem jó a nyalókás ember? Miért kell olyan eszközt használni, ami csak újabb rizikófaktort jelent. Ez mindennek a teteje."
Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.
_______ Verein für Raumschiffahrt - Wernher von Braun _______
Ott már Alonso nem bizonyított semmit...utas volt a szerelvényen, Kimi legalább megnyerte a hátralévõ két futamot.
Szal lehet hogy teher volt Alonso vállán, bár én nem olyannak ismertem meg mint akit nyomaszt a VB terhe.
Hamilton-nál pedig Kínában nagyrészt csapathiba volt...elég nehezen magyarázható miért hagyták még kint a foszló gumikkal, mikor körönként 2 mp-t bukott,...majd a következõ körben már 5mp-t, és végül körbe lett autózva, majd beleállt a pitbejárat elõtt a sóderba.
Lehet magyarázni, de a lényeg hogy magyarázni kell...
”~Alonso, Lewis is behind you. ~I don’t want to hear that!”. videók: http://www.dailymotion.com/b-type
idén is megnyomhatná a varázsgombot<#hehe>#hehe>
http://www.sg.hu/cikkek/75599/feladta_wow_os_eletet_a_valosagert ------- MMORPG rajongóknak: \"Ne feledd, minél királyabbul fest a karaktered, annál szánalmasabb az életed.\"
A medve nem játék.
A medve nem játék.
Montoya szerintem nagyobb volt az Amcsi sorozatban mint Bourdais, de ez nem feltétlen jelenti azt hogy gyorsabb lett volna...motorozás világában ugye nehéz lenne Rossi-nál gyorsabb motorost mutatni, nekem viszont pl. Elias motorozási stílusa jobban tetszik.
Az 500cc-ben még régen is volt ugye a Norick Abe..vagy inkább Kevin Schwantz féle, aztán a Biaggi féle,...vagy éppen most az Elias féle, az eltolom magam, az együtt dõlök, és a lelógok stílus.
Hasonlóképpen nézem a négykerekeseket is....és nálam a felsoroltak viszik a prímet, de nem azt mondom hogy õk is a leggyorsabbak ezáltal.
Tehát ha másként gondolod akkor nincs vita.
Klasszisnak nem is neveztem egyiket sem...Hamilton-ban sztem nagy potencia van,..ahogy Montoya-ban is megvolt, de õ elkedvetlenedett félúton és onnan már nagyon hullámzott a teljesítménye.
Egyébként én nem gondolom, hogy Hamilton sokat tanulhatott Alonso-tól,...a teszteken még biztos hogy igen, de minden egészséges versenyzõ, ha látja hogy a másik gyors, akkor nem segít neki tovább,..a mérnökei valszeg igen....de aztán õk sem sokáig.
Több olyan verseny volt, a Montreal-i val az élen ahol sztem Alonso nehezebben vezette a kocsiját mint Hamilton...márpedig ha Hamilton Alonso beállját használta akkor ez nem fordulhat elõ max fordítva.
Egyáltalán nem gondolom azt sem, hogy a McLaren Hamilton-t nyomta volna Alonso ellen...ez sztem képtelenség, eleinte egyértelmûen a 2 világbajnoki címet szerzõ Alonso-ra támaszkodtak, majd szépen átálltak Hamiltonra...de nem Alonso ellenében. Ebben Alonso is, és Hamilton is szerepet játszott.
Az ziher, hogy nem szerzõdtetek le tenger pénzért egy kétszeres világbajnokot, hogy aztán egy újoncal elnyomjam, majd az év végén gyakorlatilag közös megeggyezéssel 'kirugjam'.
Itt volt valami amit mi valszeg nem tudunk, de szerepet játszott benne Hamilton gyorsasága, Alonso szereplése...és még valami a kémüggyel kapcsolatban.
Az viszont tény hogy Hamilton mellett, Alonso nem szerepelt fényesen...az alap felállás ilyen esetben, hogy az újonc megy biztonsági taktikával a versenyen, a kétszeres bajnok perdig kihegyezett taktikával, majd ha úgy ítélik meg hogy az újonc is bírja a versenytempót, akkor õ is mehet szabadon...de neki az elsõ év a tanulóéve...nem áll harcban a VB címért. Arra ott van a világbajnok.
...és itt Alonso egyértelmûen gyenge volt szvsz,..nem szabadott volna esélyt sem adnia Hamilton-nak, képbe sem kerülhet hogy fordulhat a sorrend. Ezt meg lehetz próbálni cirkusszal is elérni, de korrektebb ha az eredményeivel támassza ezt alá.
Vettel-t nem félteném Hamilton mellet..már csak azért sem mert Vettel német, és így a McLaren-Mercedes tengely ki lenne egyensúlyozva 😊
Vettel nem is hiszem hogy hagyná magát...õ már kapoott ki Hamilton-tól...biztos hogy bízonyítani akar.
”~Alonso, Lewis is behind you. ~I don’t want to hear that!”. videók: http://www.dailymotion.com/b-type
az előző aláírásom szánalmas volt, se nem szellemes, se nem logikus, és még rosszul is volt begépelve, így inkább kiszedtem :(
ummm
Verseny gokart iskola Kakucson! Több mint 1 km-es pályán 14 kanyarral. www.rcr-kart.hu
A medve nem játék.
..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.
http://gaborszantai.co.uk/
Nem hogy a jelenlegi itthoni versenyzõk között nincs keresni valója,de még a lelkes amatõrõk közûl is igen sokan rávernek..
Akárcsak mikor Imike motorozik Kakucson,kezet is foghatnának egy Városligeti csónakozás közben..
Verseny gokart iskola Kakucson! Több mint 1 km-es pályán 14 kanyarral. www.rcr-kart.hu
Erre még reagálnék..
Hát én meg pont abban a csapatban nem,mivel ennél a csapatnál halálra lennének itélve a jól ismert csapatszellem miatt..
Ellenben akármelyik más csapatnál nagyon szivesen..
mit akarsz, szerzett egy pontot indianapolisban a minardinak 😊
<#banplz>#banplz>
az előző aláírásom szánalmas volt, se nem szellemes, se nem logikus, és még rosszul is volt begépelve, így inkább kiszedtem :(
Nálam se Monti se Hami nem rakott le semmit olyat amitõl klasszis szintre lehetne emelni..
Az pedig ami a Mekinél tõrtént tavaly,az csak az érezheti át igazán,aki már szembesült ilyesmivel,mégpedig rettenetes érzés,mikor egy ifjonc a tõled tanultakat ellened forditja,ebben a szituban Alfonzt maximálisan megértettem és bár sosem csiptem,de mégis nagyon együtt éreztem vele..
Tudom jól ilyen körülmények között képtelenség versenyezni..
Emlékezz vissza Sumi vs Irvine,hasonló szitú,ill azért mégsem,mert Sumi ott rövidre zárta és elintézte,hogy Hakkinen legyen a vb..
Annyiban viszont hasonló a 2 eset,mivel mind2 esetben a kellõ tisztelet hiánya akadályozta meg õket a sikertõl..
Ja! a #72615-bõl Kubica kimaradt
Ne feledd, ha valaki felbosszant, az arcodon 42 izom rándul össze. De csupán négy izom kell ahhoz, hogy kinyújtsd a kezed, és pofán vágd vele az ilyen alakokat. PS3 ID: JGTC-hun