182274
  • allock #94390
    Rampf: Räikkönen volt a legjobb!

• allock #94389
    kattints a képre és olvasd.
  • Legend Killer
    görbe tükör az mé jó má?
  • Legend Killer
    ezmilyenverda az első képen? és hogyan alakult volna a karrierje?

sry, fáradtvok :D. de a verdát amúgyse vágom első képen.
  • G_ArchAngel #94386
  • M@TriX
    nekem ne mond, én Hill rajongó voltam :D, hajh, 'be rég is volt
  • a.carkey
    Ha akkor nyer, talán máshogy alakul a karrierje, de nem nyert. Viszont egyértelművé tette, hogy keni-vágja a ringet. :)

Innen indult

és szerintem ez nagyobb siker volt, mint a vébécíme
  • M@TriX
    jópofa, hogy amikor látja Hillt és kiírják, hogy "2" akkor lefagy pár mpre Palik bácsi :))

Vill meg kecseg, hogy nem hagyta a csodát.... pedig nagy futam volt emléxem...
  • Legend Killer
    vehe, így jobb.

• Legend Killer
    :D. kösz. láttam vmikor régen jútúbon. de kösz :D.
  • Totti5
    Klasszikus:D:D:D:D
  • Legend Killer
    most, hogy mondod, rémlik. nagy teljesítmény volt tőle. de alig emlékszem már rá.

kösz infót.

ja, azon a tömegkarambolos esős versenyen belgiumban ő nyert? derégvoltazis.

jó versenyző volt.
  • PLaci #94378
    Igen, de ha nem izgulja el az 1. évadja végét, akkor meg is nyerhette volna... (pl. ahogy a kínai nagydíjon kiesett)
  • G_ArchAngel #94377
    Hamilton-nak is ket ev kellett...
  • IXEMGabeo
    bocsika 99-ben természetesen Frentzen volt a csapattársa Hillnek!!!
  • IXEMGabeo
    Hill 97 Arrows Yamaha pole pozíciót szerzett a Hungaroringen, a futamon pedig a Hová tűnt Damon Hill eset lett a vége Villeneuve nyert és Hill végül 2. lett az utsó körben lelassult az autója és láthatatlanul robogott a célba:D amúgy Hill még 2 évet leversenyzett emlékszem gyerekkoromból a sárga Jordannel volt Ralf a csapattársa 99-ben már asszem Alesi volt. 98-as emlékezetes esős Belga nagydíjon még 1 futamot nyert ami a Jordan 1. győzelmét jelentette.
  • Legend Killer
    ok, kösz infót, már elfelejtettem.
    jahh, Villeneuve jó volt :D.
    régi szép idők. Michael vs Mika, meg Villeneuve is akkor volt.
    meg96ban Hill, aztán elment kis csapathoz, nemtom melyikhez és vmikor befejezte.
  • szabii98
    Kirúgták.
    Nem tudott mit mutatni, távozott.Ha jól tudom, Villeneuve jó volt, úgy ahogy az apja(asszem így van, hogy ő is folytatta az apja nyomdokait)
    Na és a wikipédia szerint '96ban 2. lett a tabellán(újonc ként(Y))
    '97ben pedig győztes(az grat, 2 év és meg is van neki a vb győzelem)
  • Shiwo
    vagy épp gőzük nem volt, melyik fog előbb érkezni, az előzésről se tudtak, mindkettőre készültek és látták hogy Alonso jön, és az ő gumijait pakolták hát..
  • Legend Killer
    Sennának neve miatt lesz esélye bent maradni jövőre sztem.
    bár ugye láthattuk, h a név nem minden... pl Piquet. bár vele pl nemtom mi van most.
  • IXEMGabeo
    újoncok között egyedül Petrov tudja megmutatni mit is tud mivel a Renault egészen jó verda lett...Hülkenberg Williamse ócska, Kobayashi egyelőre a Maláj edzésen mutatta meg esőben h valóban jó pilóta, de egyelőre szenved a Sauberrel, ott van még Algersuari aki még talán bontogatja szárnyait a Toronál és bizony fejlődőképes és már jó párszor előzgetett idén...bár ő nem számít újoncnak...a többi pedig Senna, Chandhok, Di Grassi esélyük sincs az autójuk miatt... ez a lényeg

• madmanic
    Hát valaki elkzdett fejhangon üvölteni a rádióba, hogy Fernando jön!!

Az kb 5-10 mp míg odaér, addig massa szerelői be, alonsoé ki..

Sztem tök normális
  • G_ArchAngel #94368
    A szerelok elore tudtak, hogy Massa meg fog csuszni - en semmin nem csodalkozok, amit tesz a Ferrari az omniozus A1 Ring-es eset utan:)
  • mcmoha
    Elgondolkodtato amit Martin Brundle mondott:

"Alonso egy bátor manőverrel megelőzte Massát a box bejáratánál. Nem értem, hogy a Ferrari miből jött rá ilyen gyorsan, hogy a Massa számára készenlétben lévő gumikat ki kell cserélni Fernando abroncsaira."

• Dietrich
    ez így van ezért sosem büntetnek csak a boxból kijövet van a szigorú szabály.
  • Legend Killer
    nemkellasokpéééééénnzzzzz? :DDDDDDDDDDDD

adhatnál belőle nekem, az esgének, az országnak :D... csak soroltam pár lehetőséget :D.
    lennék a helyettesed és sunáznám petrov menedzserét :DDDDDDDDDDDDDDDDDDD.
  • Ulvar
    Minek? Hogy annyi pénzt szerezzek 1 év alatt amihez normális körülmények között egy élet is kevés? áhh kösz nem :D.
  • Legend Killer
    Igaz. kell nekik írni egy mailt, mer ez úgy tűnik nem jut eszükbe :D. v vedd át te a posztot :D.
  • Ulvar
    Az sose jó...pilóták vezessenek ne szabályokkal foglalkozzanak. képzeld csak el 26 ember 26 teljesen más vélemény, sose lesz közös nevező. Itt kéne 5-6 okos ember aki cakk um pakk leírja mit szabad mit nem! És nincs versenyzői eligazításon íratlan szabály bevezetése! És kész. Charlie is mehetne nyugdíjba...
  • Legend Killer
    a pilótáknak össze kéne dobni1szabályt végre és nem mindig megbeszélni a dolgokat. ha lenne szabály, nem lenne probléma.
  • b-type
    Nem a pályavonal része, előzésre..elvileg, nem használható. Alonso előzött de nem tudom miért nem lett probléma belőle..talán mert ezen a versenyzői eligazításon másként fogalmaztak, vagy mert csapaton belül történt, és Massa azt nyilatkozta hogy megcsúszott, nem vágom.
    De sztem ha két rivális csapattal történt volna (vagy Hamilton csinálta volna meg) akkor óvás.
    A fehér vonal átlépése a pit-be sokszor megtörtént már..sosem csináltak belőle problémát:
  • Ulvar
    akkor megkérdezném Wébert hogy ugyan már Hamilton amikor elfelejtett lefordulni, azzal 4 kerékkel hagyta el a pályát átvágott mindenen és bement a boxba. Oké elfogadom hogy 2 kerékkel a PÁLYÁN fehér vonalon belül kell maradni, de akkor mi a pöcsömnek olyan szűk a box utca bejárata ha ott is lehet előzni? tegyék akkor szélesebbre. Én mondjuk eddig úgy tudtam hogy a box utca az nem a pálya része, hanem az a szervízsáv. De mind1. És abban sem vagyok biztos, hogy a versenyzői eligazításon azt beszélték volna meg a pilóták hogy a szervízsávban előzni lehet! Mert akkor az igen csak vicces...na mind1.
  • Legend Killer
    talán Petrovnak van egyedül jó verdája :D.
  • Legend Killer
    rendben és remélem nincs harag. és igen, őket is tiszteljük akkor. újoncokat. én nem hiszem, h fikáztam volna őket, nemtom :D.
  • Dietrich
    Minden verseny előtt van egy versenyzői eligazítás, amit a versenyigazgató tart, és a pálya összes jellegzetességét külön kiemelve elmondja a legfontosabb dolgokat (pl. speedlimit kezdete/vége, SC vonal, SC procedúra vége stb.). Mivel senki nem kezdő, ezért nem szájbarágósan zajlik, de ilyenkor (és egyébként a versenyhétvége alatt bármikor) bárki megkérdezheti a versenyigazgatól, hogy bizonyos szituációkban mi az alap felállás, ha kérdéses valamiért, és ezt közösen megvitatják.

Ilyenkor születnek azok a gyakorlati szabályalkalmazási esetek, amik olykor eltérhetnek a szabály pontos betűjétől, illetve a vis maiorra vonatkoznak; lásd a boxbehajtás felfestése, de a kerékvetők használatának szigora is (ezt pl. a szabály úgy értelmezi, hogy a kerékvető nem a pálya része, azaz 2 kerékkel mindig a fehér vonalon belül kell maradni, ám elég gyakran a kerékvetőhöz érnek csak 2 kerékkel, a másik 2 már mögötte van és mégsincs büntetés).

Szóval a szabály az szabály, a versenyigazgató meg alkalmazza őket az adott versenypálya adottságai szerint. Ez semmi más, mint a szabályok gyakorlati alkalmazása, így életszerű.

Lehet velem vitatkozni ezen, de nincs értelme, mert ez így működik, ez a rendszer. Attól, mert valaki nem ismeri, még nem lesz szabálytalan az, aki e szerint tesz valamit a pályán.

Wéber írta egy kérdésre válaszolva, hogy szabályos volt vagy sem Hamilton és Alonso boxba való hajtása a fehér vonal átlépése.
  • szabii98
    ŐŐŐ igen:)
  • Ulvar
    újonc, és egy szar autóban van :). Kova, és Trulli többször volt futam győzelmük nem újoncok és mégis 4-5-6 mp kapnak körönként futamon. Mert szar az autó. A sok újonc (Senna, Chandok, Di Grassi, Hülkenberg...sorolhatnánk) szar autóban szar csapatnál szar háttérrel. Ennyi.
  • szabii98
    hátmh az újoncokról még annyit, hogy azért lehetne őket is tisztelni, de ha tényleg annyira pro-k, akkor egy nagyon szoros időket kellene menni, de vannak akik 2-3 akár 4 másodperccel is lemaradnak.Persze nem azt mondom, hogy én jobb lennék, de azért...

A kedvenc pilótáról annyit hogy igazad van.Nem lehet mindenkit szeretni.Én kifejtettem a véleményem(elég erősen), te pedig válaszoltál.Nem szeretnék vitát kelteni, ezért erről inkább nem írok:)
  • Legend Killer
    ikszdéikszdé:D.

ki a kedvenced?

mer mi meg akkor azt mondjuk, hogy akkor is ő béna :D.

látod?

ezér hülyeség ám erről beszélni. felesleges. sztem aki eljutott forma1ig, az nagyszerű versenyző többnyire. néhány kivételes eset akadhat persze, egy-két pilóta lehet így is elmarad, de a többi nagy klasszis.
    az újoncok persze nem, de ők is tudhatnak vmit, ha itt vannak.
  • szabii98
    xD
    Mind1 akkoris xD