• Ulvar
    ez néző pont kérdése. F1 is marha unalmas 2008 év elejétől...és a tendencia és a fejlesztés arra mutat hogy az is marad a következő évre...ezzel szemben Amerikában nem lassítják az autót későbbiekben és nem lesz többé egyen autó hanem lesz több motor és kasztni (pontos évet nem tudom) valamint több új motor szállító cég lesz a Honda mellett. Ráadásul az eddigi erőforrások helyett egy jóval erősebbet kapnak...

Tudod hogy hányan mondták azt hogy az Ovál marha unalmas? :). Rallys ismerőseim ezt mondták...megmutattam nekik azóta...már alig várják bakker hogy elkezdődjön az évad...amúgy is több utcai és épített verseny pálya lesz mint ovál idén IndyCarban. 17ből 8 ovál többi Road, Street. Megértem hogy unalmasnak tartja egy két ember mert annyira elvakítja az Európai FIA által mutatott autósport...de mióta IndyCart és V8 Supercarst nézek WTCC-t meg F1et csak megnézem de vagy bealszok vagy idegeskedem rajta hogy ilyen mocskosságokat hogy engedhetnek meg maguknak. Teljesen más a felfogás Amerikában és Ausztráliában mint Európában autósport tekintetében (talán kivétel ez alól Anglia a BTCC miatt).

Az hogy csak akkor izgi az ovál ha zúzzák egymást, én nem tudom hogy örülnél e ha a kedvenc F1esednek eltörne 3 csigolyája, ugyanis amit linkeltem videóban Vitor Meirának (aki szerepelt a Massa féle gokart versenyen és összetettben 3. lett, hoppá) 3 nyaki csigolyája tört el, és fél évet volt kórházban ha jól tudom a baleset után. Ha azt mondod hogy azt várod mikor lesz egy hatalmas crash F1ben...hát...na mind1.

itt egy gyönyörű példa Nelson Piquet főszereplésével az Indy500on. 2 lába eltört...Mansellt nem mutatom.

Ha átmenne egy F1es versenyző Oválozni meglátnánk mit tud...Doornbos is megmondta, hogy az F1 pilótáknak ezt kikéne próbálni, mert ez teljesen más. Meg még rengeteg mindent feltudnék sorolni de minek...a lényeg az hogy az unalmasság az nézőpont kérdése, meg az emberek agyi felfogása, hogy F1 a minden a többi semmi...2006ban láttam utoljára igazán nagy csatákat és nem Schumi miatt...