Motorsportal | F1 Hírek | Hirado.hu/F1 | Boxutca fb | Wéber Gábor fb | Nagy Dani fb | F1 reddit | Motorsportstats | Formula Podcast-
Nézd én Mansel-n Senna-n nőttem fel, akkoriban ha futam volt az utcába megállt az élet, anyámnak nemegyszer kellett rám pingálnia a Brit zászlót öcsémre meg a Brazilt és szinte extázisban néztük a futamokat, 90-től összeállt egy 14 fős társulat és 06-ig 16 éven át minden futam hétvégén összejöttünk, volt ott minden, duda, kereplő, zászló, hatalmas viták és szurkolás, az életünk részévé vált az F1.
Én mindig is Honda szimpatizáns voltam, de a 2006-os Brazil nagydíjat állva üvöltöttem végig Sumi miatt. Aztán azzal véget is ért az egész, 2007 nyitó futamán még együtt voltunk utána szép lassan eltűnt mindenki, most már ott tartunk hogy beszélgetni sem tudunk az F1-ről, egyszerűen nincs miről. Hiányoznak az ilyen a mondatok hogy:
-Hú látta láttad a tegnapi futamot, Prost, Mika, Sumi (akárki) mekkorát ment?
Helyette van: FIA, szabálymódosítás, FIA, büntetés, FIA FIA FIA.......
4 éve nincs F1, ez nem az.
Pár éve Sumi-Alonso szét tépték egymás, öröm volt nézni, ma láttál ilyet vagy hasonló?
Húgy hogy ezen nincs mit megbecsülni, és nem nézzük szigorúan csak élvezni szeretnénk amit látunk, de ezt nem lehet, legalább is úgy ahogy mi szoktuk úgy nem.